gogi25 14.08.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja kupowałam silikaty 24cm w zimie rok temu.W tym roku dokupowałam, bo troszkę nam zabrakło. Zakupy robiłam w Jasionówce. Było tanio, choć daleko. Kupowałam też tam stal i kominy. Jestem bardzo zadowolona. Super właściciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 16.08.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 stemple stemple może ktoś chętny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 21.08.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedzi Mam jeszcze jedną prośbę. Po dłuższej przerwie w budowie, być może będę potrzebował zmienić ekipę. Mam gotowe fundamenty, więc potrzebuje ekipy na sciany silikat 24 na klej, strop teriva, wiezba. Może ktoś poleci kogos zaufanego i sprawdzonego w powyższych technologiach oczywiście cena robocizny odgrywa duża role . Z góry dziekuje za info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 21.08.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedzi Mam jeszcze jedną prośbę. Po dłuższej przerwie w budowie, być może będę potrzebował zmienić ekipę. Mam gotowe fundamenty, więc potrzebuje ekipy na sciany silikat 24 na klej, strop teriva, wiezba. Może ktoś poleci kogos zaufanego i sprawdzonego w powyższych technologiach oczywiście cena robocizny odgrywa duża role . Z góry dziekuje za info na priv. Wysłałam namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 28.08.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 podlasiaki buduja chyba bo tak cicho u nas posadzki po niedzieli i wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 29.08.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 u mnie SSO (chyba tak tu pisza:) ) i aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 01.09.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 rmg82 czyli macie chwilę oddechu i czas, żeby zregenerować siły i nerwy przez wiosną A co dokładnie masz na dachu, bo poszukujemy w podobnym kolorze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 06.09.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 hej sorki ze tak późno ale delegacja mnie dopadła. Co do dachu to blachodachówka Arad purmat Pruszynskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaroslav78 12.09.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam! Czy ktoś robił wentylację mechaniczną z TERMITECH? Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 16.09.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 hejpotrzebuje wiedzy na temat srednich cen -ocieplenia poddasza :welna, folia, profil, plyta gk-szpachlowanie, malowanie,-posadzki-glazura, klinkierEwentualnie podanie sprawdzonego wykonawcyZ góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyagerek 17.09.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Witam! Czy ktoś robił wentylację mechaniczną z TERMITECH? Proszę o opinię. Tak, ja zamawiałem u nich rekuperację firmy VALLOX. Ogólnie nie jestem zadowolony. Zamawiając u nich nie do końca znałem się na tym temacie. Dobrali rekuperator oraz wielkość/ilość kanałów na oko, nie przeliczając niczego. Tragedią natomiast okazał się ich podwykonawca, Janusz Butrym. TRAGEDIA- ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Niedbałe wykonanie, pomylił kanały nawiewu z wyciągiem, nie ustawił niczego, wszystko na oko. Tak więc ogólnie nie polecam TERMITECHU, a zdecydowanie odradzam wykonawcę BUTRYMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaroslav78 18.09.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Tak więc ogólnie nie polecam TERMITECHU, a zdecydowanie odradzam wykonawcę BUTRYMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To może ktoś poleci jakąś firmę od wentylacji mechanicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 18.09.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 rmg82 dzięki za odpowiedź, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 19.09.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 hej potrzebuje wiedzy na temat srednich cen -ocieplenia poddasza :welna, folia, profil, plyta gk -szpachlowanie, malowanie, -posadzki -glazura, klinkier Ewentualnie podanie sprawdzonego wykonawcy Z góry dziękuje za pomoc chodzi Ci o usługi czy materiały? u nas jest jeden wykonawca od ocieplenia poddasza, szpacholwania i malowania, glazury. Za posadzki płaciliśmy ok 11 zł za metr - usługa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 19.09.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 22.09.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 hej potrzebuje wiedzy na temat srednich cen -ocieplenia poddasza :welna, folia, profil, plyta gk -szpachlowanie, malowanie, -posadzki -glazura, klinkier Ewentualnie podanie sprawdzonego wykonawcy Z góry dziękuje za pomoc Ja Ci mogę dać namiar na dobrego wykonawcę, ale oni chyba posadzek nie robią te wszystkie inne rzeczy tak,a najpiękniej klinkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 03.10.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam, PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW PRZED ZAKUPEM DRZWI W FIRMIE:http://www.drzwipasywne.pl, RUTKOWSKI OKNA I DRZWIRutkowski Mariusz FIRMA NIERZETELNA I BARDZO NIEKOMPETENTNA POBIERA BARDZO WYSOKIE ZALICZKI PO CZYM NIE REALIZUJE ZAMÓWIEŃ !!Pan Rutkowski jest w tej chwili skarżony przez kilka podmiotów JESZCE RAZ PRZESTRZEGAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britain 06.10.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ziemię z wykopu(żwirowata) oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 07.10.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 no i jak tam podlasiaki? dzieje się coś u Was? u nas kręcą płyty i szpachlują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 09.10.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 no i jak tam podlasiaki? dzieje się coś u Was? u nas kręcą płyty i szpachlują U nas robi się stan surowy zamknięty. Zaczęli też już trochę ocieplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts