budowniczy30 04.02.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Czy wie ktoś jakie firmy mają w swojej ofercie drzwi zewnętrzne Kozłowskiego, z tych które oglądałam najbardziej mi się podobają ale chciałam porównać cenowo w innym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2ro 04.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 http://www.sklep-kozlowski.adimo.pl/kategorie/2,Drzwi-zewnetrzne.htmlz ciekawości w google wklepałem,może to ich sklep to jakis odnośnik bedziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 07.02.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich serdecznie! pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admi69 07.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam. Ogrzewa może ktoś dom gazem z butli? Jeśli tak to ile litrów potrzebujecie na rok i ile płacicie za litr, oczywiście jaki metraż? Jeśli ktoś potrzebuje ekipy do wykonania stanu surowego mogę polecić takową, kontakt poprzez prywatna wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drexik 08.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam wszystkich... Potrzebuję namiary na dobrego architekta do adaptacji projektu i zagospodarowania działki z Białegostoku lub okolic.....No oczywiście żeby było tanio i szybko, hehe.... Acha, projekt domku o nazwie retro.Może ktoś kogoś podrzuci? Z góry dzięki.... Pozdrowionka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 08.02.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Zastanawiałam się nad budową domu szkieletowego, ale w ostatecznym rozrachunku, po negatywnych opiniach posiadaczy, zdecydowałam się na murowany ze stropem drewnianym. Jestem zielona, zieloniutka w tym temacie ( zielono mam też w głowie , ale to raczej z miłości do przyrody ha ha) - dlatego też, będę pewnie strasznie was zamęczała pytaniami ;P pozdrawiam... Jedną z nielicznych zalet domu murowanego jest żelbetowy strop. A ja mieszkam w Kanadyjczyku ponad 2 lata i jak na razie nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admi69 09.02.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jedną z nielicznych zalet domu murowanego jest żelbetowy strop. Dlaczego, czyżby domy murowane miały prawie same wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 09.02.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dlaczego, czyżby domy murowane miały prawie same wady? Być może źle się wyraziłem. Może nie chodzi o wady, ale o koszta - często gęsto nie uzasadnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 09.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 http://www.sklep-kozlowski.adimo.pl/kategorie/2,Drzwi-zewnetrzne.html z ciekawości w google wklepałem,może to ich sklep to jakis odnośnik bedziesz miał Dziękuję serdecznie za podpowiedz ja również szukałam ale tego nie znalazłam:) Tu jednak jest podobnie cenowo a doliczając montaż to identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 10.02.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Czy to ta firma? http://www.firmy.net/sprzedaz-wysylkowa/master,91FXH,opinie-klientow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigorios 10.02.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak wyglądają teraz ceny za usługę ułożenia glazury/terakoty? Mam ofertę za 50 zł/m2 bez dodatkowych kosztów. Jak ceny się kształtują u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 18.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do wywiercenia dwóch studni w okolicach Białegostoku. Z góry dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 21.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Chyba internet prawie wszystkim Podlasiakom wyłączyli, że wcale na forum się nie udzielają. Ponowie swoje pytanie. Czy zna ktoś jakąś porządną firmę w Białym, która montuje POŚ biologiczne, czy wszyscy mają kanalizację? Pozdrawiam i dajcie znać co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kzadyk 22.02.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam Wszystkich Podlasian!! Jestem zalogowany od nie dawna, ale od jakiegoś czasu śledzę co po nie które inwestycje forumowiczów. Pobudowaliśmy domek SSO w zeszłym roku i na wiosnę planujemy ruszać z dalszymi pracami. Z naszego krótkiego doświadczenia wiem, że ludzim trzeba patrzeć na ręce, bo ja brzmi przysłowie"kota nie ma myszy harcują". Jeśli chodzi o studnię to wiadomość mogę przesłać na priv. My jesteśmy bardzo zadowoleni z prac Pana K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kzadyk 22.02.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Ja również chciałbym zakupuć drzwi wewnętrzne i zewnętrzne Kozłowskiego, tylko cena nie taka mała, bo w PKH proponują jakieś 8000 zł tylko, że z dostawką może ktoś ma jakieś inne namiary na takie drzwi. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 24.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja również chciałbym zakupuć drzwi wewnętrzne i zewnętrzne Kozłowskiego, tylko cena nie taka mała, bo w PKH proponują jakieś 8000 zł tylko, że z dostawką może ktoś ma jakieś inne namiary na takie drzwi. Z góry dziękuję Ja właśnie tam zamówiłam i już nawet nie szukałam innej firmy która miałaby ich ofertę. Również zamówiłam zewnętrzne z dostawką i mam nadzieję, że będę zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolombek 25.02.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam wszystkich... Potrzebuję namiary na dobrego architekta do adaptacji projektu i zagospodarowania działki z Białegostoku lub okolic..... No oczywiście żeby było tanio i szybko, hehe.... Acha, projekt domku o nazwie retro. Może ktoś kogoś podrzuci? Z góry dzięki.... Pozdrowionka.... Ja korzystałem z usług Pana Cezarego i jestem zadowolony. Polecam! Tel - 606483931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 25.02.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 W tej chwili jestem na etapie wycen i szukam dobrego stolarza do kuchni. który wykona lakierowaną kuchnię oraz inne zabudowy. Może polecicie swoich:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 26.02.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam Wszystkich Podlasian!! Jestem zalogowany od nie dawna, ale od jakiegoś czasu śledzę co po nie które inwestycje forumowiczów. Pobudowaliśmy domek SSO w zeszłym roku i na wiosnę planujemy ruszać z dalszymi pracami. Z naszego krótkiego doświadczenia wiem, że ludzim trzeba patrzeć na ręce, bo ja brzmi przysłowie"kota nie ma myszy harcują". Jeśli chodzi o studnię to wiadomość mogę przesłać na priv. My jesteśmy bardzo zadowoleni z prac Pana K. Poproszę w takim razie inf. na adres [email protected] Z góry dziękuje i pozdrawiam P.S. Jeżeli ktoś potrzebuje porady odnośnie stolarki okiennej, służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 28.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Poszukuje czarnej foli pod wylewkę . Czy może ktoś wie gdzie można ją kupić w Białymstoku . Najleprza to 500 6 x 25 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts