Gradowski 26.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mogę polecić mysza223, który wypowiadał się kilka postów wyżej. Właśnie kończy robić mi elewację z cegły ręcznie formowanej. Wykonanie super. Dom do obejrzenia w Starosielcach. Polecam. a to ciekawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradowski 26.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 gdzie kupic na Podlasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 26.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 gdzie kupic na Podlasiu? tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unabarti 29.06.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 p.s. no faktycznie, na Twoim domu klinkieru nie brakuje. A robota też pożądnie wygląda, chociaż cegła strasznie krzywa Czołem sąsiedzie! Krzywa, bo to tania cegła była. Wziąłem tego kilka palet. A mysza223 to w pocie czoła poskładał do kupy. Co, uważam, wyszło mu rewelacyjnie. Gradowski pytał gdzie kupic na Podlasiu? Cegły elewacyjne ręcznie formowane można kupić w każdej hurtowni budowlanej. Są wystawki po kilka - kilkanaście sztuk. Najczęściej z CRH. Ja kupowałem tutaj: http://nelissen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 29.06.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 W moim odczuciu ktoś na tym forum propagandę uprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 30.06.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 w moim też.. dajcie se na luz chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 30.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 W moim odczuciu ktoś na tym forum propagandę uprawia. Chciałem to samo napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unabarti 30.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Z tą propagandą to pewnie do mnie. Zwrócę jednak uwagę że KRYSIAX prosiła o namiary na " super dobrego gościa do ułożenia klinkieru". I napisałem kto się na tym zna. Jestem zadowolony z wykonawcy. Mam prawo go pochwalić i z tego prawa korzystam. Tym bardziej że ktoś szuka dobrego fachowca. Wychodzę ponadto z założenia że chwalić należy publicznie, a ochrzaniać w cztery oczy. Ponieważ prośba o namiary, zbiegła się u mnie z zakończeniem pewnego etapu budowy, dałem wyraz mojej radości chwaląc wykonawcę. Tyle. Jako początkujący forumowicz nie chcę nikogo drażnić, ani z nikim zadzierać. Pozdrawiam zatem wszystkich budujących w podlaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.07.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Najpierw zwałka dla nowego a teraz cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 03.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Najpierw zwałka dla nowego a teraz cisza ? A co tu komentować? Propaganda i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a do ciszy na podlaskiej to się niestety idzie przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zapraszam do podzielenia się informacjami o wykonawcach w dziale "wykonawca doskonały ...... i mniej" w temacie "Wykonawcy Podlasia" Pozdrawiam wszystkich - tych co mieszkają, wykańczają, budują się lub będą się budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiMW 03.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobra, a teraz trochę z innej beczki. Czy ktoś może ma namiary na firmę wykonującą schody stalowe? Muszę wstawić schody do piwnicy i z pewnych względów nie zmieszcze schodów betonowych.Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 04.07.2009 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dobra, a teraz trochę z innej beczki. Czy ktoś może ma namiary na firmę wykonującą schody stalowe? Muszę wstawić schody do piwnicy i z pewnych względów nie zmieszcze schodów betonowych. Z góry dziękuję za odpowiedź. poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiMW 04.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzięki lookazzz. Na pewno skontaktuję się z tym panem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewch 09.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ma ktoś namiary na firmę instalującą szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 09.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 witam szukam ekipy do zrobienia elewacji styropian 12cm i tynk moze ktos namiary podrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 09.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Wszystkich - dawno tu nie zaglądałam, potrzebuję od Was namiary na niedrogiego geodetę, kogos kto szybko i niedrogo wykona wykop pod fundamenty, na tani żwir z transportem.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kospol 10.07.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 witam wszystkich - dawno tu nie zaglądałam, potrzebuję od was namiary na niedrogiego geodetę, kogos kto szybko i niedrogo wykona wykop pod fundamenty, na tani żwir z transportem. Pozdrawiam. zalezy gdzie sie budujecie ? Poszlo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neq 14.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ocieplał poddasze użytkowe? Jestem ciekaw jak kreują się ceny za m2. U siebie planuję dać wełnę 20 cm i podwójne płyty gk. Uprzejmie prosiłbym o podanie cen. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts