gogi25 21.03.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Kto z Was ma przydomową oczyszczalnię? Nie chcę szamba, szukam osób, które z wiadomych przyczyn- brak kanalizy mają takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz i aga 28.03.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witam wszystkichczy jest tu ktoś kto kupił bliźniaka w Nowodworcach, ulica Daliowa? Kominek w złym miejscuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczors 28.03.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witam wszystkich czy jest tu ktoś kto kupił bliźniaka w Nowodworcach, ulica Daliowa? Kominek w złym miejscu Pozdrawiam Kominek jak kominek, ale co powiecie o toalecie na parterze ? Zamierzam kupić taki bliźniak na Niemeńskiej, jakieś przeciwwskazania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz i aga 28.03.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Kominek jak kominek, ale co powiecie o toalecie na parterze ? Zamierzam kupić taki bliźniak na Niemeńskiej, jakieś przeciwwskazania ? Łącz toaletę z pomieszczeniem gospodarczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomastell 26.05.2017 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Witajcie!Mamy zamiar wybudowac domek w Grabówce k. Bialegostoku. Szukam sprawdzonej ekipy do stanu surowego, polecacie kogoś? z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 04.06.2017 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Frezjaa ja mam okna z Vetrexu z ciepłym parapetem. Jestem zadowolona. Nie mieszkam jeszcze w swoim domku, ale jestem w nim kilka razy dziennie, więc okna są ok. Hydraulik- pan Jarosław Dziekoński KOOI. Bardzo konkretny człowiek. Wszystko wyjaśnia, rozrysowuje, tłumaczy do upadłego. Mamy zrobioną przez niego podłogówkę w całym domu, teraz w maju wstawia nam piec i zamontuje stelaże podtynkowe. Ocieplenie poddasza Szekbud- super ekipa, ekstra wykonanie. Ocieplaliśmy wełną. Robią też tynki- chyba... Ja mam już zrobione, ale tej ekipy nie polecę. Dzięki za namiary. Będę dzwonić. U nas dach skończony wyszło sporo więcej kasy niż zakładaliśmy, ale jest. Okna wstawione. W ciągu miesiąca ruszamy z elektryką. i Szukamy hydralika tynki i posadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 04.06.2017 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Witajcie! Mamy zamiar wybudowac domek w Grabówce k. Bialegostoku. Szukam sprawdzonej ekipy do stanu surowego, polecacie kogoś? z góry dziekuje:) tomastell a na jakiej ulicy będziesz budować? Jaki projekt? Indywidualny czy gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 05.07.2017 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 halo halo czy ktoś tu jest? Pogoda paskudna, niestety nie sprzyja budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesio1712 22.08.2017 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Cześć wszystkim.Nazywam się Grzesiek i razem z żoną przymierzamy sie do kupna działki w Kurianach. Ktoś może już sie tam wybudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewel86 28.01.2018 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Witam wszystkich, potrzebuję namiarów na płytkarza - perfekcjonistę chodzi o położenie gresu o wymiarach 20 x 120 (podobno trudnego do położenia?) do salonu i kuchni oraz wykonanie dwóch łazienek (płytki, zabudowa wanny, wykonanie półki pod umywalkę itd). Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husteczka 15.02.2018 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Hejo, ja niestety płytkarza nie znam. Przywitam się bo na wiosnę chcę budować stan surowy w okolicach Wyżyn w Białymstoku. Na tę chwilę mam pozwolenie, ekipę murarską i kierbuda. Nie dogadaliśmy jeszcze z nimi kto kupuje materiały i gdzie więc to jest do obgadania na najbliższy czas. Musimy też podnieść poziom drogi i utwardzić ją żeby auta dostawcze nie utonęły na wiosnę w błocie. Musimy tez dograć ze Starostwem i gminą Wasilków temat przydomowej oczyszczalni ścieków, pomyśleć o mediach. Hmmm, na Boże Narodzenie chcielibyśmy być już na swoim. Hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 01.05.2018 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 hej wszystkim. pomóżcie! gdzie kupić parapety wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezjaa 15.08.2018 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Heeejo!! a tu dalej cicho? Parapety dawno zakupione a teraz szukam płytkarza. Pomocy!! może ktoś kogoś poleci? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts