Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa PODLASKA

Frezjaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

automat szwagra niestety do dziś leży na półce niezamontowany :wink:

jeśli cena zbliżona to ja wolałbym chyba nice czy faac, no i potem chyba właśnie prościej to spiąć w jeden pilot, proponuję zorientować się konkretnie u sprzedawców tych zabawek, co do wyboru i cen, ja na razie w szczegóły nie wchodziłem, automat mam firmowy normstahla (bo cenowo dobrze wychodziło przy zakupie) a brama ogrodzeniowa to daleka jeszcze piłka

Ciągle poszukuje materiału na budowę ścian nośnych - keraterm łotewski ktos z tego budował? dziwi mnie wysoka nasiąkliwość tego pustaka 17-21% jaką podaje producent, poroterm ma poniżej 7%?

Wcale nie jest zły keraterm - w albumie (w stopce MOJE PRACE ) Białystok jest budynek z keratermu

Dzien dobry,

pomozcie i poleccie stolarza wykonujacego drzwi, zarowno zewnetrzne jak i wewnetrzne. Ewentualnie pochwalcie sie swoimi zewnetrznymi drewnianymi (jakie i gdzie kupowaliscie).

Dziekuje za pomoc.

Ha, miałam ten sam problem ostatnio, przynajmniej jeżeli chodzi o drzwi wewnetrzne. W końcu stanęło nie na stolarzu, a na firmie Ronkowski. Stolarz policzył mi zdecydowanie drożej, a drzwi Ronkowskiego uważam za bardzo dobrze wykonane i równie ładne:) Zewnętrzne oczywiscie z Cal Suwałki, tak wygladają od środka:

http://images46.fotosik.pl/251/cc223c56bccd1f9e.jpg

ja np. działam cały czas :wink: od 2-3 już lat :wink: "...wiosna lato jesień zima ...nic nas przecież nie zatrzyma...":wink:

a aktualnie to zwalczyłem oklejanie styropianem sufitu w garażu, jutro przekucie z garażu przepustu na kable do bramy ogrodzeniowej i domofonu oraz mocowanie pod umywalkę w garażowąi można kleić styro na ścianie garażu

Ja również powoli kupuje materiały na budowę, stal udało mi się kupić jeszcze przed drastyczną podwyżką, silikaty na ścianki działowe mam zamówione, poszukuje jeszcze dobrej ceramiki na ściany nośne. Więźba prawie gotowa, deski się gromadzą od roku:) tylko jeszcze pozwolenia brak i woda na działce:(