Dzustaa 27.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 k_stok, wyślij namiary na priv. Jeśli znajdziesz wykonawcę to daj znać, my też będziemy szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magii25 01.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Potrzebuję elektryka z uprawnieniami do podłączenia prądu budowlanego w ok. Białegostoku.Może ktoś z poleci.Namiary proszę kierować na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 08.07.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Aktualnie szukam fachowca do wykopania studni z kręgów - myślę, że max4-5m. Czy możecie kogoś polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 13.07.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 SPRZEDAM STEMPLE BUDOWLANE około 250 szt, użyte tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 30.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Czy ktoś może polecić dobrą ekipę do tynków maszynowych cementowo-wapiennych? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 31.07.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Czy ktoś może polecić dobrą ekipę do tynków maszynowych cementowo-wapiennych? Pzdr. Hej, u mnie akurat ekipa robi takie tynki - wpadnij - zobacz jak wygląda robota. Adres znasz Wg mnie wychodzą całkiem nieźle. Łatę udostępniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 01.08.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Hej, u mnie akurat ekipa robi takie tynki - wpadnij - zobacz jak wygląda robota. Adres znasz Wg mnie wychodzą całkiem nieźle. Łatę udostępniam Na Ciebie zawsze można liczyć, jeżeli chodzi o polecenie ekipy. Chętnie wpadnę obadać robotę twoich tynkarzy. Wcześniej zadzwonię, dziękuję i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.08.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Crazy, mogę polecić swoich, wczoraj u nas skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_stok 26.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Widze że wszyscy zajęci budową i cisza na forum..ale zimą to nadrobimy;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 26.08.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Kupowaliście gdzieś ostatnio suche drewno kominkowe? Najlepiej grab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 26.08.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 "Przesłuchałem" już chyba z dziesięć ekip od tynków i nadal nie mam ekipy. Dzustaa dzwoniłem do twoich tynkarzy, ale oni kładą tynki z worka, a ja raczej chcę tańsze mieszane na budowie. Może ktoś jeszcze polecić swoich tynkarzy? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marza 27.08.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 "Przesłuchałem" już chyba z dziesięć ekip od tynków i nadal nie mam ekipy. Dzustaa dzwoniłem do twoich tynkarzy, ale oni kładą tynki z worka, a ja raczej chcę tańsze mieszane na budowie. Może ktoś jeszcze polecić swoich tynkarzy? Pzdr. Ja swoich polecam - namiary na PW. Tynki robione były w ubiegłym roku, prawdopodobnie są twarde i solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 27.08.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 "Przesłuchałem" już chyba z dziesięć ekip od tynków i nadal nie mam ekipy. Dzustaa dzwoniłem do twoich tynkarzy, ale oni kładą tynki z worka, a ja raczej chcę tańsze mieszane na budowie. Może ktoś jeszcze polecić swoich tynkarzy? Pzdr. Crazy, moi tynkarze nie kładli tynków z worka, tradycyjnie prażyli wapno (chyba tak to się nazywa), dodawali piasek, cement i wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 29.08.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Crazy, moi tynkarze nie kładli tynków z worka, tradycyjnie prażyli wapno (chyba tak to się nazywa), dodawali piasek, cement i wodę Fakt, coś pomieszałem, twoi tynkarze trochę drodzy są jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 29.08.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Zapewne da się znaleźć tańszych, ale w tym przypadku za ceną idzie dokładność i doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 30.08.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zapewne da się znaleźć tańszych, ale w tym przypadku za ceną idzie dokładność i doświadczenie Wszystko prawda, ale przy ilości tynków ok. 600mkw wychodzi ok.4tys drożej, więc jest to znacząca różnica. W każdym bądź razie dziękuję ci za odzew i kontakt ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusz328 05.09.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na pewno nie polecam gościa o nazwisku Zamierowski. Na początku wyglądało wszystko ok, teraz okazało się, że nie dokończył wszystkiego, a metry odwiertu zostały "lekko" naciągnięte. Musiałem sam pokończyć spory zakres prac, wydać kasę na pompy do oczyszczenia złoża, obsypać rurę, w końcu stiuningować niedopasowany i za mały właz do studni. To nie wszystkie kwiatki z moich doświadczeń z tym człowiekiem, ale szkoda na opisywanie juz czasu. Pan Wojciech prowadzi firmę razem z żoną Magdaleną (ona też zapewniała mnie, że "mąż na pewno się z panem rozliczy") i teraz nie tylko występuje jako Geo-Wiert, ale i jako Geo-Tel. Pomimo próśb i wezwań do rozliczenia finansowego, żądania wystawienia faktury i wysłania pisma przedsądowego facet milczy, choć działa dalej w branży. Jako że Białystok jest mały zdarzyło się też niespodziewane spotkanie w jednym z marketów podczas którego nie zabrakło zapewnień o rozliczeniu nadpłaconych różnic i dokończeniu prac. Niedługo będzie nowe spotkanie, ale już w sądzie. Na szczęśćie była to jedyna tak przykra sytuacja na szaszej budowie. mam pytanie jak zakonczyła sie sprawa z tym panem bo mam podobny temat i tez rozważam spotkanie w sądzie z tym Panem. prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 06.09.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A ja was przestrzegam przed elektrykiem Mariusz Karalenko ELTRI instalacje-elektryczne. Ten pseudo fachowiec wykonał instalację elektryczną w moim domu, już na etapie wykonywania były lekkie spięcia a ten Pan groził mi kolegami i wybiciem szyb w domu. Ale jakoś w końcu dokończył robotę. Rozliczyłem się z nim, nawet wystawił mi jakąś pisemną gwarancję. Po podłączeniu prądu do domu, okazało się wywala mi non stop różnicówkę. Oczywiście do Pana Mariusz już dodzwonić się nie mogłem, pisałem emaile, sms z prośbą naprawy, zero odzewu. Zadzwoniłem do niego z innego nr telefonu, oczywiście od razu jak się zorientował, że to ja to się rozłączył. Wyznaczyłem mu termin na naprawę instalacji, ale oczywiście to olał. Niestety miałem już umówioną ekipę od tynków i musiałem wezwać innego elektryka żeby zobaczył w czym problem. Jak się okazało Pan pseudo fachowiec nie ma pojęcia o podłączeniu rozdzieleni elektrycznej. Pod różnicówkę trójfazową podłączył różnicówki jednofazowe, co jest kompletnie bez sensu i logiki. Niestety musiałem zabulić za praktycznie podłączenie rozdzielni od początku 500zł. Oczywiście Pan Mariusz miał wykonać pomiary izolacji i uziemienia i odebrać instalację, ale oczywiście nie wykonał i nie mam teraz odbioru technicznego instalacji elektrycznej, za co będę musiał znowu komuś zapłacić parę stów. Więc jeżeli gdzie na drodze spotkacie ELTRI instalacje elektryczne Mariusz Karalenko to uciekajcie gdzie pieprz rośnie. Ja jeszcze z tym Panem nie skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 06.09.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 mam pytanie jak zakonczyła sie sprawa z tym panem bo mam podobny temat i tez rozważam spotkanie w sądzie z tym Panem. prosze o kontakt Na razie wisi wszystko w powietrzu. Odebrał wezwanie od mecenasa i nie odniósł się do zarzutów. Nie jesteśmy sporadycznymi wpadkami tego tego człowieka. Oszukał nie tylko nas i ma w tym podobno wprawę. Inne historie opowiedziała mi osoba mocno związana z tą branżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 13.09.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Poszukuje dobrego i niedrogiego hydraulika do instalacji wod-kan i ogrzewania podłogowego po całości z kotłownią na piec gazowy. Czy ktoś może kogoś polecić? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts