frydzia 06.12.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 W nawiązaniu do propozycji spotkania zaproponowanej przez p. Paplińskiego- czy ktoś jest zainteresowany? Osobiście chętnie wezmę w tym udział. Kto jeszcze? Prosze o info na priv, skrzykniemy się i ustalimy termin i miejsce. Pozdr. Robert Witam Ja również jestem zainteresowany tym spotkaniem. Czekam na bliższe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerz100 12.12.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Chętnie bym się wybrał na toakie spotkanie budujących czy chcących budować. http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&groupid=2817&discussionid=&gmid=1051044 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 14.12.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 witam wszystkich budujących i wybudowanych na podlasiu!!!mam mam kilka pytań? gdzie kupowaliście w tym roku ekogroszek, który możecie polecić i za jaką cenę???no i oczywiście najważniejsze jak w tym roku przy tej pogodzie spalanie ?ile idzie ekogroszku na dobę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 17.12.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam, Poszukuję w Białymstoku ekipy od więźby dachowej, Czy może ktoś kogoś polecić? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 20.12.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 witam wszystkich budujących i wybudowanych na podlasiu!!!mam mam kilka pytań? gdzie kupowaliście w tym roku ekogroszek, który możecie polecić i za jaką cenę???no i oczywiście najważniejsze jak w tym roku przy tej pogodzie spalanie ?ile idzie ekogroszku na dobę ??? Dzien dobry, w Protasach po 900 ekoret (workowany), maja tez tansze. Na Popieluszki w BCMB miala byc dostawa pieklorza chyba z Juliana - ok. 15 grudnia - ceny nie znam. W Termitechu maja syberyjski, czy dobry nie wiem nie probowalem, podobno szefostwo pali i chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 22.12.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Hej hej hej, jeśli komuś przydadzą się tanie siatki osłonowe na rynny przed liśćmi i innym tałatajstwem to polecam szybciutko udać się do Biedronki i tam profi wersja 6m długości z klamerkami o szerokośći 16,5cm kosztuje tylko 3,99. Poprzednia cena 18 bez kilku groszy. Koszt moich wyniósł około 50zł., ale u mnie [arter i ponad 70m rynien. A tak w ogóle wszystkiego najlepszego Podlasiaki, dużo, dużo prezentów, wspaniałej zabawy w Sylwestra i powodzenia w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 27.12.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 sprzedaję moją działke może ktoś będzie chętny , jest zadbana z wszystkimi dokumętami do budowy domu potrzebnymi. cena 80tys dla forumowiczów rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 28.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 sprzedaję moją działke może ktoś będzie chętny , jest zadbana z wszystkimi dokumętami do budowy domu potrzebnymi. cena 80tys dla forumowiczów rabat. FOXTER napisz mi na prv gdzie jest ta działka, jaką ma powierzchnię itd. Dokładniejszych informacji potrzebuję bo jeden z moich kolegów kiedyś coś mnie pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 31.12.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 wysłałem na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 31.12.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Witam! Wszystkim Podlasiakom życzę Szczęśliwego Nowego Roku, większego spokoju w budowaniu w 2011 roku, aby materiały potaniały jeszcze bardziej, aby poszło Wam mniej materiałów niż myśleliście, aby udało się Wam wprowadzać wcześniej niż planowaliście, aby wszyscy fachowcy robili lepiej i za darmo, aby nie było kradzieży więcej na budowach i aby Wam i nam wszystkim zdrówka było pod dostatkiem. A teraz ubierać się i na zabawę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 31.12.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Witam! Wszystkim Podlasiakom życzę Szczęśliwego Nowego Roku, większego spokoju w budowaniu w 2011 roku, aby materiały potaniały jeszcze bardziej, aby poszło Wam mniej materiałów niż myśleliście, aby udało się Wam wprowadzać wcześniej niż planowaliście, aby wszyscy fachowcy robili lepiej i za darmo, aby nie było kradzieży więcej na budowach i aby Wam i nam wszystkim zdrówka było pod dostatkiem. A teraz ubierać się i na zabawę Pozdrawiam JurekM, super życzenia, ja dodam jeszcze: by urzędnicy sprawniej działali i byli życzliwsi dla planujących zacząć budowę i budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 04.01.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witam serdecznie w Nowym Roku! Odnośnie postu wyżej "by urzędnicy sprawniej działali" mąż udał się wczoraj do Gazowni Białostockiej z zapytaniem odnośnie przyłączenia gazu. Mamy kupioną działkę przy wąskiej uliczce, którą idzie linia gazowa, do naszego ogrodzenia bedzie raptem 2 metry. Okazuje się,ze najblizszy termin to lipiec 2014 r. Są może jakieś sposoby na przyspieszenie całej sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 04.01.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Również przyłączam się do Życzeń Noworocznych: Zdrowia, Zdrowia i jeszcze raz Zdrowia!!! Macie może sprawdzonych tynkarzy (tynki wewnętrzne i zewnetrzne) i posadzkarzy? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 04.01.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Również przyłączam się do Życzeń Noworocznych: Zdrowia, Zdrowia i jeszcze raz Zdrowia!!! Macie może sprawdzonych tynkarzy (tynki wewnętrzne i zewnetrzne) i posadzkarzy? Z góry dziękuje. Jastrych cementowy czy anhydryt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 04.01.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 na posadzkach mi (i nie tylko, zerknij kila czy kilkanaście stron wstecz) K.Domin z Sokółki (ale robią oczywiście wszędzie ), jeśli chcesz namiary to na prv albo w necie może znajdziesz posadzki zrobili mi szybko i solidnie, w dobrej cenie i to co mi się spodobało to że gość sam kruszywo do posadzek przywozi, takie jakiego potrzebuje i tyle ile mu trzeba i w dobrej cenie (kosztowało mnie to 2x taniej niż jeślibym sam gdzieś zamawiał, a w zagłębiu piaskowo-żwirowym się buduję to ceny piachu i transportu - bo blisko- nie sa przesadzone) a najciekwasze było to że cement kazał mi przywieźć w sobotę (żeby na poniedziałek rano był gotowy a nie w transporcie) i postawić przy ulicy, przed domem, ja oczy: jak? wyniosą przecie? 2,5 palety w workach na ulicy na dwie noce?? on an to że odkąd robi posadzki nigdy tak zostawiony cement nie zginął, że jak coś zniknie to on odkupi:) no to postawiłem, w sobotę wpołudnie, w poniedziałek rano - cement nietknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 04.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 na posadzkach mi (i nie tylko, zerknij kila czy kilkanaście stron wstecz) K.Domin z Sokółki (ale robią oczywiście wszędzie ), jeśli chcesz namiary to na prv albo w necie może znajdziesz posadzki zrobili mi szybko i solidnie, w dobrej cenie i to co mi się spodobało to że gość sam kruszywo do posadzek przywozi, takie jakiego potrzebuje i tyle ile mu trzeba i w dobrej cenie (kosztowało mnie to 2x taniej niż jeślibym sam gdzieś zamawiał, a w zagłębiu piaskowo-żwirowym się buduję to ceny piachu i transportu - bo blisko- nie sa przesadzone) a najciekwasze było to że cement kazał mi przywieźć w sobotę (żeby na poniedziałek rano był gotowy a nie w transporcie) i postawić przy ulicy, przed domem, ja oczy: jak? wyniosą przecie? 2,5 palety w workach na ulicy na dwie noce?? on an to że odkąd robi posadzki nigdy tak zostawiony cement nie zginął, że jak coś zniknie to on odkupi:) no to postawiłem, w sobotę wpołudnie, w poniedziałek rano - cement nietknięty Może sam siedział w aucie i pilnował ??? Swoją drogą chciałbyś nieść 25kg cementu za który dostaniesz max 5 pln ??? Dlatego cementu nie kradną. Mi przywozili kruszywo (25 lub 30 ton - nie pamiętam) za 470 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 04.01.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 dobrze myśle, że 25-30 ton to zawartość takiego actrosa?http://www.marketeo.pl/photoOffer/big/248433_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 05.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 dobrze myśle, że 25-30 ton to zawartość takiego actrosa? http://www.marketeo.pl/photoOffer/big/248433_big.jpg to zależy czy przepisowo, czy ile wlezie: 1. Przepisowo to podejrzewam że ok. 16-18 ton (takie auto z ładunkiem max 32 tony) 2. Ile wlezie to gwarantuje, że min. 30 wejdzie, czyli bedzie wazylo nawet 45 ton A ryzyko kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.01.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 to za taki ładunek (pełny kiper) piachu sianego płukanego rok temu lokalni dilerzy chcieli 250-300zł, wspomniany posadzkarz policzył 120 albo 150 zł (nie pamiętam już dokładnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 06.01.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Jastrych cementowy czy anhydryt? Mają być tynki cementowo-wapienne, a jaki jastrych to jeszcze sprawa dyskusyjna , proszę o nr tel na priv jeśli macie kogoś wartego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts