emems 16.02.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Niejako, że mnie niewymieniono w szeregach Podlasian ale sie stawiam na wezwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Madzia Ciebie skarbeczku nie wzywam, bo Ty mnie mobilizujesz do mobilizowania reszty,a więc pełna mobilizacja jest możliwa tylko wtedy, gdy jestem zmobilizowana dzieki Twojej mobilizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.02.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dzieńdoberek To jak tam Podlasianie? Kto jedzie na zlot do Warszawy? Meldować! szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 gadać do Podlasian, to jak do obrazu A może się mylę......... Tola jedzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.02.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Jestem, jestem. I czekam, aż w końcu przyjdzie wiosna, bo już mam powoli dosyć tej zimy. Poza tym ptaszki na działce w końcu wyczaiły wiszące jedzonko i tak się rozpędziły w tym jedzeniu, że boję się że mi kulek z jedzonkiem zabraknie A tak w ogóle to jestem a etapie wybierania okien i już mam taki mętlik w głowie, że wiem że nic nie wiem. pozdrawiam Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 17.02.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Muszę powiedzieć, że dzisiaj po raz pierwszy rozpaliliśmy we własnym domu kominek. Nie jest jeszcze ukończony, ale to pierwsze domowe , żywe ognisko. Po pracy jedziemy to uczcić.Pozdrawiam wszystkich , szczególnie budujących Podlasian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 PETEgratulacje, tylko pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 18.02.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 empi poratuj, jak to jest w naszej gminie z nadaniem numeru i odbiorem budynku. Bo wczoraj mąż był w gminie i pani powiedziała, że nie nada nam numeru bo budynek nie odebrany. Jak to było u Ciebie? Mi się wydaje, że powinnam mieć numer, żeby zgłosić zakończenie budowy. Mam już niezły mętlik w głowie. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 18.02.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Jestem, jestem. I czekam, aż w końcu przyjdzie wiosna, bo już mam powoli dosyć tej zimy. Poza tym ptaszki na działce w końcu wyczaiły wiszące jedzonko i tak się rozpędziły w tym jedzeniu, że boję się że mi kulek z jedzonkiem zabraknie A tak w ogóle to jestem a etapie wybierania okien i już mam taki mętlik w głowie, że wiem że nic nie wiem. pozdrawiam Karina Jak już pisałem mamy okna plastikowe imitujące drewno (całe barwione, a nie okleinowane). Okna te są już wstawione od 2, 3 lat i nie widać na nich żadnych śladów mimo że są nie osłonięte i nie zabezpieczane(buły zamontowane przez ok 1,5 roku w stanie surowym otwartym, niepodmurowane). Po tych kilku latach jesteśmy pewni,że nie wybralibyśmy żadnych innych.Oczywiście każdy musi podją samodzielnie decyzję i są to tylko nasze uwagi i przmyslenia. P.S. Myślę, że jestem zbyt leniwy aby po wprowadzeniu zaczynać od odmalowywania okien, a po 4 latach od zamontowania (w naszym przypadku tak by było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.02.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Deha, Magero jedziecie na spotkanie do Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 19.02.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ja nie jadę.Jakoś mi nie pasuje. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 19.02.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ja nie jadę. Jakoś mi nie pasuje. karina Niestety podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 20.02.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 magerobudujesz na działce rolnej a ona nie wymaga adresu, wystarczy nr geodezyjny. Żeby dostać adres musisz zgłosić zakończenie budowy lub uzyskać pozwolenie na częściowe użytkowanie a to dostaniesz dopiero po zrobieniu inspekcji geodezyjnej powykonawczej. Pozwolenie na budowę dostaliścia na nr geod. dzałki i wszystkie papiery załatwiasz z tym nr. Za to jak to wszystko załatwisz to adres dostaniesz od ręki. Tak jest wszędzie nie tylko w naszej gminiepozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 20.02.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 A tak w ogóle, rolnikami nie jesteśmy ale, że mamy pow. 1 ha musimy sie ubezpieczyć jako posiadacze ziemi rolnej !! Składka jest jakaś niewielka, ale kara od 1 maja - europejska k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 20.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Dzięki bardzo. To na razie śpię spokojnie i nie zawracm sobie tym głowy. Juz powoli kończymy obchód za oknami ale rozglądamy się za oczyszczalniami I znowu zaczyna się wir na koncie pozdrawiam wszystkich m. Jakie wybraliście okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 20.02.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Wszystko wskazuje, że VEKA - w firmie Witron. Podobaja mi się jeszcze w Alustiku GEALAN i w DMD - Koemmerling, ale one sa o ok. 2 tys droższe od VEKI. Więc wolimy te 2 tys. przeznaczyc na obustronny kolor ), skoro jakośc jest porównywalna. W każdym razie bierzemy już tylko pod uwagę te firmy, przez weekend się decydujemy i będziemy po niedzieli zamawiać. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 21.02.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Śpicie, czy wyjechaliście na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.02.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 deha i tak mi nie uwierzy ze piszę ze spotkania w Warszawie, ale tylko ten kto przyjechał wie jak jest naprawdę. Pozdrawiam wszystkich nieobecnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.02.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Powitanko z Warszawy. Jestem tu z Tolą i z mężem swoim i jej i całą resztą forumowiczów. Żałujcie że was tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 21.02.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 deha i tak mi nie uwierzy ze piszę ze spotkania w Warszawie, ale tylko ten kto przyjechał wie jak jest naprawdę. Pozdrawiam wszystkich nieobecnych! Nie jestem taki niedowiarek!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts