bonsay 05.03.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Broń Boże !!! 2 dni temu pisała do mnie kobieta z Giżycka, która była podobnie oszukana do mnie i paru innych osób z których znalazłem w necie. Niech mąż pozdrowi Pana Rutkowskiego ok klienta z Kościuk pod Białymstokiem i mu PODZIĘKUJE ZA WSPÓŁPRACĘ ....!! Cieszę się, że wpisem na FM mogłem komuś pomóc PZDR P.S. Pochodzę z Suwałk, powodzenia w budowaniu Dobrze trafić na forum i poczytać Mąż raczej do Pana Rutkowskiego już nie zadzwoni.. Pozdrowienia z Suwałk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 13.03.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witam, czy ktoś będzie wstawiał alarm w domu? Jakieś polecone systemy. firmy? Będę wdzięczna za pomoc my mamy w domu alarm od samego początku, jak w okolicy kable poginęły ze ścian w surowych domach. Mój mąż sam zakładał alarm (jego praca poniekąd) a podpięci będziemy pod Solid. Jak byś chciała więcej szczegółów pisz na priva a po za tym już od 2 dni mieszkamy w domu, póki co wszystko w kartonach i workach.... masakra kiedy ja to ogarnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 18.03.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Wykańczam się w Sobolewie. Witam sąsiada My też zaczynamy "wykańczać się" w Sobolewie . Mamy, można powiedzieć, stan surowy zamknięty... teraz prąd, rurki, podłogi i cała reszta, więc poproszę o kontakty. Witam sąsiadów My od roku mieszkamy w Sobolewie, choć do wykończenia domu daleka przed nami droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 26.03.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 hej macie namiary na sprawdzonego wykonawcy posadzki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 27.03.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam sąsiadów My od roku mieszkamy w Sobolewie, choć do wykończenia domu daleka przed nami droga Hej to już bliżej mnie Ja się wykańczam w okolicach Suwałk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 27.03.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 hej macie namiary na sprawdzonego wykonawcy posadzki?? Hej, a gdzie dokładnie się wykańczasz? U nas robi Branex - bardzo polecona firma - robili nam też tynki i super wyszło Wylewki zaczynamy od środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 27.03.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 oki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 28.03.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Hej to już bliżej mnie Ja się wykańczam w okolicach Suwałk Chyba jednak nie, w Sobolewie koło Białegostoku, a nie Suwałk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 01.04.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam, Poszukuję specjalisty do odwodnień terenu.Woda po ostatnich deszczach stoi na działce. Znacie może kogoś godnego polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 06.04.2015 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam Właśnie zakupiliśmy z mężem projekt domu Alabaster II pracownia domowe klimaty. Mam nadzieję niedługo dołączymy do grupy budujących Teraz poszukujemy ekipy to SSO? Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 07.04.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 hej wpierw podaj lokalizację, będzie prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 11.04.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam Właśnie zakupiliśmy z mężem projekt domu Alabaster II pracownia domowe klimaty. Mam nadzieję niedługo dołączymy do grupy budujących Teraz poszukujemy ekipy to SSO? Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam Ja polecam swojego, na pewno nie pożałujesz, solidnie i na czas. U mnie zrobili SSO, a także wiele innych robót, niektórych specjalistów brali sobie znanych np dach i też było bez spaprania. Ja już na kocówce wykończenia wnętrza i teraz u mnie mnie kładą glazury. napiszę namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 14.04.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Frezjaa jeśli nadal szukasz ekipy mogę polecić swoją. Odezwij się na prv. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 14.04.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Chyba jednak nie, w Sobolewie koło Białegostoku, a nie Suwałk ojjj... Białystok też wcale nie tak daleko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsay 14.04.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Słuchajcie, kto poleci dobre drzwi zewnętrzne?? Myślimy z mężem nad CAL'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 14.04.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Słuchajcie, kto poleci dobre drzwi zewnętrzne?? Myślimy z mężem nad CAL'em dołączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 15.04.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Słuchajcie, kto poleci dobre drzwi zewnętrzne?? Myślimy z mężem nad CAL'em CAL - dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britain 24.04.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ziemię oddam z dopłatą(żwirowata na podsypkę itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa_i 02.05.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witam. Czy ktoś mógłby polecić dobrego i sprawdzonego płytkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiq 03.05.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ziemię oddam z dopłatą(żwirowata na podsypkę itp.) Po ile ta ziemia ? dowozisz na miejsce czy trzeba zabrać samemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts