Marza 14.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Sprzedam stemple budowlane - używane - długość okolo 3 m ; ilość około 250 szt. po 3,5 zł/szt oraz deski używane do szalowania - cena do uzgodnienia. Odbiór osobisty - Sowlany (od 27 Lipca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Podpinam się o pytanie o drewno kominkowe, jaka to jest dobra cena?znalazłąm ofertę na pocięte, porąbane 170zł/m3 brzoza dużo to czy norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 14.06.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jeśli brzoza z dowozem to dobra cena bo ja mam za 180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrix 14.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Poklikajcie od czasu do czasu na bialystokonline.pl tam da się złapać okazję. Złapałem tam 5m nieporąbanego za 600zł, ale z moim transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1235 15.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Potrzebuje ziemi do Olmont, czekam na propozycje na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 20.06.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 MARZAJa jestem zainteresowana deskami do szalowania. Napisałam do Ciebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 20.06.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jeśli ktoś z forumowiczów ma do sprzedania stemple około 200 szt. długość co najmniej 2,80 m, proszę o informację na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 20.06.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Poszukuję sprawdzonego KIEROWNIKA BUDOWY.Macie, znacie, czekam na informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.06.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Poszukuję sprawdzonego KIEROWNIKA BUDOWY. Macie, znacie, czekam na informację. napisz w jakiej miejscowości, mieliśmy dobrego ale nie wiem czy Twoje rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 21.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 napisz w jakiej miejscowości, mieliśmy dobrego ale nie wiem czy Twoje rejony Mieszkam w Zawadach niedaleko Choroszczy, to jest 20 km do centrum Białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDariuszK 21.06.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam. Co oznacza dobry kierownik? Z tego co wiem to kierownik pojawia się tylko kilka razy na budowie. Pytam poważnie czy możecie podać cechy dobrego kierownika? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.06.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mieszkam w Zawadach niedaleko Choroszczy, to jest 20 km do centrum Białegostoku. to niestety nie moje rejony, może ktoś z Białegostoku podpowie Witam.Co oznacza dobry kierownik? Z tego co wiem to kierownik pojawia się tylko kilka razy na budowie. Pytam poważnie czy możecie podać cechy dobrego kierownika?Pozdrawiam. dobry kierownik to człowiek rzetelny, który trzyma rękę na pulsie a nie ogranicza się do zrobienia kilku wpisów w dzienniku budowy proforma. Powinien zjawiać się na placu budowy nie tylko przy newralgicznych momentach ale zawsze wtedy kiedy inwestor ma wątpliwości i kończy się któryś etap. Szukając kierownika warto popytać okolicznej gminie czy UM bo później łatwiej z formalnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 22.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 to niestety nie moje rejony, może ktoś z Białegostoku podpowie dobry kierownik to człowiek rzetelny, który trzyma rękę na pulsie a nie ogranicza się do zrobienia kilku wpisów w dzienniku budowy proforma. Powinien zjawiać się na placu budowy nie tylko przy newralgicznych momentach ale zawsze wtedy kiedy inwestor ma wątpliwości i kończy się któryś etap. Szukając kierownika warto popytać okolicznej gminie czy UM bo później łatwiej z formalnościami. Właśnie o takiego człowieka mi chodzi. Ma być to taka osoba, która będzie pilnować mojej budowy jak swojej własnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBF 27.06.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Czy można dostać gdzieś w Białymstoku deskę tarasową z kompozytu drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.06.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Tomek z tego co patrzyłam na stronach z dystrybucją to w podlaskim nie mają żadnego przedstawicielstwa. My, jeśli się ostatecznie zdecydujemy, będziemy brali przez allegro. Zapłacę kilkanaście zł i prześlą mi próbki żeby wybrać kolor. Nad któa firmą się zastanawiasz? My chcemy podesty kompozytowe, jak na razie wygrywa ecoteak nad plastivanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBF 27.06.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Tomek z tego co patrzyłam na stronach z dystrybucją to w podlaskim nie mają żadnego przedstawicielstwa. My, jeśli się ostatecznie zdecydujemy, będziemy brali przez allegro. Zapłacę kilkanaście zł i prześlą mi próbki żeby wybrać kolor. Nad któa firmą się zastanawiasz? My chcemy podesty kompozytowe, jak na razie wygrywa ecoteak nad plastivanem http://allegro.pl/deska-tarasowa-kompozytowa-tecnowood-kompozyt-wlkp-i2444368454.html lub http://allegro.pl/deska-kompozytowa-tarasowa-wpc-1m2-komplet-i2424177130.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.06.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Fajne, ten drugi sprzedawca ma też podesty nawet drewniane, tylko ja się olejowania boję. Swoją drogą żałuję, że deska się nie zmieści bo niezły problem jest z dostaniem podestów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 27.06.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam, Czy ktoś z forumowiczów jest wstanie polecić firmę do wykonania płyty fundamentowej ?Poszukuję kogoś z doświadczeniem. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xaltuton. 02.07.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam. Szukam kogos z Bialegostoku lub okolic, kto uzywa lub jest w trakcie robienia GWC. Pozdrawiam czytajacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 02.07.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam. Szukam kogos z Bialegostoku lub okolic, kto uzywa lub jest w trakcie robienia GWC. Pozdrawiam czytajacych. Pytaj lub szukaj moich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts