Marza 15.09.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Poszukuje dobrego i niedrogiego hydraulika do instalacji wod-kan i ogrzewania podłogowego po całości z kotłownią na piec gazowy. Czy ktoś może kogoś polecić? Dziękuję. Wysłałam Ci namiary, na mojego instalatora. Czy jest dobry - tak, czy tani? raczej normalny. Zapytać porozmawiać nie zaszkodzi. specjalizuje się w intalacjach gazowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 18.09.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Przestrzeliłem się z zakupem styropianu i zostało mi ok 10 m3 styropianu 20cm z frezem, lambda 040. Sprzedam w atrakcyjnej cenie - dowiozę na budowę w promieniu 50km od Łap. Ktoś zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDariuszK 26.09.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Witam.Pozdrawiam wszystkich po dość długiej przerwie. Poszukuję dobrej rzetelnej ekipy do zrobienia boazerii razem z ułożeniem wełny na poddaszu. Czy znacie kogoś godnego zaufania? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDariuszK 26.09.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Przestrzeliłem się z zakupem styropianu i zostało mi ok 10 m3 styropianu 20cm z frezem, lambda 040. Sprzedam w atrakcyjnej cenie - dowiozę na budowę w promieniu 50km od Łap. Ktoś zainteresowany? Hej ja być może byłbym zainteresowany. Dowóz do Uhowa. Daj znać na priva jaka cena. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 30.09.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 TANIO SPRZEDAM STEMPLE BUDOWLANE około 250 szt, użyte tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter174 02.10.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 powitac wszystkich budowniczych z podlasia na forum zakonczylem aktualnie stan surowy otwarty wraz z pokryciem dachu i poszukuje sprawdzonych i za rozsądne pieniadze ekip od elektryki i hydrauliki wraz z sanitarką ... info proszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 03.10.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Szukam ekipy do wylewek betonowych agregatem. Może ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 03.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Gdzie kupujecie dobry jakościowo i w rozsądnej cenie ekogroszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ianb 05.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Szukam ekipy do wylewek betonowych agregatem. Może ktoś polecić? Jeśli sprawa jest jeszcze aktualna mogę polecić ekipę. Robił u kilku znajomych . Mój fachowiec od podłogi drewnianej był "zachwycony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 06.10.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jeśli sprawa jest jeszcze aktualna mogę polecić ekipę. Robił u kilku znajomych . Mój fachowiec od podłogi drewnianej był "zachwycony". Tak, sprawa jeszcze aktualna. Jak możesz to podaj kontakt do swojej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter174 06.10.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Crazy oraz ianb dzięki za namiary ... a tak przy okazji potrzebuje pare wywrotek ziemi na podwyższenie działki w Zagórkach ... nie interesuje mnie glina i gruz ... wszelkie info proszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDariuszK 13.10.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witam. Potrzebuję 20-30 wywrotek ziemi z wykopów (nie gliny) bądź piasku polnego na podwyższenie terenu w Choroszczy. Proszę o kontakt na Priva.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britain238 24.10.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 witam wszystkich,szukam porady jaki kupić piec co (ekogroszek,drewno),czy ktoś mógłby polecić ....mając własne doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britain238 24.10.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 jakby ktoś był zainteresowany mam stemple 2,70m -4.50zł,;;;;ziemię -nadaje się do zasypki(free) w Ignatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 24.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 witam wszystkich,szukam porady jaki kupić piec co (ekogroszek,drewno),czy ktoś mógłby polecić ....mając własne doświadczenia britain238, poszukaj wypowiedzi z zeszłego roku, defro miało sporo pozytywnych opinii. My w tym roku kupiliśmy defro uni duo (jeszcze nie uruchomiony), fabryka nie wyrabia się jednak z zamówieniami i czas oczekiwania to około 1,5 m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britain238 27.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 britain238, poszukaj wypowiedzi z zeszłego roku, defro miało sporo pozytywnych opinii. My w tym roku kupiliśmy defro uni duo (jeszcze nie uruchomiony), fabryka nie wyrabia się jednak z zamówieniami i czas oczekiwania to około 1,5 m-ca Dzieki za parade,jestem na etapie poszukiwan,zastanawiam sie czy nie nastawic sie na opal z palletu,podobno jest nie do oszukania,pray groszku jest coraz wiecej oszustw,podlewania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 02.11.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 doradztwo i pomoc w zakupie projektukosztorysy budowlane kosztorysy bankowedoradztwo technicznespecyfikacje techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.11.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ciekawski, jak Ty sobie radzisz z doradztwem, jeśli zwykły regulamin forum sprawia Ci problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 06.11.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Witam ,poszykuję sprawdzonych ludzi do zrobienia hydrauliki (podłogówka ) i wylewki podłogowej 90m2 pod Białymstokiem zależy mi na czystej pracy ,mam drewniany dom i chlapanie po ścianach odpada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 06.11.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Czy ktoś z Forumowiczów kupował podłogi drewniane w salonie Cor i może się podzielić opinią? Ewentualnie, jakie inne salony oferujące drewniane podłogi polecacie? PS. Ależ cisza na naszym forum, czyżby wszyscy chcieli Nowy Rok przywitać w nowych domach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts