pirun 27.02.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 WitamChcę ruszyć z budową w okolicy czerwca tego roku. Dom w technologii tradycyjnej, 170m2, strop monolit, ściany Lewkowo lub Silikaty.Budowa 10 km od Białegostoku w kierunku Łap. Proszę o PW z namiarami na sprawdzonych wykonawców do SSO z naszego regionu. dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek.72 28.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witam mam do sprzedania garaż blaszak kupiony nowy na budowę pod koniec 2010 roku stan BDB, jakby ktoś potrzebował właśnie na rozpoczęcie budowy to proszę o kontakt 602-293169 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sprzedany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 01.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Hej Forumuwicze!! Zbliża się wiosna więc zaczynam myśleć o ogrodzie stąd moje pytanie. Może ktoś z was wie gdzie w dobrej cenie można dostać grys dekoracyjny w różnych kolorach albo jakieś inne żwiry dekoracyjne??? Normalna cena w sklepach jest zabójcza za tonę. Może ktoś ma namiary na takie ciekawe kryszowa do ogrodu do zasypania oczek itp??? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rozbudowany 01.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam wszystkichTo mój debiut do tej pory tylko sobie czytałem,ale za chwilę będzie u mnie SSZ i myślę,że będę potrzebował informacji i porad.Liczę na rady członków grupy podlaskiej,buduję w gminie Wasilków.Czy możecie polecić jakąś "złotą rączkę" osobę mobilną,która będzie w stanie i uprzątnąć plac budowy i np.obsadzić luksfery.Miałem kogoś takiego,ale się rozchorował i wbrew pozorom nie jest łatwo znależć podobną osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 01.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Krysiax. Też szukam czegoś w dobrej cenie. Podobno dobra oferta gdzieś w Kleosinie jest. Rozbudowany. Na priv masz namiary porządnego człowieka mieszkającego niedaleko Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakaba 04.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z budową i na chwilę obecną potrzebuję namiarów na rozsądnego kierownika budowy. Jeśli ktoś jest w stanie polecić mi jakąś sprawdzona osobę będę niezmiernie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 04.03.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Bakaba, a gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakaba 05.03.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Bakaba, a gdzie budujesz? Przepraszam mój błąd nie podałem miejsca, buduje w okolicy Białegostoku, a dokładnie w Olmontach. Jeśli zna ktoś namiary na zaufanego geodetę który wytyczy budynek bez zbędnej ceregieli za rozsądną cenę to też się nie obrażę za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrix 05.03.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Przepraszam mój błąd nie podałem miejsca, buduje w okolicy Białegostoku, a dokładnie w Olmontach. Jeśli zna ktoś namiary na zaufanego geodetę który wytyczy budynek bez zbędnej ceregieli za rozsądną cenę to też się nie obrażę za namiary. pw poszło pzdr zebrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KulAbra 07.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Heja polecicie jakiegos hudraulika do kanalizy, co i podlogowki? dziekikulabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 07.03.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam ja także zaczynam na wiosnę budowę w okolicach Olmont, byłbym wdzięczny za namiary na dobrego kierownika budowy, koparkę i kogoś do wiercenia studni. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBF 13.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Rozglądam się za wykonawcą blatów granitowych (łazienka dł. 2m szarawy, kuchnia 6m czerń)Orientujecie się odnośnie kosztów za metr, może jakieś namiary z dobrym stosunkiem cena/jakość.Jeszcze jaka szerokość jest najbardziej opłacalna ? (stolarz projektuje szafkę do łazienki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 14.03.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Rozglądam się za wykonawcą blatów granitowych (łazienka dł. 2m szarawy, kuchnia 6m czerń) Orientujecie się odnośnie kosztów za metr, może jakieś namiary z dobrym stosunkiem cena/jakość. Jeszcze jaka szerokość jest najbardziej opłacalna ? (stolarz projektuje szafkę do łazienki) Witaj! Raczej ciężko będzie Ci usłyszeć koszty za m granitu. Wydaje mi się, że weź urlop na jeden dzień, wsiądź w auto i pojeźdź po kamieniarzach. Solniczki, Bacieczki, Nowodworce, Zabłudów. Wpierw popatrz co Ci pasuje, bo wybór kolorów, odcieni, wzorów jest ogromny i każdy kosztuje inaczej, bo każdy jest z innego kraju Ja się naszukałem wzoru, który pasuje i kupiłem odpowiednio się targując. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1_Mariusz_1 14.03.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam Czy budował ktoś z ekipą Pana Andrzeja Bielawskiego z Moniek i może napisać coś o tej ekipie.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 15.03.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam Czy budował ktoś z ekipą Pana Andrzeja Bielawskiego z Moniek i może napisać coś o tej ekipie. Z góry dziękuje. Ja budowałem, bierz w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marza 17.03.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Poproszę o namiary na sprawdzonego: elekryka, hydraulika i od elewacji (ocieplenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1235 17.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witam, czy moze ktos mi polecic namiary na kogos kto wykona schody z drewna, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wujekwiesiek 19.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Czy macie może namiary na kogoś, kto odda i przywiezie ziemię do wyrównania terenu w okolicach Krupnik, Porosłów? Potrzebuję sporo - kilkadziesiąt wywrotek i nie wiem jak się z tym uporać bez wyczyszczenia portfela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 19.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Rok temu ze strabagiem i innymi firmami przy ekspresówce miałbyś to praktycznie za darmo. Ja zapłaciłem za czarnoziem 18m3 x 3 kursy - 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darqx 22.03.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witampotrzebuję namiary na ekipę budowlaną (Białystok) która skuje taras i schody zewnętrzne (ok 6m2)i wyleje nowe. interesuje mnie kompleksowa usługa niestety skutkiem złego zagęszczenia gruntu jest zapadnięcie (+pęknięcie) połowy powierzchni o ok 10-15cm - będę wdzięczny za ew. pomoc w odnalezieniu alternatywnego rozwiązania pozdrawiam podlasian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts