budowniczy30 19.06.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ma ktoś może : 1. dostęp do taniego piasku do obsypania fundamentów 2. niepotrzebne beczki na wodę Za tydzień powinna u mnie wejść ekipa od stanu surowego, póki co mam zbitą budę z desek dla ekipy i ściągnięty humus. Oczywiście materiały są już kupione. Mój tel. 502-547-307 moze masz juz jakies namiary na piasek do obsypania fundametów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 19.06.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Stan "0" zrobiony . POŚ zakopany . mam pytanie . Czy już można zlikwidować deski co to geodeta poprzybijał czy jaszcze poczekać . Ściany będą dopiero w przyszłym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 21.06.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Stan "0" zrobiony . POŚ zakopany . mam pytanie . Czy już można zlikwidować deski co to geodeta poprzybijał czy jaszcze poczekać . Ściany będą dopiero w przyszłym roku . Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na stanie "0" stanął budynek, tak więc deski wyznaczające miejsce budynku nie były potrzebne. Chyba, że masz część podpiwniczoną nad którą nie będzie budynku albo coś podobnego, co nie pozwoli Ci się po jakimś czasie zorientować, gdzie stawiać ściany budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 21.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ponawiam pytanie, czy ktoś może polecić tani piasek do obsypania fundamentów, a może pustaki proterm bo z tego budujemy, będę wdzięczna za radę.Zawsze lepiej porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina32 24.06.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam wszystkich, Ja śmiało mogę polecic człowieka od ocieplenia poddasz i wszystkich innych konstrukcji z GK i układania Glazury w jednym:). [ moderowano - SPAM ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 24.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam wszystkich, Ja śmiało mogę polecic człowieka od ocieplenia poddasz i wszystkich innych konstrukcji z GK i układania Glazury w jednym:). [ moderowano - SPAM ] alergie mam na takich "forumowiczów", zakłada taki/taka konto żeby się zareklamować za friko Jarku drogi, miej choć odwagę napisać np. "dobrze robię GK" a nie piszesz o sobie w osobie trzeciej... a tak z ciekawości ile ceni się szpachlowanie płyt gk masą rigips finishpro mix na gotowo pod malowanie (sam finish, płyty zaspoinowane vario z taśmami strai-flex gotowe do finiszu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 hehe, tak też myślałam, że to spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 25.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Zrobiłeś rozpoznanie kiedy Ci ta inwestycja zwróci ? Mi wychodzi, że po 20 latach. Dostałem info od kolegi, że niedługo (albo może już) weszła ustawa o dofinansowaniu solarów, tak więc, może zacznie się to bardziej opłacać. Tak więc wycofuję swój lekki sarkazm i zainteresowanych odsyłam po info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 25.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 wszystko i tak rozbije sie o szczegóły, dofinansowania ma byc45%, netto, jak obliczyli specjaliści od finansów realnie będzie to zysk inwestora ok 30%, do tego jak zwykle przy każdym kredycie kupa formalności, trzeba zaczekać i zobaczyć jak to wyjdzie w praniu, ja jakoś z dystansem do tego podchodzę, pewnie jak zwykle najlepiej na tym wyjdą banki i fundusze a nie zwykły śmiertelnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 27.06.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witajcie! Zapomniałem Was ostrzec. W okolicach Karakule, Ogrodniczki, Ciasne znów grasują złodzieje http://images46.fotosik.pl/307/ac684e327be6ed6emed.jpg Mi ukradziono agregat prądotwórczy (piłę znalazłem w trawie), dodam, że agregat pożyczony. Prąd elektrownia podłącza od początku maja Po włamaniu mam lepszą kłódkę i wreszcie włączam alarm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiwonka 27.06.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam! Potrzebuję sprawdzonych ludzi od elewacji, ocieplenia poddasza i wykończeniówki( może jeszcze ślusarz do przęseł i balustrad balkonowych).Czekam na kontakty. A tak od siebie to w ramach podsumowania na reklamę zasługuje firma KBBOrso na Produkcyjnej. Tak miłej obsługi od początku do końca jeszcze nie mieliśmy. A cen atrakcyjniejszych tez nigdzie nie znaleźliśmy. Z czystym sumieniem POLECAMY. A i z dekarzy od nich jesteśmy zadowoleni. Z drugiej strony antyreklamę ma PKH z oknami Bertrand na Hetmańskiej. Zaczęło sie juz a początku, bo cena ustalona wstępnie różniła się od ceny na umowie o ponad 1000zł. W końcu gdy już doszliśmy "w miarę" do kompromisu tym razem bezpośrednio z właścicielem, to okna przyszły bez dodatkowej uszczelki , klamki miały być secustic a sa zwykłe.Sęk w tym ,że skoro załatwialiśmy sprawę z właścicielem to ponoć żaden jego pracownik nie może nam pomóc a boss ciągle wyjeżdża i do miesiąca z nami się nie skontaktował. Niedawno doczytałam się nawet w grupie podlaskiej,że ktoś juz miał podobny problem , gdy zaczęły się reklamacje. A wcześniejz tymi oknami mieliśmy proroczy sen Tak więc tylko ostrzegamy. Z innej beczki, jak ktos ma ochotę obejrzeć nasze poczynania zapraszam na stronę: http://picasaweb.google.pl/ppiwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiwonka 27.06.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Ciekawostka: mamy prawdopodobnie pierwszy na Podlasie domek kryty płaską dachówką Tondach Hranice ! Baliśmy się jak będzie wyglądał , ale wyszedł MIODZIO !Jaka ze mnie samochwała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 28.06.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam!Może polecicie jakieś dobre firmy z oknami PCV w Białymstoku lub okolicach? A może powiecie coś na temat firmy Stolbit z Kleosina ?Kto jest przedstawicielem Jezierskiego czy oknoplastu Kraków w Białym?Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrix 28.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Przedstawicielem Jezierskiego w Białymstoku jest chyba MIKADO na Przędzalnianej 31 w C.H.M2. pzdrzebrix:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 28.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam! Może polecicie jakieś dobre firmy z oknami PCV w Białymstoku lub okolicach? A może powiecie coś na temat firmy Stolbit z Kleosina ? Kto jest przedstawicielem Jezierskiego czy oknoplastu Kraków w Białym? Dzięki za odpowiedź. Oknoplast to firma Artdor ze Składowej. Super ekipa montująca i okna super. Zero problemów z jakimiś reklamacjami itp Ogólnie polecam bo warto. A okna miodzio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 30.06.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Gdzie kupowaliście kostkę granitową (albo łupek granitowy)? W bruk-budzie już byłam Może ktoś ściągał albo chce ściągnąć ze Strzegomia? Może komuś zostało i chce odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 30.06.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 I drugie pytanie: czy ktoś z Was natknął się w Białymstoku na farby Flugger? Sklepu firmowego nie ma na pewno, ale może jakiś sklep te farby sprowadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.06.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kray na Kolejowej miał Flugera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 30.06.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 o, super, dziękuję, jutro sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aitika 05.07.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 jestem tu nowa wiec witam wszystkich - zaczynam budowę domu tzn fundamenty na poczatek - i potrzebuje namiaru na stal , beton i bloczki fundamentowe. Wiem ze stal jest gdzies przy hotelu lesnym ale nie znam nazwy firmy i telefonu - może ktoś mi w tym pomże? i ktoś tam pisał o geodecie do wytyczenia domu za 300 zl moze da mi do niego nr? z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts