mysza223 10.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 WitajcieJakoś tak se grzebałem i znalazłem wszystkie mapy Białegostoku z aktualizacją z lata tu zapodaję linka:http://www.gisbialystok.pl/opis_serwisow.html wszelkie mapy - mnie interesuje najbardziej geodezyjnaPewnie komuś się przydaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 10.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 było, w lutym przy dyskusji o mapach CoolaTT to zapodawał: ..... a tak na marginesie: Moją działke najlepiej widać na: http://www.gisbialystok.pl A na google to cyba aktualizacja sprzed 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anhydryt 11.03.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A może ktoś wie gdzie można kupić prefabrykowane betonowe podmurówki do ogrodzenia, bo do Łomży nie widzi mi się za bardzo jechać, a w Białym nie wiem gdzie szukać. http://ogrodzenia.elsystem.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisia 11.03.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mam pytanie czy ktoś robił nawodnienie ogrodu.Czy możecie polecić kogos do wykonania?Gdzie można kupić materiały do wykonania takiej instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 14.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A co tu tak cicho?? Zima zasypała??Wczoraj i dziś w Łodzi do godz 20.30 - 25 cm śniegu nasypało i nadal padaMASAKRA!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 14.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Z tym śniegiem po prostu jest załamka Mam za to czas na rozmyślania o zamianie solarów na powietrzną pompę ciepła do CWU. Następny temat rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 14.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 To już ostatnie podrygi zimy cierpliwości, potem będziemy gadali; skąd ten deszcz czemu pada...4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwedka75 15.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Czy w podlaaskim ktoś wybudował, albo kończy budowę niewielkiego z podwójnym garażem i mógłby się pochwalić i pokazać dom? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia209 15.03.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Czy zna ktoś solidną ekipę budowlaną z Wielkopolski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 15.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Czy zna ktoś solidną ekipę budowlaną z Wielkopolski? wszyscy znamy! przecie pełno ich tu na podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 16.03.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jakie kominy macie u siebie? Murowane czy systemowe? Czasu coraz mniej a dylematów coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 16.03.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jakie kominy macie u siebie? Murowane czy systemowe? Czasu coraz mniej a dylematów coraz więcej Witaj Systemowy, kupowany w Kościukach Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek 70 16.03.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mam małe pytanko do posiadaczy bram garażowych, interesuje mnie gdzie je nabyliście i ile kosztowały, mam zamiar zamontować u siebie segmentową w miarę ocieploną z napędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.03.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jakie kominy macie u siebie? Murowane czy systemowe? Czasu coraz mniej a dylematów coraz więcej potrójny systemowy, kupowany na Wiewiórczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 16.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jakie kominy macie u siebie? Murowane czy systemowe? Czasu coraz mniej a dylematów coraz więcej My mamy dwa kominy systemowe . Schiedel i Zapel . Moim zdaniem postawienie komina metoda tradycyjna moze byc drozsze od komina systemowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 16.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mam małe pytanko do posiadaczy bram garażowych, interesuje mnie gdzie je nabyliście i ile kosztowały, mam zamiar zamontować u siebie segmentową w miarę ocieploną z napędem. Masz juz wybrany model i firme ? Ja zastanawiam sie nad brama firmy NORMSTAHL Dla mnie jest jeszcze za wczesnie aby brame kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 16.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 kominy systemowe z Wiewiórczej,brama garażowa Interflex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mam małe pytanko do posiadaczy bram garażowych, interesuje mnie gdzie je nabyliście i ile kosztowały, mam zamiar zamontować u siebie segmentową w miarę ocieploną z napędem. bramę mam normstahl euro, kosztowała niemało ale ponoć to mercedes wśród bram jakiej byś nie wybrał to wyceń sobie w kilku firmach a nie w jednej, pytaj dokładnie o szczegóły, co wchodzi w komplet (ta sama teoretycznie brama może być wypasiona na maksa a może być odchudzona na maksa, a wtedy ceny tez różne), ja na tym manewrze zaoszczędziłem dobre kilkaset zł,albo inaczej mówiąc za kwotę, za którą kupiłem swoją Euro inny dealer normstahla zaproponował mi niższy model g60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 17.03.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Zastanawim sie nad kominkiem z plaszczem wodnym +kociol gazowy kondensacyjny jedno funkcyjny z zasobnikiem na wode. A płaszcz wodny, no cóż, to trochę loteria, nie do końca wiadomo czy dobrze ją zaprojektujesz i wykonasz. Życzę powodzenia i pozdrawiam. A kto powiedział że musi sam sobie zaprojektować i wykonać jest jeszcze trochę fachowców w tej dzidzinie w Polsce dobrze się znających na kominkach z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qurak 18.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam Wszystkich budujących Podlasian. Jestem na etapie oczekiwania na pozwolenia na budowę. Na allegro znalałem ofertę na pustaki ceramiczne CERAMIKA KOPLANY (wymiary takie jak porotherm 11szt./m2) w cenie 3,80 szt.brutto (bez faktury). W cegielni mają drożej. Czy moze ktoś z tego budował lub wie coś na temat tych pustaczków, czy są dobrej jakości? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts