Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa PODLASKA

Frezjaa

Recommended Posts

Witam!

Może polecicie jakieś dobre firmy z oknami PCV w Białymstoku lub okolicach?

A może powiecie coś na temat firmy Stolbit z Kleosina ?

Kto jest przedstawicielem Jezierskiego czy oknoplastu Kraków w Białym?

Dzięki za odpowiedź.

Ja polecam firmę MIKADO z Przędzalnianej. Montowali mi w zeszłym roku okna Jezierskiego, w czerwcu b.r drzwi wewnetrzne. Ekipa i szefostwo godne polecenia:) No i przemiła obsługa w postaci p.Joanny:)

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gdzie kupowaliście kostkę granitową (albo łupek granitowy)? W bruk-budzie już byłam :) Może ktoś ściągał albo chce ściągnąć ze Strzegomia? Może komuś zostało i chce odsprzedać?

Aga- Białystok jak ustalisz gdzie prócz Księżyna i Strzgomia :) mozna kupić w Białym kostkę, to prosze daj znać, bo też jestem zainteresowana.

Witam

Będę bardzo wdzięczna za namiary na porządnego geodetę, który nie bałby się zając trochę skomplikowaną sprawą. Sąsiadka moich teściów zleciła jakiemuś gościowi aby wymierzył jej działkę na której stoi dom, on tak jej to zrobił że powiększyła swoją działkę oczywiście kosztem działki moich teściów. Teść już rozmawiał z jakimś geodetą ale ten nie chce się zając ponownym wymierzeniem bo zna ojca tego gościa który to mierzył (i podobno on nie ma uprawnień aby mierzeniem się zajmować). Szukamy teraz geodety do ponownego wymierzenia działki. (dodam jeszcze że na zagarniętym kawałku działki są duże drzewa na które sąsiadka miała chrapkę już od dawna). Dzięki z góry za namiary.

• 2 weeks później...
Ja kupowałem ostatnio po parę woreczków w BCMB obok Elewatorskiej na Popiełuszki . Kupiłem pierwszy raz droższy polski po 22 pln (dobry ale drogi).Za drugim razem kupiłem też polski tyle że za 17 pln za 25 kg. jest dobry ,mniejszy ( nie trzaska w podajniku) i pali się zajefajnie.||Polecam.Jest też syberyjski ale strasznie brudzi...nie polecam!!!!!

Mam ponad dwie setki stempli, ale 2,8-2,9m maks ze wskazaniem na te 2,9. Część jest już zacięta pod rygle. Do odbioru będą ewentualnie w przyszłym tygodniu. Ja płaciłem po 3,5/szt.

U mnie kończymy już więźbę. Rzeźbimy przy niej już drugi tydzień, ale to 300m dachu i łączenie ze słupami tarasowymi :). Komin już też stoi więc w razie czego może jedno drugiego będzie się trzymać i wiechę można wieszać ;).