edde 05.09.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Waldemarze Komorowski, czyżbyś się wstydził swojego nazwiska ukrywając sie pod pseudo Maniek123 ? z twoich postów śmierdzi reklama na odległość, w dodatku mało subtelną, wymyślasz bajeczki o przeróbkach poddasza, poddaszu babci, fachowcu z Anglii z 7mio letnim stażem itp, ale za słabo zacierasz ślady spójrzmy na Twoje GG w podpisie: gg 23225458, dziwnym trafem to samo odnajdujemy w ogłoszeniach P. Waldka np.: http://www.wrocek.pl/ogloszenia/pokaz/19338 lub: http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/poddasza-docieplenia-wykonczenia-sufity-scianki-kg,128720.html chyba słabo biznes się kręci skoro się takie płytkie praktyki stosujesz... porządni wykonawcy to praktycznie poleceniem jadą żenua... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek123 05.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dla sprostowania mam na imię Mariusz. Jest to Mój bardzo dobry znajomy . A wszelkie porady napewno nikomu niezaszkodziły gdyż z tego konta korzystamy razem. Wręcz przeciwnie ostrzegają przed niesolidnymi wykonawcami którzy niemają najmiejszego pojecia o montowaniu sufitów, mogę podać wiecej linków na których widać doswiadczenie i solidnosc wykonawcy oraz odpowiedzialnosc za powierzony materiał a nr gg to jak ktos niewie jak co zrobić to własnie tam uzyska odpowiedz dlatego jest taki jak Mój. Wystarczy zadać pytanie każdemu wykonawcy czy miał kiedyś w reku ksiązke specyfikacji firmy Knauf albo Regips dotyczącej montażu suchej zabudowy niemówiąc o jej czytaniu. Wiec jak ktoś chce mnieć ładnie i dobrze to Polecam. A Ja osobiscie to zakładam instalacje gazowe do aut wiec jak ktos chce to zapraszam przy okazji może obejżeć jak wygląda dobrze zrobione poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 mój dobry znajomy, jedziemy na jednym gg, z konta korzystamy razem i jesteśmy na Pan, i praktycznie we wszystkich postach dajemy dobre rady jak skorzystać z usług Pana Waldka...ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 06.09.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 10.09.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Chciałabym się pochwalić, mamy odebrane fundamenty, studnia jest wywiercona, wykonawca prądu ma być 20-09-2010. I najważniejsze - na 18 października jesteśmy umówieni na montaż domu z Danwoodem I jeszcze coś - bardzo proszę o pomoc początkującej forumowiczce. Co się stało z tym forum? czemu nie widać linków do dzienników budów lub innych? czemu musiałam się tutaj "dołączać" skoro tutaj pisałam? coraz mniej mi się tutaj podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kambier 11.09.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 heheh, edde, rispect, niezly research . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.09.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 lata praktyki na odległość jakoś tak z niektórych postów wali, że... ale, ale co to się kurna z forum czy grupa dzieje?? jakieś inne formaty, brak połowy narzędzi i w ogóle coś się pokręciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 12.09.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witajcie! Dach skończony w 90%, elektryk walczy jeszcze tydzień, w następnym tygodniu montaż okien (są już w Białym) i hydraulik (piony kanalizacyjne), za dwa tygodnie początek elewacji i tynkarze wewnętrzni. Także się dzieje Pytanko: Gdzie kupić dobre i nie za drogie drzwi zewnętrzne antywłamaniowe i czy przy drzwiach rabaty chodzą podobnie jak przy oknach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti73 16.09.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam trochę z innej beczki .Potrzebuję dobrej i sprawdzonej ekipy tynkarzy oczywiście w przystępnej cenie,z góry dziękuję za szybką odpowiedż i pozdrawiam wszystkich budujacych na podlasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.09.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Moga byc tynki cem-wap ręczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti73 17.09.2010 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Wszystko siię rozchodzi w jakim czasie to będzie zrobione no i oczywiście zeby wiatr nie hulał jak się łatę przyłoży.Aha i jeszcze cena ile za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 19.09.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Odnośnie poszukujących kostkę granitową. Mam już to za sobą - leży na swoim miejscu Niestety ceny w Podlaskim są jakieś chore. Nawet doliczając transport sporo taniej wychodzi kostka w okolicach Strzegomia - oczywiście przy pełnych transportach. Ja kupowałem u Pana Marcina w firmie Kam-Mat, organizował transport i kostkę. A jeżeli macie mniejsze ilości do zamówienia to proponuję skrzyknąć się w kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 30.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Hej forumowicze!! Napiszcie gdzie kupowaliście dobry ekogroszek najlepiej paczkowany w foliowe worki? Ja zamówiłam na allegro ale coś gość ściemnia i muszę szukać gdzieś w Białym? Czy coś słyszeliście o ekogroszku z Kazachstanu????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 01.10.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Jakby ktoś potrzebował stemple to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 08.10.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 szukam transportu z hds, najlepiej tylnym. do przewiezienia 5 palet z kamieniem ogrodowym., w sumie ok. 3 ton, z Zalesian do Grabówki (19 km).może ma kto jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 12.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jakie okna dachowe macie u siebie?Zastanawiam się nad roto lub fakro, bo chyba rooflite i inne to będę brał pod uwagę. Czy 78x140 wystarczy, czy może zostawić 94x140? Ma ktos pokryty dach brasem celtyckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyagerek 13.10.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam.Mam do odsprzedania ok 300 stempli, długość ok 2,6-2,8m.Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt, 501-379-606 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 14.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jakie okna dachowe macie u siebie?Zastanawiam się nad roto lub fakro, bo chyba rooflite i inne to będę brał pod uwagę. Czy 78x140 wystarczy, czy może zostawić 94x140? Ma ktos pokryty dach brasem celtyckim? Mam brassa celtyckiego w brązie a okna wstawiłem VELUXy 78 x 140 GGL do pokoi i GGU do łazienki. Bierz szersze jak masz potrzebę doświetlenia pomieszczenia, inną opcją jest wstawienie obok siebie dwóch mniejszych okien. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonce74 14.10.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Chciałabym się pochwalić, mamy odebrane fundamenty, studnia jest wywiercona, wykonawca prądu ma być 20-09-2010. I najważniejsze - na 18 października jesteśmy umówieni na montaż domu z Danwoodem I jeszcze coś - bardzo proszę o pomoc początkującej forumowiczce. Co się stało z tym forum? czemu nie widać linków do dzienników budów lub innych? czemu musiałam się tutaj "dołączać" skoro tutaj pisałam? coraz mniej mi się tutaj podoba Witam Jestem tu nowa ale przeczytałam wszystko ....mam zamiar budowac dom w systemie kanadyjskim z firmą BUDOMEK. Ma moze ktos jakies doswiadczenia z ta firmą.Prosze o rade i podpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookash_c 17.10.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam! Projekt naszego domu powoli się wykluwa, ale zanim nadejdzie dzień uroczystego wbicia pierwszej łopaty i rozpoczęcia budowy potrzebujemy namiarów na sprawdzonego i porządnego geodetę w Białymstoku (lub okolicach). Póki co potrzebna będzie mapka do celów projektowych, a w przyszłości cała "geodezyjna" reszta. Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts