Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa PODLASKA

Frezjaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich...

Potrzebuję namiary na dobrego architekta do adaptacji projektu i zagospodarowania działki z Białegostoku lub okolic.....

No oczywiście żeby było tanio i szybko, hehe.... Acha, projekt domku o nazwie retro.

Może ktoś kogoś podrzuci? Z góry dzięki.... Pozdrowionka....

Zastanawiałam się nad budową domu szkieletowego, ale w ostatecznym rozrachunku, po negatywnych opiniach posiadaczy, zdecydowałam się na murowany ze stropem drewnianym. Jestem zielona, zieloniutka w tym temacie ( zielono mam też w głowie , ale to raczej z miłości do przyrody ha ha) - dlatego też, będę pewnie strasznie was zamęczała pytaniami ;P pozdrawiam...

Jedną z nielicznych zalet domu murowanego jest żelbetowy strop.

A ja mieszkam w Kanadyjczyku ponad 2 lata i jak na razie nie narzekam :)

http://www.sklep-kozlowski.adimo.pl/kategorie/2,Drzwi-zewnetrzne.html

z ciekawości w google wklepałem,może to ich sklep to jakis odnośnik bedziesz miał

Dziękuję serdecznie za podpowiedz ja również szukałam ale tego nie znalazłam:) Tu jednak jest podobnie cenowo a doliczając montaż to identycznie.

• 2 weeks później...

Witam Wszystkich Podlasian!!:D

Jestem zalogowany od nie dawna, ale od jakiegoś czasu śledzę co po nie które inwestycje forumowiczów. Pobudowaliśmy domek SSO w zeszłym roku i na wiosnę planujemy ruszać z dalszymi pracami. Z naszego krótkiego doświadczenia wiem, że ludzim trzeba patrzeć na ręce, bo ja brzmi przysłowie"kota nie ma myszy harcują".

Jeśli chodzi o studnię to wiadomość mogę przesłać na priv. My jesteśmy bardzo zadowoleni z prac Pana K.

Ja również chciałbym zakupuć drzwi wewnętrzne i zewnętrzne Kozłowskiego, tylko cena nie taka mała, bo w PKH proponują jakieś 8000 zł tylko, że z dostawką może ktoś ma jakieś inne namiary na takie drzwi. Z góry dziękuję:bye:

Ja również chciałbym zakupuć drzwi wewnętrzne i zewnętrzne Kozłowskiego, tylko cena nie taka mała, bo w PKH proponują jakieś 8000 zł tylko, że z dostawką może ktoś ma jakieś inne namiary na takie drzwi. Z góry dziękuję:bye:

Ja właśnie tam zamówiłam i już nawet nie szukałam innej firmy która miałaby ich ofertę. Również zamówiłam zewnętrzne z dostawką i mam nadzieję, że będę zadowolona.

Witam wszystkich...

Potrzebuję namiary na dobrego architekta do adaptacji projektu i zagospodarowania działki z Białegostoku lub okolic.....

No oczywiście żeby było tanio i szybko, hehe.... Acha, projekt domku o nazwie retro.

Może ktoś kogoś podrzuci? Z góry dzięki.... Pozdrowionka....

Ja korzystałem z usług Pana Cezarego i jestem zadowolony. Polecam! Tel - 606483931

Witam Wszystkich Podlasian!!:D

Jestem zalogowany od nie dawna, ale od jakiegoś czasu śledzę co po nie które inwestycje forumowiczów. Pobudowaliśmy domek SSO w zeszłym roku i na wiosnę planujemy ruszać z dalszymi pracami. Z naszego krótkiego doświadczenia wiem, że ludzim trzeba patrzeć na ręce, bo ja brzmi przysłowie"kota nie ma myszy harcują".

Jeśli chodzi o studnię to wiadomość mogę przesłać na priv. My jesteśmy bardzo zadowoleni z prac Pana K.

Poproszę w takim razie inf. na adres [email protected]

Z góry dziękuje i pozdrawiam

P.S. Jeżeli ktoś potrzebuje porady odnośnie stolarki okiennej, służę pomocą.