compi 21.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dzięki za info. Nie wiesz jak jest z automatyką Wiśniowskiego? Warto brać, czy lepiej sprawdzonego Nice'a? Docelowo ma to u mnie obsługiwać też mechanizm do ciężkiej bramy przesuwnej. Nie wiem czy później z dwoma pilotami nie będę musiał latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 21.03.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 automat szwagra niestety do dziś leży na półce niezamontowany jeśli cena zbliżona to ja wolałbym chyba nice czy faac, no i potem chyba właśnie prościej to spiąć w jeden pilot, proponuję zorientować się konkretnie u sprzedawców tych zabawek, co do wyboru i cen, ja na razie w szczegóły nie wchodziłem, automat mam firmowy normstahla (bo cenowo dobrze wychodziło przy zakupie) a brama ogrodzeniowa to daleka jeszcze piłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia209 22.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ja buduję z kermezytu i zaczeliśmy w tatym tygodniu. Nawet powiem wam, ze jest nieźle:) zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia209 22.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A bramę już mamy, automat, tylko, jak tu wkleić zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 22.03.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gosiu, nie zrozum mnie źle, ale czy ty Grup Budujących na forum nie pomyliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia209 23.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Nie pomyliłam:) od Was można sie dużo dowiedzieć i dlatego tu jestem. Zaczynamy budowę, a tu jest kilka osób, które maja podobne problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 23.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 a wydaje się ze ta nasza Podlaska taka niemrawa, a tu proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qurak 24.03.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ciągle poszukuje materiału na budowę ścian nośnych - keraterm łotewski ktos z tego budował? dziwi mnie wysoka nasiąkliwość tego pustaka 17-21% jaką podaje producent, poroterm ma poniżej 7%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 24.03.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wszystkich wiosennie Czy ktos może polecić solidnych fachowców od ogrodzenia - tego klinkierowego oczywiście. Przymierzam się w końcu żeby swoje ogrodzić Z gory dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 24.03.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ciągle poszukuje materiału na budowę ścian nośnych - keraterm łotewski ktos z tego budował? dziwi mnie wysoka nasiąkliwość tego pustaka 17-21% jaką podaje producent, poroterm ma poniżej 7%? Wcale nie jest zły keraterm - w albumie (w stopce MOJE PRACE ) Białystok jest budynek z keratermu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 24.03.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wszystkich wiosennie Czy ktos może polecić solidnych fachowców od ogrodzenia - tego klinkierowego oczywiście. Przymierzam się w końcu żeby swoje ogrodzić Z gory dziekuję. Zapraszam do albumu Białystok w stopce moje prace oraz w innych albumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 26.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam wszystkichPotrzebuje namiaru na osobę która zajmuje się montażem rekuperatora. Centralę chce kupić później. Teraz chce rozprowadzić kanały, co umożliwi mi dalsze prace.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 26.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Dzien dobry,pomozcie i poleccie stolarza wykonujacego drzwi, zarowno zewnetrzne jak i wewnetrzne. Ewentualnie pochwalcie sie swoimi zewnetrznymi drewnianymi (jakie i gdzie kupowaliscie). Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.03.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Dzien dobry, pomozcie i poleccie stolarza wykonujacego drzwi, zarowno zewnetrzne jak i wewnetrzne. Ewentualnie pochwalcie sie swoimi zewnetrznymi drewnianymi (jakie i gdzie kupowaliscie). Dziekuje za pomoc. Ha, miałam ten sam problem ostatnio, przynajmniej jeżeli chodzi o drzwi wewnetrzne. W końcu stanęło nie na stolarzu, a na firmie Ronkowski. Stolarz policzył mi zdecydowanie drożej, a drzwi Ronkowskiego uważam za bardzo dobrze wykonane i równie ładne:) Zewnętrzne oczywiscie z Cal Suwałki, tak wygladają od środka: http://images46.fotosik.pl/251/cc223c56bccd1f9e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 26.03.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 28.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Jak tam? Działacie już coś? Ja mam już u siebie bloczki g-b, stal i tarcicę. Kopnąłem na 1,2 i mam SUCHO! Wytargowałem piach, bloczki betonowe i transport. Niestety ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 28.03.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 ja np. działam cały czas od 2-3 już lat "...wiosna lato jesień zima ...nic nas przecież nie zatrzyma...":wink: a aktualnie to zwalczyłem oklejanie styropianem sufitu w garażu, jutro przekucie z garażu przepustu na kable do bramy ogrodzeniowej i domofonu oraz mocowanie pod umywalkę w garażowąi można kleić styro na ścianie garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qurak 28.03.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja również powoli kupuje materiały na budowę, stal udało mi się kupić jeszcze przed drastyczną podwyżką, silikaty na ścianki działowe mam zamówione, poszukuje jeszcze dobrej ceramiki na ściany nośne. Więźba prawie gotowa, deski się gromadzą od roku:) tylko jeszcze pozwolenia brak i woda na działce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 28.03.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A Ja właśnie od różdżkarza dowiedziałem się, że mieszkam na pustyni i mogę zapomnieć o mało głębokiej studni głębinowej.I jestem w kropce.Podobno są jakieś mapy topograficzne, które pokazują jak głęboko jest woda.Słyszał ktoś z Was o czymś takim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 28.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Zapomniałem dodać, że zjechała oczyszczalnia eko, mam pokręcone blaciki na szalunek pod ławy, no i pospawane zbrojenia. Edde, masz jak widać możliwości długiego budowania. Ja muszę to zrobić najszybciej jak się da :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts