emems 05.03.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Caraibki, rybki, grzybki .... ect ect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 05.03.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Byłem dwa dni w STOLYCY i wiecie co, tam już prawie nie ma śniegu, a w samym mieście to jest tylko na niektórych trawnikach.Przyjechałem przed godziną i żeby wejść do domu musiałem odkopać kawał drogi!Ale dłużej niż 2 dni w Warszawie to ciężko wytrzymać. Nie ma jak na Podlasiu, nawet zasypanym śniegiem.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.03.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Jednak co swoje to swoje i milusio tu i spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Dzień dobry w cudnistą sobotę. Zajrzałam, żeby namówić Was na spacer. Zostawiam gary z zupą ogórkową i pędzę do lasu szukać pierwiosnków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 06.03.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Dzień dobry w cudnistą sobotę. Zajrzałam, żeby namówić Was na spacer. Zostawiam gary z zupą ogórkową i pędzę do lasu szukać pierwiosnków! Witam i Dobrywieczór o tej porze, a może i Dobranoc. Myślę że może niektórzy to nie na spacerze byli,a na budowie tak jak ja byli. Właśnie ściany gipsuję i powiem że coraz lepiej mi idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 07.03.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam. Moze ktos z podlaskich inwestorow dac mi namiary gdzie korzystnie kupie strop teriva . pozdr. i szybkiego zakonczenia ( budowy oczywiscie) PADI z Wasilkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 08.03.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzień dobry...i znów do pracki.... a może ktos mi podpowie o drzwiach zewnętrznych.. drewniane pełne bez szybek w przystepnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 08.03.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Witam. Moze ktos z podlaskich inwestorow dac mi namiary gdzie korzystnie kupie strop teriva . pozdr. i szybkiego zakonczenia ( budowy oczywiscie) PADI z Wasilkowa Padi, poszło prywatną wiadomością. Jak masz pytania, to pytaj. Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 08.03.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Padi, poszło prywatną wiadomością. Jak masz pytania, to pytaj. Karina Karina serdecznie dziekuje. Nawiąze do tematu w najblizszym czasie. POZDR> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PADI 08.03.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Karina serdecznie dziekuje. Nawiąze do tematu w najblizszym czasie. POZDR> Zapomniałem ( samotnicy tak mają) wszystkiego dobrego w nowym domku zycze z okazji Dnia Kobiełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 08.03.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzień dobry... i znów do pracki.... a może ktos mi podpowie o drzwiach zewnętrznych.. drewniane pełne bez szybek w przystepnej cenie Ja wstawiłem w ubiegłym roku drzwi zewn. drewniane firmy Nicewicz z miejscowości Kozioł pod Kolnem. Wybierałem długo i co do jakości i wyglądu nie ustępują renomowanym producentom, np. Sokólka, Ferno, Majewski czy Stolbud a są tańsze. Drewno jest wysezonowane i jak dotychczas ( czyli prawie rok) nie ma mowy o pojawiających się szcelinach, zniekształceniach, odbarwieniach itp. Za drzwi sosonowe grubości 62 mm bez szybki płaciłem ok. 1500 a z szybką wenecką ok. 1900. Kupowałem bezpośrednio u producenta - można negocjować rabaty, transport w cenie. W Białymstoku widziałem te drzwi w salonie naprzeciwko Aneksu w Fastach. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 09.03.2004 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Dzień dobry... i znów do pracki.... a może ktos mi podpowie o drzwiach zewnętrznych.. drewniane pełne bez szybek w przystepnej cenie Sporo drzwi jest <na Węglówce> przy ul.Nowowarszawskiej.Brat ma wstawione kupione u nich od ok 2 lat nie ma żadnych problemów(musiał tylko zmatowić i polakierową bo pies im podrapał).Sam zresztą u nich kupiłem wew. ,ale nie mam jeszcze zdania o trwałości bo posiadam je od tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.03.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Dzięki wszystkim....i jeszcze proszę o opinię urzytkowników na temat okien drewnianych CDM Majewskii bram segmentowych Hormanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 09.03.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Dzięki wszystkim.... i jeszcze proszę o opinię urzytkowników na temat okien drewnianych CDM Majewski i bram segmentowych Hormanna Ja mam okna sosnowe lite Majewskiego i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Kupowałem w firmie Pafo-Bud na Hetmańskiej. Polecam. Bramę mam Wiśniowskiego - uchylną. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 09.03.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Dzięki wszystkim.... i jeszcze proszę o opinię urzytkowników na temat okien drewnianych CDM Majewski i bram segmentowych Hormanna Witam W sprawie okien nie mam opinii, natomiast bramy tej firmy są ok( wielu znajomych ma i są zadowoleni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.03.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 pete w którym miejscu na Hetmańskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 09.03.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 pete w którym miejscu na Hetmańskiej? Na samym końcu hetmańskiej jadąc od Zwycięstwa, po prawej stronie. Chyba nr 90 lub coś około. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.03.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Dzięki... męża wysyłam bo on pracuje na Hetmańskiej ale nie ma czasu latać szukać a tam tyle okien sprzedają... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 10.03.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 No i bez wiosny widać że już wiosna idzie Rusza się na budowie i o ogrodzie czas pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.03.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 .....i znów zakwitną białe bzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts