gosiakmala 26.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 hej 4 czerwca wbijamy łopatę ... w Białymstoku oczywiście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 26.05.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 z jakiej ulicy są odbioru kołki? Dojlidy Górne, na samym początku, ulica Motyla. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 26.05.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego elektryka do instalacji elektrycznej, LAN, TV itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 27.05.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego elektryka do instalacji elektrycznej, LAN, TV itp.? Sprawdź PW. Wysłałem Ci namiar na mojego wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 27.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam Poszukuję ekipy do wykonania drenażu opaskowego, zna ktoś kogoś godnego polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_stok 06.06.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jesteśmy na etapie myślenia o więżbie na domek i może ktoś poradzi jaki tartak podlaski (budowa w Białymstoku) warto wybrać??? Podobno trzeba co najmniej miesiąc wcześniej zamówić drewno...może ktoś podpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 07.06.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Jesteśmy na etapie myślenia o więżbie na domek i może ktoś poradzi jaki tartak podlaski (budowa w Białymstoku) warto wybrać??? Podobno trzeba co najmniej miesiąc wcześniej zamówić drewno...może ktoś podpowie... W rozmowach z wykonawcami przewijały się najczęściej 2 - Kołodno koło Królowego mostu (tam brałem, dowóz w dowolne miejsce w cenie, czekałem ok 2 tygodni w 10.2012) oraz Bogdanki - trasa na Bielsk Podlaski przez Juchnowiec Kościelny (kolejki ok 1.5 miesiąca - mieli tyle zamówień, że nie chcieli już przyjąć mojego, zresztą termin był dla mnie za długi). Ceny i materiał w obu tartakach bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 09.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 ODKUPIĘ STEMPLE jak ktoś chciał by się pozbyć proszę o wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 09.06.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jesteśmy na etapie myślenia o więżbie na domek i może ktoś poradzi jaki tartak podlaski (budowa w Białymstoku) warto wybrać??? Podobno trzeba co najmniej miesiąc wcześniej zamówić drewno...może ktoś podpowie... Ja brałem w tartaku w Supraślu. Szybko zrobili w jakieś 2 tyg, wszystko ładnie zaimpregnowane i suszone. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_stok 10.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja brałem w tartaku w Supraślu. Szybko zrobili w jakieś 2 tyg, wszystko ładnie zaimpregnowane i suszone. Polecam. DZięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 13.06.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Cisza na naszym wątku , wszyscy budują . U nas wykop zrobiony, jutro wchodzą majstry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodii 16.06.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Mam do was pytanie, jaka dachowke byscie polecili? Wlasciwie to na 90% chcemy jakas Holenderke, tylko zastanawiamy sie od ktorego producenta. I jeszcze jedno, czy widzial ktos z Was moze gdzies w Bialym na skladzie dachowki Nelskamp? Jak wrazenia? Bo w gre wchodzi Nelskamp H10 czara glazura Dzieki i pozdrawiam A i zapraszam do komentowania w dzienniku. Nowe fotki juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_stok 22.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Mam do was pytanie, jaka dachowke byscie polecili? Wlasciwie to na 90% chcemy jakas Holenderke, tylko zastanawiamy sie od ktorego producenta. I jeszcze jedno, czy widzial ktos z Was moze gdzies w Bialym na skladzie dachowki Nelskamp? Jak wrazenia? Bo w gre wchodzi Nelskamp H10 czara glazura Dzieki i pozdrawiam A i zapraszam do komentowania w dzienniku. Nowe fotki juz sa My teraz też mamy etapm poszukiwań dachówki zastanawiamy się nad ceramiką brassa amber angoba antyracytowa. Byłam już w jednym sklepie z wyceną dachu no i koszty robią wrażenie;) niestety Może ktoś poradzi dobry sklep z akcesoriami dachowyymi i możliwością negocjacji i rabatów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 23.06.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 k_stok, my braliśmy Brassa, tyle że cementową bałtycką z Dach Serwis. Porównywaliśmy chyba 6 ofert i tam mieliśmy zdecydowanie najlepszą. Jeśli będziesz potrzebował, wyślę nr tel. do ich przedstawiciela, z którym negocjowaliśmy.Zauważyłam także, że niektóre punkty celowo chyba zaniżają ilość potrzebnej na dany dach dachówki, by suma wyglądała korzystniej w wycenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodii 23.06.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Hej Dzustaa, mozesz podrzucic numer do tego przedstawiciela z Dach Serwis. Ja wlasnie szukam najlepszej mozliwie oferty na dach.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_stok 24.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 k_stok, my braliśmy Brassa, tyle że cementową bałtycką z Dach Serwis. Porównywaliśmy chyba 6 ofert i tam mieliśmy zdecydowanie najlepszą. Jeśli będziesz potrzebował, wyślę nr tel. do ich przedstawiciela, z którym negocjowaliśmy. Zauważyłam także, że niektóre punkty celowo chyba zaniżają ilość potrzebnej na dany dach dachówki, by suma wyglądała korzystniej w wycenie. bardzo chętnie dostałabym ten numer do przedstawiciela na dach!!!!!! dzięki bardzo dzustaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 24.06.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Czy ktoś z naszej grupy wykonywał we własnym zakresie fragment sieci kanalizacyjnej i przekazywał ją następnie gminie? Jak kształtują się koszty? Proszę ewentualnie o namiary na firmy, które zajmują się projektowaniem oraz realizacją w rozsądnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_stok 26.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Czy ktoś z naszej grupy wykonywał we własnym zakresie fragment sieci kanalizacyjnej i przekazywał ją następnie gminie? Jak kształtują się koszty? Proszę ewentualnie o namiary na firmy, które zajmują się projektowaniem oraz realizacją w rozsądnych cenach. Ja też jestem zainteresowana tym tematem. U nas jest do wybudowania ok. 80 metrów kanalizacji i wodociągu, nie jest prosto się nawet dowiedzieć ile to będzie kosztowała. My na razie mamy projekt i na tym w tym roku poprzestaniemy. Więc bardzo chętnie będziemy korzystać z waszych doświadczeń w następnym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 27.06.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 k_stok, ile płaciliście za projekt kanalizacji? Czy masz w nim ujęte wszystko od podłączenia się na Twoim podwórku po podłączenie do sieci? Podaj proszę namiary na projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_stok 27.06.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 k_stok, ile płaciliście za projekt kanalizacji? Czy masz w nim ujęte wszystko od podłączenia się na Twoim podwórku po podłączenie do sieci? Podaj proszę namiary na projektanta projekt obejmował kanalizacje od budynku do połowy drogi (wewnętrznej prywatnej), tylko dlatego połowę bo druga polowa już była zrobiona przez tą samą projektantkę i obejmowała odcinek od ulicy do polowy drogi ( i ten projekt zrobił nasz sąsiad na swój koszt). Z tego co wiem to pani nie bierze od długości. cena była 500 złotych z ks a myśmy chcieli tez wodę więc dodatkowo było 50 zł i opłaty za uzgodnienia. co zamknęło się w kwocie ok. 600 zł. Pani to starej daty projektant jak chcecie namiary to wyślę n a prew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts