Tomek 70 14.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ocieplał poddasze użytkowe? Jestem ciekaw jak kreują się ceny za m2. U siebie planuję dać wełnę 20 cm i podwójne płyty gk. Uprzejmie prosiłbym o podanie cen. Pozdrawiam Wełna, profile oraz dwie płyty gk około 30 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neq 16.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dziękuję za odpowiedź. Jestem już po pierwszej rozmowie z majstrem od poddaszy. Jego propozycja to 80 zł m2, cena ta zawiera robocizne + materiały (stelaż metalowy, wełna 20 cm, sznurowanie, foliowanie, 2x płyta GK, szpachlowanie i pierwsze malowanie). Co sądzicie o tej cenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 16.07.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hej forumowicze podajcie namiary na wasze ekipy od wykończenia pod warunkiem że są bardzo dobrzy bo ja jestem niestety wymagająca. Poszukuję ludzi od wszystkiego po kolei a nie chcę brać kogoś niesprawdzonego. Liczę na was!!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość czypior 16.07.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dobra, a teraz trochę z innej beczki. Czy ktoś może ma namiary na firmę wykonującą schody stalowe? Muszę wstawić schody do piwnicy i z pewnych względów nie zmieszcze schodów betonowych. Z góry dziękuję za odpowiedź. poszło na pw i ja proszę na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbi 21.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam Mam pytanie czy ktoś kupował Okna Jezierskiego w mikado, jaki dostał rabat i jak oceniacie montaż. My mamy 13 okien dostaliśmy rabat 25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 22.07.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 16 okien ,oknoplast kraków rabat36% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 22.07.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 11 okien Oknoplast Kraków 36% rabatu, obsługa przemiła i kompetentna, montaż rewelacja, ogólnie jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam Mam pytanie czy ktoś kupował Okna Jezierskiego w mikado, jaki dostał rabat i jak oceniacie montaż. My mamy 13 okien dostaliśmy rabat 25% Ja kupowałam:) Niestety w tej chwili nie potrafię powiedzieć ile dostałam dokładnie rabatu.Też miałam wstawianych 13 okien (potrójna szyba). Do montażu nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Obsługa miła, rzeczowa i kompetentna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 23.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Co Wy wszyscy z tymi rabatami na okna ? Przecież to totalna ściema jak każdy dostaje rabat Ważne jaka jest cena końcowa oraz jak sprawują się okna po ładnych kilku latach, zresztą była o tym mowa parę postów wcześniej, tak więc nie będę się powtarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 A tu jak zwykle cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 30.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dołącza się kolejna budująca rodzina z Białegostoku ktoś ma namiary na jakichś posadzkarzy? bardzo pilne, bo juz ekipa od docieplania dachów ma wchodzić, a posadzek nie ma ! pozdrawiam P.S. edde jeśli w avatarze to twój dom, to chyba mamy bardzo podobne projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 w avatarze rzeczywiście moja chałupina a konkretnie dom w tamaryszkach 2 z archonu po mniejszych kub większych zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 01.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 mój to również pozmieniany sopran z MTM styl. http://img2.vpx.pl/up/20090801/mlimg_6467.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka Biała 02.08.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam, Chcę wymienić 2 okna ok. 150x150 (stare Sokólskie) na nowe o podobnym wyglądzie.Gdzie warto szukać w B-stoku najlepiej drewniane w kolorze brązowym , mahoniowym. Szukam solidnego produktu, solidnego sprzedawcy wraz z montażem.Liczę na Waszą wiedzę i chęć podzielenia się doświadczeniami zarówno złymi jak i dobrymi. PS. czy koniecznie muszę wyrzucić parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigorios 03.08.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Czy ktoś może się orientuje gdzie można kupić w Białymstoku strop Terivę? Mam taki strop nad garażem.Jak na razie gdzie bym nie dzwonił wszędzie słyszę "nie prowadzimy sprzedaży stropów gęstożebrowych". Wiem, że produkują Terivę w Kościukach koło Choroszczy, ale z tego, co mi powiedziano przez telefon mają belki jedynie do 6 metrów, a mi potrzeba na 6.65. Jedynie w Silikatach mi powiedzieli, że można taki strop u nich zamówić. Czy ktoś może wie gdzie jeszcze można dorwać strop gęstożebrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 wiecie może gdzie można tanio kupić profile, wieszaki i płyty do suchej zabudowy? Przede wszystkim witam podlaskich forumowiczów. Niedługo, mam nadzieję, sam będę pytał o wiele rzeczy. Na razie służę informacją, że w Liroyu mają chyba najtańszą płytę po 18 z groszami. Jak ze stelażem, wieszakami i resztą nie wiem, warto sprawdzić. Pan handlowiec z Liroya powiedział mi niedawno ciekawą rzecz. Jeśli cena w hurtowniach spadnie to u nich odpowiednio również zejdą w dół. Jak z paliwem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 04.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Czy ktoś może się orientuje gdzie można kupić w Białymstoku strop Terivę? Mam taki strop nad garażem. Jak na razie gdzie bym nie dzwonił wszędzie słyszę "nie prowadzimy sprzedaży stropów gęstożebrowych". Wiem, że produkują Terivę w Kościukach koło Choroszczy, ale z tego, co mi powiedziano przez telefon mają belki jedynie do 6 metrów, a mi potrzeba na 6.65. Jedynie w Silikatach mi powiedzieli, że można taki strop u nich zamówić. Czy ktoś może wie gdzie jeszcze można dorwać strop gęstożebrowy? W białym to nie wiem ale w Szepietowie to pewnie mają, mi się wydaje że Kościuki z Szepietowa biorą właśnie. http://www.unimex.net.pl/oferta.php?op=1&kat=1&prod=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 04.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ktoś ma namiary na jakichś posadzkarzy? bardzo pilne, bo juz ekipa od docieplania dachów ma wchodzić, a posadzek nie ma ! poszło na priv Jeszcze pytanie odnośnie polbruku. Czy lepiej brać ekipę do układania z ich materiałem, czy samemu kombinować materiał, bo z mojej analizy wychodzi, że jest spora rozbieżność pomiędzy cenami wykonawców za ułożenie kostki bez materiałów. Jakie są Wasze doświadczenia ? Każda rada mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 04.08.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ktoś ma namiary na jakichś posadzkarzy? bardzo pilne, bo juz ekipa od docieplania dachów ma wchodzić, a posadzek nie ma ! poszło na priv dzięki, ale już właśnie dzis się ekipa zainstalowała jutro planują zalać całe 170m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 04.08.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Zaczęło się sprzątanie po dociepleniach i zostało mnóstwo śmieci z foliami to chyba sobie poradzę bo na zaściankach jest firma gdzie można sprzeda ale co zrobiliście z odpadami ze styropianu? jest jakaś firma która może to zabrać bo zostało mi dosyć dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts