gratym 09.10.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ziemię z wykopu(żwirowata) oddam Ja bym wzięła, ale co z transportem? Gdzie znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 09.10.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witajcie, u nas stawiają krokwie...byle zdążyć przed śniegiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalunia 11.10.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witam, czy ktoś korzystał z pomocy architekta wnętrz? Możecie kogoś polecić? Warto? Jak to wygląda cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 11.10.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witam, czy ktoś korzystał z pomocy architekta wnętrz? Możecie kogoś polecić? Warto? Jak to wygląda cenowo? dla nas wyceniła laska za 5000 zł cały dom czyli 160 m powierzvhni mieszkalnej ale nie zdecydowalismy sie, sami robimy oprócz łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britain 12.10.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Ja bym wzięła, ale co z transportem? Gdzie znaleźć? zadzwonić i przyjadą w ogłoszeniach jest pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 12.10.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 zadzwonić i przyjadą w ogłoszeniach jest pełno Dzięki bardzo! Mąż się uparł i nie chce bez transportu, twierdzi,że kupić żwir wyjdzie taniej,bo to z transportem. No to niech szuka naiwny. pozdrawiam! Sorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 14.10.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 U mnie dach skończony. Pięknie się prezentuje..... Jestem na etapie wycen okien. Czy ktoś ma okna z DMD KBE 88+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalunia 14.10.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 dla nas wyceniła laska za 5000 zł cały dom czyli 160 m powierzvhni mieszkalnej ale nie zdecydowalismy sie, sami robimy oprócz łazienek. A co się mieściło w tej kwocie? Chodzi mi o to czy miał to być sam projekt, czy również nadzór, ewentualnie pomoc w zakupach? Możesz napisać dlaczego się nie zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 14.10.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Witam, mamy krokwie (7, ponad 5m każda, 18x8, zaimpregnowane) do odsprzedania i stemple (ponad 280 cm, 150 sztuk). Dobrzyniewo Duże. Ktoś potrzebuje?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 15.10.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 A co się mieściło w tej kwocie? Chodzi mi o to czy miał to być sam projekt, czy również nadzór, ewentualnie pomoc w zakupach? Możesz napisać dlaczego się nie zdecydowaliście? nie wnikaliśmy co w cenie, bo stwierdziliśmy że to nasz dom i zrobimy go wg naszego gustu, a mając pod ręką internet i dziadka google to wydanie 5 tys jest lekkim przegieciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britain 16.10.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 stemple sprzedam za cenę drewna opałowego(600415519) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dębowa 29.10.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Szukam ekipy do wykonania fundamentu i podmurówki pod ogrodzenie + montaż przęseł stalowych łącznie z bramą wjazdową i bramką. Okolice Dobrzyniewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 04.11.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG FIRMy: Rutkowski Okna i Drzwi z OleckaZNAJOMI CZEKAJĄ JUŻ 7 MIESIĘCY NA WYRÓB A FIRMA Rutkowski Drzwi Pasywne NIE ODBIERA TELEFONÓW I CHOWA GŁOWĘ W PIASEK.ZALICZKA WPŁACONA W LUTYM !!! UWAŻAJCIE PROSZĘ NA TĄ FIRMĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 04.11.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG FIRMy: Rutkowski Okna i Drzwi z Olecka ZNAJOMI CZEKAJĄ JUŻ 7 MIESIĘCY NA WYRÓB A FIRMA Rutkowski Drzwi Pasywne NIE ODBIERA TELEFONÓW I CHOWA GŁOWĘ W PIASEK. ZALICZKA WPŁACONA W LUTYM !!! UWAŻAJCIE PROSZĘ NA TĄ FIRMĘ Dzięki zbiq trzeba mieć to na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 04.11.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Jakaś cisza na podlasiu.... co tam u Was na budowach się dzieje ?pogoda sprzyja to pewnie wszyscy na obiektach jeszcze ... ale zima za pasem. Grzejecie już ? korzysta ktoś może z Was z PC ? u mnie pierwsza zima przede mną .. Ciekawy jestem jak to będzie ??? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 10.11.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 hej U mnie przerwa zimowa, szykuje się na wiosnę z kolejnymi pracami.Wkrótce zamierzam poszukać okien, może macie jakieś propozycje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 12.11.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witajcie, u nas też już zima i czas odpocząć, dach położyli byle do wiosny rmg82 a Ty już nie pytałeś wcześniej o okna? mysłałam, że już wybrałeś szukaj, szukaj a potem podzielisz się informacjami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 12.11.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Właśnie zaczołem grzać PC , z kolektorem poziomyn . Narazie wrażenie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 14.11.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Właśnie zaczołem grzać PC , z kolektorem poziomyn . Narazie wrażenie super . Co oznacza "wrażenie super " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 15.11.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Wrażenie super - ciepło, cicho ,czysto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts