FOXSTER 29.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 też mi sie tak wydaje że z elektryką sobie bym poradził ale kto mi to potem podstępluje tak w ciemno każdy za swoją robote odpowiada (przynajmniej ja) płytki w piwnicy sam poukładam zwsze chciałem sie nauczuć mam duuuże pole do popisu.Na parterze i piętrze zlece komuś, narazie jeszcze czas EDDE podpowiedz jak zrobić żeby fotka pod moim nickiem się pokazywała bo mi cięgle sie pokazuje: Podany adres emblematu nie jest prawidłowy już mi ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 gdzie masz tą fotkę? podaj adres, linka, zobaczymy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 29.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4255e972c3861b8d.html tak żeby było wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no to na początek zmniejsz rozmiar tego zdjęcia bo avatarki na forum mają ograniczenie do 6kB, Twoja fota ma 17kB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 30.01.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jak zrobie na 6 to tylko du.a zostanie może temu że ja przycinam a trzeba je jakoś zacieśnić A tak na marginesie to mało nas tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 30.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 nie bój, nie zostanie na mailu masz obrobiony obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 30.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 tamto skasowałem wstawiłem te obrobione i dalej pi..a nie chce wskoczyć który link pobrać? mi sie wydaje że ten co pisze link do miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 30.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Bezpośredni link do zdjęcia (500px) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ieas 30.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam, forum śledzę od jakiegoś czasu. Ja swoją budowe zacznę jak dobrze będzie za 2-3 lata. Niemniej działkę już posiadam w Skrybiczach,w tym roku może ogrodzę. Forum napewno dużo wnosi i sam zamierzam z niego korzystać. Padło niedawno pytanie o elektryka. Proponuje przy wyborze fachowca nie kierować się ceną za ptk. elektryczny gdyż jest to złudne. W koszt całej instalacji wchodzi bowiem wykonanie zasilania do budynku, montaż rozdzielnicy elektrycznej, domofony, sieć komputerowa, oświetlenie ogrodu itp. Są jeszcze papiery do zdania w zakładzie energ. W sumie koszt instalacji wynikłej z ptk. elektrycznych to jakieś 50-60% całości. Co gorsza putnkty są liczone na tak wiele sposobów, że człowieka krew zalewa. To tyle z mojej strony, nie dajcie się nabierać. Myślę, że i ja będę mógł liczyć na Waszą pomoc jak już zacznę przynajmniej ogradzać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 30.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ja ze swoim elektrykiem umawiałem się na robotę, całość a nie pktprzyjechał, pokazałem i powiedziałem co ma być, uściśliliśmy, wycenił, zaakceptowałem, potem z racji że mu trochę pomogłem ostatecznie zszedł z ceny 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 31.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To ja poprosze namiary elektryka.Dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 31.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 niestety, z racji odległości i pracy zawodowej (w ZE ) chłopak nie robi w Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 31.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To ja poprosze namiary elektryka. Dzieki . Prawie każdy z ZE dorabia sobie na takich pracach, a ludzie pracujący w pogotowiu energetycznym to już na pewno robią instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 31.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Pilnie szukam fachowca od fundamentów. Mój nie jest wstanie się ze mną od miesiąca spotkać, chociaż mieszka o rzut kamieniem. Obawiam się, że jeśli będzie tak budował jak rozmawia teraz ze mną to z ziemi nie wyjdę . Pora na zakupy gazobetonu, stali itd. Tu też prosiłbym o namiary na dobre punkty. Mogę polecić okazje na bezdrenażowe POŚ i dobrego architekta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 31.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No i pomału zaczynają sie problemy dlatego wole sam to robić . Powodzenia w szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 31.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No i pomału zaczynają sie problemy dlatego wole sam to robić . Powodzenia w szukaniu. Problemy sa cały czas . Jak nie ZE to gmina, jak nie starostwo to tęga zima itd. Papiery mam juz właściwie wszystkie i odnoszę wrażenie, że i 50% problemów za mną. Obym się nie mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 31.01.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Papiery i pozwolenia to dopiero początek . Schody zaczynają się od chwili wbicia przysłowiowej łopaty .Jestem w tej komfortowej sytuacji że mi się nie śpieszy , fundamenty będe robił sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 01.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam nowych forumowiczów Jeśli ktoś chce dobrego elektryka i hydraulika to mogę polecić mojego z czystym sumieniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 01.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witam nowych forumowiczów jeśli ktoś chce dobrego elektryka i hydraulika to mogę polecić mojego z czystym sumieniem. Pozdrawiam ja ja ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 01.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja też bym prosił o namiary, zapisze w notesie i będzie na potem jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts