gratym 26.07.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 u mnie szykujemy się powolutku do dachu, będziemy kończyć szczyty, więźba powinna w przyszłym tygodniu wyjechać z tartaku co do grupy dekarskiej-Niewodnica?-słyszałem raczej pozytywy ale jak to często bywa to różni są podwykonawcy takich hurtowni:/ My mamy firmę z Wasilkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 27.07.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 podobno bardzo rzetelny jest tartak w Szaciłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 28.07.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Czy może ktoś polecić dobrą ekipę do ułożenia podjazdu i opaski wokół domu? Ew. gdzie można kupić kostkę w dobrej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 28.07.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 w Hołówkach podobno da się dogadać z ceną za kosteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 28.07.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Lato w pełni, wszyscy działają. Ja czekam na dekarza. Wkracza 4 sierpnia i wtedy pewnie będzie padać...Będę mieć blachę Ruukki Adamante. Mam pytanko. Czy ktoś z Was wie, zna kogoś kto łupie kamienie?? U mnie na działce mam chyba ze 100 sztuk, takich dużych, potężnych głazów. Tylko koparką można je przewieźć, bo są tak ciężkie. Chciałabym je połupać w plastry i zrobić sobie podjazd. Ps. też zaczynam rozglądać się za oknami. Stawiam póki co na Vitron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 28.07.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 takich prawdziwych specjalistów od kamienia ciężko znaleźć, widziałem chyba w zeszłym roku ekipę robiącą kamienny płot w miejscowości Zalesiany, przy głównej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 29.07.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dzięki za podpowiedź. Aż dziwne,że sama na to nie wpadłam. Jeżdżę często tamtędy do pracy. (Częściej przez Choroszcz). To jest niedaleko mnie... I ten dom, to nawet oglądałam do zakupu, zanim kupiłam swoją działkę... Muszę tam zajechać i zapytać. Wysłałam maile do firm kamieniarskich, ale żadna się nie odezwała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 29.07.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Lato w pełni, wszyscy działają. Ja czekam na dekarza. Wkracza 4 sierpnia i wtedy pewnie będzie padać...Będę mieć blachę Ruukki Adamante. Mam pytanko. Czy ktoś z Was wie, zna kogoś kto łupie kamienie?? U mnie na działce mam chyba ze 100 sztuk, takich dużych, potężnych głazów. Tylko koparką można je przewieźć, bo są tak ciężkie. Chciałabym je połupać w plastry i zrobić sobie podjazd. Ps. też zaczynam rozglądać się za oknami. Stawiam póki co na Vitron. fajny pomysł z tym podjazdem z kamieni , jakbyś miała nadmiar to ja chętna my mamy Vitrona wstawionego, póki co w taka temp. szyby od strony południowej od wewnatrz nie nagrzane. jutro finish z tynkarzami, hydraulik już zaciera ręce do pracy i posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 29.07.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 gogi nie dom do sprzedania tylko ten obok, zamieszkany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 31.07.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 rmg82 Wiem, ten dom obok domu do sprzedania też był kiedyś do sprzedania. To było 9 lat temu.... Gosiakmala będę szukać namiarów na kogoś kto te kamienne głazy zamieni w plastry. Dam Ci wtedy znać. Jeżeli możesz to napisz mi na priv jaki model masz Vitrona i czy dużo masz tych okien, kto Wam wstawiał, czy bardzo drogo było?? Ja będę mieć 18 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marla1980 01.08.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, czy ktoś poleci mi kogoś do tynków i posadzek proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 01.08.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ja jeszcze przed, nie pomogę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.08.2014 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, czy ktoś poleci mi kogoś do tynków i posadzek proszę o pomoc marla1980, tynki cem-wap czy gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kas Kada 05.08.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam! Czy ktoś z Was kupował duże okno-drzwi tarasowe? W projekcie mamy okno 3.40 szerokości na 2,25 (jak dobrze pamiętam). Zastanawiam się jaki może być jego orientacyjny koszt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 07.08.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 takie szerokie drzwi to tylko przesuwane. Vitron z ruchomym słupkiem robi max 2 metrowe. Robią tez szersze ale wtedy nie ma gwarancji na te drzwi. Jocz robi szerokie, ale wiem że one są one cholernie drogie. Projektanci nam robią projekty ładnych domów, ale czasami ich pomysł jest tak drogi że trzeba zmieniać koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 07.08.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 takie szerokie drzwi to tylko przesuwane. Vitron z ruchomym słupkiem robi max 2 metrowe. Robią tez szersze ale wtedy nie ma gwarancji na te drzwi. Jocz robi szerokie, ale wiem że one są one cholernie drogie. Projektanci nam robią projekty ładnych domów, ale czasami ich pomysł jest tak drogi że trzeba zmieniać koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 07.08.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 stempelki będę miał na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 07.08.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 kas kada, cena drzwi zależy od tego czego potrzebujesz, ile fixu i jaki i ile części otwieranych. Ja pytałam w Abakusie o najtańszy fix (bez ram udających drzwi, fixy udające normalne otwierane okno są nieco droższe) 2.70 szer na 2.35 wys, to wycenili mi na ok 1600 PLN + robocizna (ok 150). Mam jeszcze w tym pokoju drzwi balkonowe 180x235, cena obu tych okien (fixa i drzwi) porównywalna. Wazne jest także na ile części będzie dzielone okno, bo jeśli bez podziałów to będzie droższe, bo muszą dawać jakąś szybę extra, oni mają podane do ile m2 przeszklenia normalna szyba. U mnie 2.70 fix dzielony na pół (nornalna szyba). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 12.08.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 WitamKupował może ostatnio ktoś Silikaty 24cm lub 18cm w dobrej cenie? Budowa na wiosnę. Waszym zdaniem warto zamawiać w zimie, czy cenowo wychodzi to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 13.08.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 w zimę chyba taniej, a zakupiony materiał do wiosny może poczekać w hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts