Aga-Białystok 06.01.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witam w nowym roku Ludzicha, gdzie mam kupić opał do kominka? Tak, żeby było suche i pocięte i żeby jeszcze przywieźli. A jakby to była brzoza to w ogóle cudownie. Podpowiedzcie gdzie i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 07.01.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witam w nowym roku Ludzicha, gdzie mam kupić opał do kominka? Tak, żeby było suche i pocięte i żeby jeszcze przywieźli. A jakby to była brzoza to w ogóle cudownie. Podpowiedzcie gdzie i za ile hmmm tak widzę, że Ci chłopa trzeba, bo : - znaleźć brzozę - przywieźć - pociąć - pewnie jeszcze popalić Oczywiście żartuję, ale tak zachciało mi się odpowiedzieć A co do drewna to nie wiem, bo jeszcze wkładu kominkowego nie wybrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 11.01.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Hej!Czy tutaj tez sa ludzie budujacy na suwalszczyznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 oj, tu w ogóle mało kto jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 11.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam w nowym roku Ludzicha, gdzie mam kupić opał do kominka? Tak, żeby było suche i pocięte i żeby jeszcze przywieźli. A jakby to była brzoza to w ogóle cudownie. Podpowiedzcie gdzie i za ile Drewno sprzedają m.in. w Sochoniach po lewej stronie.Na Allegro też sprzedają dwie osoby z Białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 13.01.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 potrzebuje drzwi zewnętrzne wejściowe (tymczasowe) szerokość 100 cm, może ma ktoś na zbyciu? Uwaga na złodziei- ponoć w Grabówce na ul. Sportowej 2 domy okradziono z instalacji elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 14.01.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 mi w lato zwinęli z Modrzewiowej jestem ciekaw czy Ci sami ludzie (jeśli można ich tak nazwać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 14.01.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A coś więcej wiadomo jaki stan jest po kradzieży? Bo u mnie to nie wyglądało na jakąś chołote - co siekierami wycina kable (widać by wtedy było uderzenia siekiery na ścianie), ale jakaś zorganizowana grupa - bo kabelki były równo powycinane dobrymi narzędziami. Część kabli była wycięta w taki sposób żeby tylko popsuć instalacje. Na gorze sporo zostało - tak jakby ktoś ich spłoszył - z drugiej strony powycinali kable w newralgicznych miejscach - tak że wszystko było do wymiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 15.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A coś więcej wiadomo jaki stan jest po kradzieży? Bo u mnie to nie wyglądało na jakąś chołote - co siekierami wycina kable (widać by wtedy było uderzenia siekiery na ścianie), ale jakaś zorganizowana grupa - bo kabelki były równo powycinane dobrymi narzędziami. Część kabli była wycięta w taki sposób żeby tylko popsuć instalacje. Na gorze sporo zostało - tak jakby ktoś ich spłoszył - z drugiej strony powycinali kable w newralgicznych miejscach - tak że wszystko było do wymiany... Nic więcej nie wiem, gdyż nie pytałem o szczegóły, mnie w każdym bądz razie tylko przestrzegano, abym nie zamawiał elektryka jak nie będzie okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 16.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cicho tutaj jak na podlasie czyżby tak mało nas tu było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 17.01.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam po dłuższej nieobecności.Jestem zmuszony do ogrzewania domu gazem z butli i w związku z tym mam do Was prośbę,może ktoś ogrzewa w ten sposób i na dodatek jest zadowolony z firmy która montowała mu instalację i dostarcza gaz..Potrzebuję namiary na taką firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 17.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witajcie!Może ktoś poleci mi firmę montażową w Białym co sprzedaje i montuje Przydomowe Oczyszczalnie Ścieków.A może ktoś jakąś poleci?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 20.01.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Drewno sprzedają m.in. w Sochoniach po lewej stronie.Na Allegro też sprzedają dwie osoby z Białego. Dzięki! Do Sochoni w takim razie się przejadę, a do tych z Allegro pisałam - drogo. Na aukcji piszę, że brzoza 140, z pocięciem i łupaniem 160, ale proszą o kontakt przed kupnem. I wtedy się dowiadujesz, że 180 i mokra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 20.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Nic więcej nie wiem, gdyż nie pytałem o szczegóły, mnie w każdym bądz razie tylko przestrzegano, abym nie zamawiał elektryka jak nie będzie okien. A z drugiej strony przestrzegają, żeby nie robić tynków gdy są okna, zwłaszcza drewniane Moim zdaniem najlepszym wyjściem jest zaklepać sobie tynkarzy od razu po elektrykach, a instalacje przygotować/ przemyśleć tak, żeby elektrycy położyli w dwa dni co mają położyć. Wychodzą dwie noce do pilnowania=czuwanie w samochodzie przed domkiem, względnie u najbliższych sąsiadów lub namiocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 ziomy, szukam dobre hurtowni elektrycznej do zakupu aparatury modułowej (wyposażenie rozdzielni), znacie jakieś mety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
white1234 20.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam Mam pod wodą pól podwórka, w związku z tym poszukuję sprawdzonej firmy która potrafi utwardzić, podnieść i wyrównać teren, wykonać drenaż wraz ze studniami itp. Dzięki z góry za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 20.01.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A z drugiej strony przestrzegają, żeby nie robić tynków gdy są okna, zwłaszcza drewniane Moim zdaniem najlepszym wyjściem jest zaklepać sobie tynkarzy od razu po elektrykach, a instalacje przygotować/ przemyśleć tak, żeby elektrycy położyli w dwa dni co mają położyć. Wychodzą dwie noce do pilnowania=czuwanie w samochodzie przed domkiem, względnie u najbliższych sąsiadów lub namiocie Oczywiście i to jest najlepsze rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 20.01.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Poszukuję dobrego stolarza do drzwi zewnętrznych, może ktoś robił na zamówienie i może polecić. Bardzo proszę o kontakt.Również ekipą do wykończeniówki byłabym zainteresowana- która zrobi kompleksowo docieplenie poddasza, szpachlowanie, malowanie, glazura, gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 20.01.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Poszukuję dobrego stolarza do drzwi zewnętrznych, może ktoś robił na zamówienie i może polecić. Bardzo proszę o kontakt. Również ekipą do wykończeniówki byłabym zainteresowana- która zrobi kompleksowo docieplenie poddasza, szpachlowanie, malowanie, glazura, gres. Odnośnie pytania nr 1: Stolarz do drzwi zewnętrznych? Ja Polecam http://www.stolbud.pl/pl/drzwi/20/154 mam stamtąd i są ok Odnośnie ekipy od wykończeniówki - to swojej niestety nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 20.01.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dzięki! Do Sochoni w takim razie się przejadę, a do tych z Allegro pisałam - drogo. Na aukcji piszę, że brzoza 140, z pocięciem i łupaniem 160, ale proszą o kontakt przed kupnem. I wtedy się dowiadujesz, że 180 i mokra Kupiłem drewno w Trypuciach za przyzwoite pieniądze.Sprzedawca ma własną suszarnię i za dwa tygodnie będzie miał suchą brzozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts