zizi1978 07.07.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam! Może polecicie jakieś dobre firmy z oknami PCV w Białymstoku lub okolicach? A może powiecie coś na temat firmy Stolbit z Kleosina ? Kto jest przedstawicielem Jezierskiego czy oknoplastu Kraków w Białym? Dzięki za odpowiedź. Ja polecam firmę MIKADO z Przędzalnianej. Montowali mi w zeszłym roku okna Jezierskiego, w czerwcu b.r drzwi wewnetrzne. Ekipa i szefostwo godne polecenia:) No i przemiła obsługa w postaci p.Joanny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.07.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Gdzie kupowaliście kostkę granitową (albo łupek granitowy)? W bruk-budzie już byłam Może ktoś ściągał albo chce ściągnąć ze Strzegomia? Może komuś zostało i chce odsprzedać? Aga- Białystok jak ustalisz gdzie prócz Księżyna i Strzgomia mozna kupić w Białym kostkę, to prosze daj znać, bo też jestem zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 09.07.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Okna Jezierskiego są ok ( ja mam elite) , a dodając do tego firmę Mikado będziesz miał super okna dobrze zamontowane i z miłą obsługą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 09.07.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 no problemo zizi, na razie jestem w kropce, ale jak coś wymyślę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 09.07.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witam, może mi pomożecie poszukuje niedrogiej ekipy do stanu zerowego, ale bez wieźby, mam za to dobrego kierownika budowy, bardzo dokładny i nie pozwoli na zadne ustepstwa dla murarzy. Możesz mi podesłać namiary na swojego kierownika na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 09.07.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 a może ktoś ma do odsprzedania garaz blaszak po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 11.07.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 znacie jakieś ekipy w okolicy Białegostoku co fachowo robią instalacje rekuperatora z gruntowym wymiennikiem ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 12.07.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 macie namiary na dobrego hydraulika (woda+co) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amela0 12.07.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 WitamBędę bardzo wdzięczna za namiary na porządnego geodetę, który nie bałby się zając trochę skomplikowaną sprawą. Sąsiadka moich teściów zleciła jakiemuś gościowi aby wymierzył jej działkę na której stoi dom, on tak jej to zrobił że powiększyła swoją działkę oczywiście kosztem działki moich teściów. Teść już rozmawiał z jakimś geodetą ale ten nie chce się zając ponownym wymierzeniem bo zna ojca tego gościa który to mierzył (i podobno on nie ma uprawnień aby mierzeniem się zajmować). Szukamy teraz geodety do ponownego wymierzenia działki. (dodam jeszcze że na zagarniętym kawałku działki są duże drzewa na które sąsiadka miała chrapkę już od dawna). Dzięki z góry za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 13.07.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Będę bardzo wdzięczna za namiary na porządnego geodetę, który nie bałby się zając trochę skomplikowaną sprawą.. Polecam Geo-Serwis z Warszawskiej. Wpisz w wyszukiwarkę i dostaniesz namiary na firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość czypior 14.07.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Może ktoś wie, gdzie można kupić elementy ogrodzenia - metal łączony z drewnem.No, jak to opisać, takie ozdobne, ażurowe na dole, a górą wypełnienie z desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 27.07.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 potrzebne namiary na szambonurków okolice Choroszczy! ...oczywiście w rozsądnej cenie...z góry za odpowiedzi dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 27.07.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Nie pomogę, ale spytam za to o interesującą mnie sprawę . Czy gmina Choroszcz w jakikolwiek sposób sprawdza lub kontroluje wywóz nieczystości płynnych i stałych z posesji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 28.07.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dzien dobry,poleccie prosze sklad weglowy z porzadnym eogroszkiem. (slyszalem o skladzie na Elewatorskiej, ale nie moge znalezc)Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 28.07.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja kupowałem ostatnio po parę woreczków w BCMB obok Elewatorskiej na Popiełuszki . Kupiłem pierwszy raz droższy polski po 22 pln (dobry ale drogi).Za drugim razem kupiłem też polski tyle że za 17 pln za 25 kg. jest dobry ,mniejszy ( nie trzaska w podajniku) i pali się zajefajnie.||Polecam.Jest też syberyjski ale strasznie brudzi...nie polecam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 30.07.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Dziekuje Barabus. Niestety ceny troche sie zmeinily w BCMB, 23 i 19 zl w zaleznosci od kalorycznosci. Podajcie prosze jeszcze inne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrix 30.07.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Jeśli się mogę wtrącić do waszej "eko-groszkowej" konwersacji... Jakie macie kotły na groszek? gdzie kupowane? Poproszę o podpowiedź pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 31.07.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Poszukuje stempli budowlanych o długości ok 3 m,180-200 szt może ktoś chce sprzedać, ewentualnie gdzie kupowaliście nowe? Pozdrawiam PS 2/3 ścian parteru wymurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 31.07.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Mam ponad dwie setki stempli, ale 2,8-2,9m maks ze wskazaniem na te 2,9. Część jest już zacięta pod rygle. Do odbioru będą ewentualnie w przyszłym tygodniu. Ja płaciłem po 3,5/szt. U mnie kończymy już więźbę. Rzeźbimy przy niej już drugi tydzień, ale to 300m dachu i łączenie ze słupami tarasowymi . Komin już też stoi więc w razie czego może jedno drugiego będzie się trzymać i wiechę można wieszać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzik123 02.08.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Poszukuje sprawdzonej i taniej ekipy do SSO lub co bardziej mnie interesuje majstra do domu 145 m z dachem dwuspadowym w okolicy Białegostoku gmina Choroszcz. Wyceny za robociznę nie wyglądają optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts