rmg82 27.12.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 w poniedziałek jadę zamawiać okienka. Niech będzie Abakus. Teraz tylko do wiosny, aby wczesnej. Ekipy wybrane, więc czekam na okna i pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 28.12.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 rozglądam sie powoli za stolarzem do wykonania mebli kuchennych oraz schodow ... ktoś poleci sprawdzonych fachowcow ? do schodów Chudziński z Choroszczy. Terminowo i bardzo solidnie. Od kuchni nie polecę, chociaż kuchnia wykonana poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter174 28.12.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 zbig tez o nim słyszałem ale ponoc ceny ma niestety już warszawskie ... robiłeś u nich schody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 28.12.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 rozglądam sie powoli za stolarzem do wykonania mebli kuchennych oraz schodow ... ktoś poleci sprawdzonych fachowcow ? Od mebli kuchennych Candor Meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 28.12.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 zbig tez o nim słyszałem ale ponoc ceny ma niestety już warszawskie ... robiłeś u nich schody ? Robiłem, czy warszawskie to nie wiem. Czasami warto parę groszy dać więcej i mieć dobrze wykonaną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 29.12.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 rmg82, zanim zamówisz, sprawdz gwarancję, rewelacyjna to ona nie jest i szczerze powiedziawszy, to trochę zniechęca, ale za to dają dobre ceny, pozdrawiam i udanego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieciornik 29.12.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy do fundamentów w szalunkach systemowych. Szybko, fachowo i w rozsądnej cenie. Dzięki za wszelkie propozycje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 01.01.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Annette liczę na to, iż nie będę korzystał z gwarancji, choć różnie to bywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 02.01.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Annette liczę na to, iż nie będę korzystał z gwarancji, choć różnie to bywa:) Oby, życzę tego z całego serca Tobie, sobie i wszystkim budującym oraz już użytkującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 02.01.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 hej, na zbyciu mam nówkę (nieużywana, niemontowana) umywalkę klasyczną 40x32 cm Gap Roca. opis:Typ: Klasyczna, nablatowaWersja: Z otworem na baterięDł. bok [cm]: 40Wysokość [cm]: 17Kr. bok [cm]: 32Kolor BiałyKształt: ProstokątnaMateriał: CeramikaZ przelewemMontaż: na blacie, na ścianie, na półpostumencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 03.01.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A jakie drzwi zewnętrzne polecacie? Okna wybrane, czekan na wiosnę aby je stawić. A teraz drzwi. Kolejny dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 03.01.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 z tego co czytałem to firm kmtoraz śmiesznie dla mnie brzmiąca nazwa wikęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 04.01.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 KMT na słabe opinie i nie wiem czy się tym sugerować czy nie. Wikęd ma mało opinii. Znalazłam kilka pozytywów i zastanawiam się czy to nie aby pozytywy napisane przez handlowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 05.01.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 większość opinii jest dziełem PR. ja mam w mieszkaniu drzwi GERDY od około 10 lat i tylko te moge polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 05.01.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 No i poszły dziś tynki. Coraz szybciej u nas idą prace. Fajną mamy zimę, co Podlasianie? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 06.01.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 my również mamy gerdę z szybką po środku. na razie sprawują się bezproblemowo , zamawialiśmy w Panel Stylu na Kopernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor82 06.01.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 U nas Gerda Gwx20, 1.5 roku od montazu i jest ok. Ważne aby nie były bezpośrednio na słońcu/deszczu - na to ludzie narzekali na forach. U nas drzwi są od południa ale pod sporym daszkiem. Zakup i montaz - VITRON. Teraz szukam drzwi wewnętrznych. Może ktoś polecić sprawdzony sklep? A może lepiej u jakiegoś sprawdzonego stolarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 08.01.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 my wewnętrzne kupiliśmy PORTY w Panel Stylu, bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 09.01.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam, Czy ktoś z forumowiczów posiada przydomową biologiczną oczyszczalnię ścieków ?Poszukuję sprawdzonej firmy do wykonania instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 12.01.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 hej Podlasiaki czy ktoś z Was stosował stosował pianke do ocieplenia poddasza??różne już opinie słyszałem, cena też jest tutaj ważna, a różnica w porównaniu z wełną jest widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts