Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa PODLASKA

Frezjaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A tak na marginesie to średnio polecam taki - pseudoociekacz. Chyba że masz zatrudnioną osobę do sprzątania. Bo inaczej każdy rowek szmateczką do sucha będziesz wycierać, bo Ci tam będzie woda stała i gniła (sprawdź co się dzieje w ociekaczach plastikowych na podstawce). Nie wierz w cuda że Ci wszystko spłynie, nawet jeżeli zrobisz to ze spadkiem w kierunku komory.

Ja w swoim blacie mam podwieszaną komórę 40x50x20 (Pyramis-seria Iris) w moim odczuciu wystarczająco duża. Jako ociekacz (rzadko używany) komorę 16,5x29x12 czyli taka mała wąska płytka.

W szaleństwie wstawiłem jeszcze młynek

http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000406&categoria=CA-0000010&idioma=pl&backto=Akcesoria&nameProd=TR-50.2&nameCat=Akcesoria

I powiem że z tego zakupu jestem bardzo zadowolny.

A ociekacz - nie potrzebuję - większość i tak odstawiam od razu do zmywarki.

Kurcze ale grupa się rozkreciła:) A ja z innej beczki, czy ma ktoś z Was namiar na solidnego stolarza od drzwi wewnetrznych??? Z góry dziekuję:)

No nie wiem czy teraz drzwi stolarzom opłaca się robić.

Ja cały czas polecam sprawdzonych producentów np. http://www.stolbud.pl

Do obejrzenia są w Elmesie na Nowowarszawskiej. A jak kogoś interesują to proszę o kontakt. Może coś pomogę.

CoolaTT jeszcze nie teraz, ale pewnie sie zglosze w odpowiednim czasie.

Teraz jednak ciagle szukam namiarow na sprawdzonych tynkarzy i posadzkarzy.

Pozdrawian serdecznie grupe, czopuch

bodajże forumowicz Robin ma coś wspólnego z wykonywaniem posadzek, zerknij gdzieś wstecz na podlaskiej, coś było

Szukam w Białym lub okolicach firm produkujących i sprzedających deski parkietowe dębowe i jesionowe.Znalazłem kilka w Hajnówce ale może jest coś bliżej.Przy okazji może macie namiary na dobrych parkieciarzy.

ja słyszałem nieraz że akurat w okolice hajnówki to się warto wybrać po dąb, ze względu na surowiec, tam jest ponoć najlepszy w regionie i wogóle jest, okolice białegostoku (szczególnie czarna, sokólka) to raczej zagłębie iglaste jest

Szukam w Białym lub okolicach firm produkujących i sprzedających deski parkietowe dębowe i jesionowe.Znalazłem kilka w Hajnówce ale może jest coś bliżej..

Polecam RAFTRANS z Wasilkowa. Mają b.ciekawą ofertę, zwłaszcza w dębie. I dobre ceny.

tel. 085/ 710 41 10 (chyba jeszcze aktualny...)