rodii 25.04.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kurcze gdybys byl blizej to chetnie bym przygarnal w rozsadnej cenie. A po ile za szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jot22 26.04.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Mam do sprzedania ok. 200 stempli długości 2,70. Lokalizacja: Klepacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 27.04.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Kurcze gdybys byl blizej to chetnie bym przygarnal w rozsadnej cenie. A po ile za szt? 3.5zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodii 27.04.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Mam do sprzedania ok. 200 stempli długości 2,70. Lokalizacja: Klepacze. Jaka cena i czy nie masz przypadkiem moze transportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jot22 27.04.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 rodii: cena 3,50/szt. Mam przyczepkę. Jeśli odległość nie będzie za duża to mogę przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marza 01.05.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 poszukuję czarnoziemu w dobrej cenie - może macie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 06.05.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam ponownie, szukam jeszcze bramy segmentowej i drzwi wejściowych co polecacie. Proszę o jakieś namiary na firmy Białystok lub okolice. Witam, Hormann lub Normstahl - górna półka jakościowa, cenowo nie koniecznie najdrożej, zależy jaki wymiar bramy. Jak potrzebujesz wstępną wycenę pisz na priv-a. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 06.05.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam, Poszukuję sprawdzonego, niedrogiego hydraulika do kanalizacji i wody do nowo bytującego się domu.Czy ktoś jest w stanie kogoś polecić ?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 13.05.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Czy macie jakieś polecane namiary na drewno do kominka (grab/brzoza) oraz pellet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 14.05.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 witam, może grupa mi pomoże teraz ja szukam swojego miejsca na domek, a dokładnie czy ktoś ma namiary na jakąs działkę ok 500-800 w samym Białymstoku - najlepiej aby blisko była szkoła , przystanek z dobrą komunikacją( dziesięciny, wysoki stoczek, lesna dolina, zielone wzgórza, białostoczek może cos ciekawego rzuciło się wam w oczy) Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kospol 15.05.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 poszukuję czarnoziemu w dobrej cenie - może macie namiary witaj,dobry czarnoziem wozi chlopak z okolic bialegostoku,daje namiar 792019810 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 23.05.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Tanio oddam stemple budowlane, długości 3m jakieś 110szt i 2,7 - 10szt. Po 3 zł/szt. Do odebrania w Dojlidach Górnych. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Czy macie jakieś polecane namiary na drewno do kominka (grab/brzoza) oraz pellet?? Gregor a skąd jesteś? My kupujemy pellet z Pisza ( gold pellets) ; może nie jest najtańszy ale przynajmniej kaloryczność nieprzekłamana, nie ma dużo popiołu i ogólnie żadnego syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 24.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Gregor a skąd jesteś? My kupujemy pellet z Pisza ( gold pellets) ; może nie jest najtańszy ale przynajmniej kaloryczność nieprzekłamana, nie ma dużo popiołu i ogólnie żadnego syfu. Właśnie o tym słyszałem, że jest bardzo przyzwoity, ew. Stelmet Lava/Olimp. Czy ten pellet z Pisza można kupić w Białymstoku i okolicach? Na stronie producenta przy zakupie 4t doliczają ponad 900zł za transport - trochę sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 25.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Czy ktoś z grupy podlaskiej użytkuje pompę ciepła powietrze-woda do ogrzewania wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 25.05.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Mam z zasobnikiem. Działa. Zimowe miesiące to praktycznie działa jak bojler bo COP niskie, ale coś tam taniej wyjdzie. Jeśli masz dwie taryfy to szukaj pompy z timerem wielofunkcyjnym lub montuj na zasilaniu zegar cyfrowy z podtrzymaniem. Moja TQD ma niestety tylko jedną nastawę. Jeśli masz WM to na wylocie do wyrzutni zrób trójnik i zostaw sobie możliwość wpięcia do nawiewów. Zawsze w mniejszym lub większym stopniu schłodzisz dom latem ( w tym roku mam wrażenie, że nie trzeba będzie nic schładzać, taka pogoda hehe). Zimą możesz pobrać powietrze z garażu, jakiegoś strychu lub po prostu drugą wężownicę w zasobniku wpiąć w układ kotła którym grzejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 25.05.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Tanio oddam stemple budowlane, długości 3m jakieś 110szt i 2,7 - 10szt. Po 3 zł/szt. Do odebrania w Dojlidach Górnych. Pzdr. z jakiej ulicy są odbioru kołki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Właśnie o tym słyszałem, że jest bardzo przyzwoity, ew. Stelmet Lava/Olimp. Czy ten pellet z Pisza można kupić w Białymstoku i okolicach? Na stronie producenta przy zakupie 4t doliczają ponad 900zł za transport - trochę sporo. nie jestem z Białego ani nawet okolic więc Ci nie podpowiem, może zadzwoń do nich i zapytaj o dystrybutorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 26.05.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 compi, nie mam WM, dlaczego zdecydowaliście się na TQD? Czy czytałeś/słyszałeś pozytywne opinie o pompach innych firm (np.Hewalex)? Jeśli możesz napisz też proszę jaki jest koszt takiej pompy (może być na priv) oraz gdzie w Białymstoku można je nabyć, chyba że kupowałeś w internecie, to również proszę o namiary.Ile miesięcy w roku wykorzystujecie ją efektywnie do grzania wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 26.05.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 TQD bo miałem okazyjną cenę, nawet bardzo okazyjną. Sprzedaje ją Termitech. Praktycznie wszystkie z zasobnikiem są zbliżone pod względem działania, czasem nawet to te same urządzenia tylko pod inną często droższą marką(Buderus ma to samo co wyprodukował TQD). Pracuje cały rok, ponieważ grzeję olejem i kominkiem, ale bez płaszcza, więc.... Obliczałem średni koszt pracy tej jednostki i wyszło mi w skali roku około 60-70zł/mc za podgrzanie wody do temperatury 45stopni bez systemu dwutaryfowego. Wtedy pewnie zszedłbym mocno w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts