Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa PODLASKA

Frezjaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ma ktoś może namiary na dobrą ekipę od posadzek miksokretowych?

szukam kogoś dobrego bo z partaczami miałem już ostatnio (na szczęście nie na swojej budowie) do czynienia, kogoś solidnego, nie oszczędzajacego na cemencie, włóknie i plastyfikatorze (na materiale klienta oczywiście, bo ponoć jak mniej cementu i włókna to się lepiej robi :( ), kogoś mającego już praktykę, tez przy podłogówce, kogoś nietrunkowego, solidnego i konkretnego, z przyzwoitą ceną, że o poprawnych poziomach posadzki nie wspomnę

słyszał ktoś może o takim ideale?

ma ktoś może namiary na dobrą ekipę od posadzek miksokretowych?

szukam kogoś dobrego bo z partaczami miałem już ostatnio (na szczęście nie na swojej budowie) do czynienia, kogoś solidnego, nie oszczędzajacego na cemencie, włóknie i plastyfikatorze (na materiale klienta oczywiście, bo ponoć jak mniej cementu i włókna to się lepiej robi :( ), kogoś mającego już praktykę, tez przy podłogówce, kogoś nietrunkowego, solidnego i konkretnego, z przyzwoitą ceną, że o poprawnych poziomach posadzki nie wspomnę

słyszał ktoś może o takim ideale?

Nam robił posadzki pan Krzysztof Domin. Jego nr podam na prv. :) Jesteśmy zadowoleni. :)

Domina z Sokółki namiary mam :) , szukam tylko jakiejś alternatywy, porównania, jeśli nie znajdę to chyba on będzie robił

a robił Ci on sam czy inna jego brygada? możesz też z praktyki powiedzieć ile dawał cementu (czy też ile poszło na daną ilość metrów o danej grubości)? posadzki na podłogówce czy nie? beton z włóknami i plastyfikatorem?

Domina z Sokółki namiary mam :) , szukam tylko jakiejś alternatywy, porównania, jeśli nie znajdę to chyba on będzie robił

a robił Ci on sam czy inna jego brygada? możesz też z praktyki powiedzieć ile dawał cementu (czy też ile poszło na daną ilość metrów o danej grubości)? posadzki na podłogówce czy nie? beton z włóknami i plastyfikatorem?

Edde powiem szczerze, że nie pamiętam ile tego cementu poszło. Poszukam jeszcze potem w papierach. Posadzka wylewana na podłogówce z plastyfikatorem ale bez włókien. Twierdził, że przy naszej grubości posadzki (6cm) włókien nie potrzeba i faktycznie nic nie pękło w miejscu w którym nie miało pękać. :) Zaczynali robotę bez niego, potem on przyjechał i robił z nimi, 100m2 podłogi zrobili w pół dnia. Szybko i sprawnie. 10zl/m2 zapłaciliśmy za robociznę.

Witam wszystkich

Zagubiłam sie na nowym forum...:( nie wiem jak PRV wiadomości wysyłać :( przez tą pogodę wszystko jest do bani heheh i głowa nie pracuje :D

Gosia wyczyściłam skrzynkę ...

Ponawiam pytanie... ma ktos może namiary na człowieka który umie rozprowadzić kanały pod rekuperator? bez jednostki na razie chce zrobić ,żeby praca szła dalej...

Pozdrówka

Dziś dopiero przyszedł mail z powiadomieniem o przepełnionej skrzynce, ta zmiana forum zmyliła moją czujność PRZEPRASZAM WSZYSTKICH za brak odpowiedzi, jeśli ktoś ponowi pytanie odpowiem na pewno.

Dalej nie potrafie pisać PRv wiadomości wiec tu pisze...

Aga-Białystok od parkietu P. Ewa tel. 600 328 888 myślę ze nie będziesz zawiedziona, ja u nich tez będę robić całą górę

pozdrawiam