wojtek50 03.04.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Co do stali to kupiłem jesienią . Jest firna koło hotelu Leśnego . Transport na miejscu . Potrzebuje porady odnośnie Betonu komórkowego . Gdzie za rozsądną cenę możan kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 04.04.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 A gdzie kupowaliście w miarę przyzwoite cenowo drewno do kominka (pocięte i siekierą potraktowane)? Chyba teraz jest dobry moment na zakupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolombek 04.04.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzisiaj dzwoniłem po kilku firmach sprzedających stal i wygrało BCMB, ale dowiedziałem się, że ceny stali bardzo często ulegają zmianom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 05.04.2011 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A gdzie kupowaliście w miarę przyzwoite cenowo drewno do kominka (pocięte i siekierą potraktowane)? Chyba teraz jest dobry moment na zakupy ? Powiem Wam że drewno chyba mocno podrożało. Właśnie kupiłem grabinę w lesie i cena mp to ponad 150 pln. W moim odczuciu to podwyżka o 25% w stosunku do roku ubiegłego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlsen 05.04.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam serdecznie.W najbliższych dniach rozpoczynam z architektem pracę nad koncepcją własnego domu, prawdopodobnie domu piętrowego, w założeniu energooszczędnego. Działka wąska, stąd nie mogłem nic dopasować z katalogu gotowych projektów. Nadzieja na rozpoczęcie budowy we wrześniu, październiku tego roku, dlatego od teraz z ciekawością śledzę wpisy i uważnie przeglądam oferty - nie mam jeszcze ekipy, która "postawi" stan surowy mego domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 05.04.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam grupę podlaską,czy macie godnych polecenia architektów do wykonania adaptacji projektu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 07.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam Czy ktoś stosował może PIANĘ PUR do ocieplenia poddasz i jest w stanie wypowiedzieć się co do efektów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek 70 16.04.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam, Czy ktoś z grupy ma może zainstalowaną PC lub się nią interesuje. Poszukuję firmy z tzw. "polecenia" z którą można by było porozmawiać na temat PC Witam, mam zainstalowaną PC, jeżeli masz ochotę zapraszam do siebie aby zobaczyć na żywo jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 18.04.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam! Poproszę o dane dobrego i przystępnego cenowo stolarza do schodów. Może ktoś zna takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 18.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam, mam zainstalowaną PC, jeżeli masz ochotę zapraszam do siebie aby zobaczyć na żywo jak działa Możesz opisać jak duży masz dom? i jak się sprawuje PC ? jakie masz dolne źródło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 18.04.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Poszukuję architekta do wykonania projektu budowlanego domu jednorodzinnego do uzyskania pozwolenia na budowę. Chodzi o adaptację domu w jonagoldach archonu (lub nowy projekt na jego bazie). Jeśli możecie kogoś polecić to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek piodon 22.04.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam czy moze ktos wie gdzie mozna kupic w okolicach Bialegostoku deske tarasowa z modrzewia ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek 70 23.04.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Możesz opisać jak duży masz dom? i jak się sprawuje PC ? jakie masz dolne źródło ? Dom 130m2 powierzchni użytkowej (parter i poddasze) + 20m2 garaż nieogrzewany , pdłóg jest ok 180m2, wszędzie mam "podłogówkę" pompa 7kw sprawuje się dobrze, dolnym źródłem są odwierty 2x75m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juki 25.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich . Potrzebuję ekipe tynkarzy mających swój prąd . domek niema jeszcze zasilania , a agregaty tynkarskie ponoć chcą dużo siły, więc mój chinczyk co ledwia wode na kawę gotuje nie podoła zadaniu. Może ktoś z budujących miał do czynienia z taką prądową brygadą to bardzo proszę o namiar pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 28.04.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Poszukuję informacji, a przy okazji sprawdzonej, rzetelnej ekipy do ułożenia podjazdu. Powierzchnia ok 130m2. Materiał LIBET Decco Nostalit lub kostka granitowa (wszystko zależy od różnicy w kosztach:) ). Wie ktoś ile taka usługa może kosztować i na co zwrócić uwagę przy ustalaniu ceny i zakresu robót? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 01.05.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam wszystkich . Potrzebuję ekipe tynkarzy mających swój prąd . domek niema jeszcze zasilania , a agregaty tynkarskie ponoć chcą dużo siły, więc mój chinczyk co ledwia wode na kawę gotuje nie podoła zadaniu. Może ktoś z budujących miał do czynienia z taką prądową brygadą to bardzo proszę o namiar pozdrawiam Agregacik z wypożyczalni. A tak z innej beczki czajnik też sporo łyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kambier 02.05.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witam wszystkich . Potrzebuję ekipe tynkarzy mających swój prąd . domek niema jeszcze zasilania , a agregaty tynkarskie ponoć chcą dużo siły, więc mój chinczyk co ledwia wode na kawę gotuje nie podoła zadaniu. Może ktoś z budujących miał do czynienia z taką prądową brygadą to bardzo proszę o namiar pozdrawiam Tak jak napisał CoolaTT, agregat z wyporzyczalni, np. z poleskiej to wcale nie duze koszty w porównaniu do kwot jakie Ci wyjda za tynki. Ja robiłem gipsowe i była to kwota przewyższająca 10 tys, wiec koszt 200-300 zł za agregat nie powinien byc wyznacznikiem jaką ekipę weźmiesz. Jeżeli nie masz żadnej mogę polecić tych co robili u mnie na priv. W razie czego efekty pracy mozna obejrzec u mnie, moim zdaniem naprawde dobra robota, ściany prościutkie, niewiele pracy będzie przy szlifowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kambier 02.05.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ja z kolei poszukuję kogoś od suchych tynków do zrobienia poddasza. I prosze o info czy np. w podawanej cenie okolo 30-35 zł za metr Waszym zdaniem oprócz stelaża na wieszakach i nakręceniu płyt powinno byc też szpoachlowanie łaczeń? Bo rózne wersje słysze i nie wiem jaka cena u nas jest teraz w miare sensowna? Potrzebuję też sporą ilość ziemi do podwyższenia działki wokół domu, myślę że minimum 20 wywrotek, ma ktos może jakiś kontakt do osób które wożą ziemie w sensownych kwotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 03.05.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja z kolei poszukuję kogoś od suchych tynków do zrobienia poddasza. I prosze o info czy np. w podawanej cenie okolo 30-35 zł za metr Waszym zdaniem oprócz stelaża na wieszakach i nakręceniu płyt powinno byc też szpoachlowanie łaczeń? Bo rózne wersje słysze i nie wiem jaka cena u nas jest teraz w miare sensowna? Potrzebuję też sporą ilość ziemi do podwyższenia działki wokół domu, myślę że minimum 20 wywrotek, ma ktos może jakiś kontakt do osób które wożą ziemie w sensownych kwotach? W kierunku na Warszawę robią drogę i wożą sporo ziemi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogr23 04.05.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie!!! Proszę o pomoc poszukuję fachowca od kominków.Pozdrawiam i czekam na jakieś namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts