magero 28.05.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 On 2003-05-21 12:18, empi wrote: Pozdrawiam wszystkich budujących na Podlasiu i przypominam, że ja też tu walczę z własnym M, tylko mam duży kłopot z dostępem do sieci więc się nie ujawniam, ale niedługo powinno wszystko wrócić do normy. Szczególne ukłony dla magero - bo to i kultura i lokalizacja (gm. Dobrzyniewo) wymaga Pozdrawiam również, pozdrawiam. Poniewaz naszej budowy jeszcze nie ma (etap papierkowy), w wolnych chwilach poznajemy okolice naszego przyszłego domku. I w ten weekend jeżdząc po lesie dojechalismy do knajpeczki-zajazdu przy drodze na Ełk. Całkiem fajna. Piwo 4,50. Polecam. Tak w ogóle to okolica coraz bardziej mi się podoba. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 30.05.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Empi, przedwczoraj wracałam ze swojej działki (w Zalesiu) do Białego przez ...... Ponikłę!!! Mamy do siebie 10 minut rowerkiem:smile:Jak oglądaliśmy działki, to tez oglądaliśmy w Ponikle, ale ciężko mi wytłumaczyć w którym miejscu. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 10.06.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 MageroJak przejeżdzała przez Ponikłę, to ostatni dom (budowa) po prawej jest mój. a po lewej sš działki do sprzedania. Jestem tam codziennie po południu. Jeli masz ochotę to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 11.06.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Magero Jak przejeżdzała przez Ponikłę, to ostatni dom (budowa) po prawej jest mój. a po lewej sš działki do sprzedania. Jestem tam codziennie po południu. Jeli masz ochotę to zapraszam Ha! Tak myślałam!!! I te działki też oglądałam, ale sprzedane zostały te najfajniejsze pod lasem, więc zrezygnowaliśmy. Poza tym do sprzedania ma działkę Twój sąsiad (troche dalej w stronę białego, nie przy samej szosie, ale trochę dalej jest gospodarstwo), i facet chce sprzedać tę częśc od drogi do domu. Dzięki za zaproszenie. W najbliższym czasie wyjeżdżam na dwa tygodnie na wczasy (ostatnie , potem kredyt nie pozwoli ), więc jak wrócimy w lipcu to pewnie kiedyś wpadniemy. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 13.06.2003 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 W lipcu to moja budowa będzie już troszeczkę przypominała mieszkanie, a ponieważ ja się buduję już 3 lata to o urlopie nie mam co marzyć. Życzę miłego wypoczynku i jeszcze raz zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 witajcie....a co sie dzieje z ememesem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.06.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Heeej Podlasiaki Witam Teska Dzis jestem gościnnie bo mam urlop do 1 lipca (cały czerwiec) Mam majstra i ekipe budowlanców. Dzis już stawiają krokwie a całosć wyglada jak domek z zapałek... wszystko i ściany i stropy hihi jak zapałeczki. A ja mam dosc garów i gotowania... niemogę się doczekać końca.. No jeszcze 3 -4 dni i Koniec przez duże K. A pózniej jeszcze krycie dachu i obijanie domu ale troszke odpocznę.... I to załatwianie rózności ufffff. Życzę wszystkim pogodzy jakiejkolwiek... byle w dzień niepadało a w nocy może lac ile chce... Boże daj zeby w dzień niepadało... bo mi się budowa opóźnia.... To do lipca... buziaki Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 MADZIU....to Ty im gotujesz??? ło matko zarobisz sie kobitko... wracaj do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Witam po dłuuuuugim urlopie. Mamy Domek Wianek był 27 czerwca 2003 No nareszcze odpocznę trochę od garów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.07.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Heej co się dzieje z tą naszą Grupą Podlaską.... chyba wszyscy zawzięcie budują...Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.07.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Heej co się dzieje z tą naszą Grupą Podlaską.... chyba wszyscy zawzięcie budują... Pozdrawiam... jeszcze nie budują Ale postęp jest - złożyliśmy wniosek o pozwolenie na budowę. Mam nadzieję, że jakoś to pójdzie do przodu. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.07.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Jasne, że pójdzie!!! Grunt to pozytywne myślenie magero, czy Ciebie juz obejmują nowe przepisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.07.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Jasne, że pójdzie!!! Grunt to pozytywne myślenie magero, czy Ciebie juz obejmują nowe przepisy? Oczywiście, że tak!!!!! Nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Na razie jest zamieszanie, bo musieliśmy szybciutko dorobić czwarty projekt, a w gminie też nie wiedzą za bardzo co trzeba składać a czego już nie trzeba. Profilaktycznie złozyliśmy wszystko, jak coś to zabierzemy niepotrzebne papierki Jeszcze żeby było śmieszniej to od 1 sierpnia gmina nie będzie wydawać pozwolenia na budowę, przejmie to starostwo, więc też nie wiem czym to wszystko się zakończy. Na razie jestem pozytywnie nastawiona, mam nadzieję, ze za bardzo nas ganiac nie będą karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.07.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Wydaje mi się, że lepiej - w końcu nie potrzebne są pozwolenia na budowy przyłączy, czyli troche mniej papierków... Ale mogę się mylić ... Powodzenia w załatwianiu! Acha, no i poinformuj o efektach, przyda się kiedy ja w końcu ruszę przez tą "drogę przez mękę" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.07.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Wydaje mi się, że lepiej - w końcu nie potrzebne są pozwolenia na budowy przyłączy, czyli troche mniej papierków... Noooo, tylko że ja już zrobiłam te papierki, bo trzeba było wg starego prawa budowlanego Będę na pewno informować o postepach w pracy A kiedy Ty ruszasz z papierkami? I gdzie zamierzasz się budowac? karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.07.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 ooooo widzę że cos sie dzieje... a juz myslałam że magero zrezygnowała z budowy..... magero powodzenia i trzymam kciuki... z każdym krokiem bliżej finału Szdom......... witam witam tak szanownego gościa w Grupie Podlaskiej... mam nadzieję że częściej tu bedziesz zaglądał Pozdrowionka wszystkim.... A u mnie jak blachodachówka nieprzypłynęła tak dalej... czekamy.... ale już mamy płyty OSB na obicie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.07.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 UUUUUUUUUUU ja to jeszcze jestem daleko w lesie Na razie jestem na etapie szukania źródła finansowania, no i rozglądam się za działką... Najchętniej w okolicy Suwałk Szdom......... witam witam tak szanownego gościa w Grupie Podlaskiej... mam nadzieję że częściej tu bedziesz zaglądał Khm, khm szanownego... No jasne, że częściej, w miarę możliwości oczywiście W sumie to dobrze, że tak długo płynie... przynajmniej dobrze zostanie przetestowana pod kątem zabezpieczenia przed rdzą , Woda morska i powietrze, dobra mieszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 ooooo widzę że cos sie dzieje... a juz myslałam że magero zrezygnowała z budowy..... Jeszcze nie zrezygnowalismy, ale teraz jest najgorszy okres, bo nie widać efektów pracy. A jak się nic nie dzieje, to i pisac się nie chce. No, ale myslę, że niedługo to się zmieni. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 17.07.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Ja jakby trochę odstaję od grupy - papierki dawno za mną. W weekend zacznę układać deski podłogowe. Życzę wszystkim podlasianom rychłego osiągnięcia tego etapu.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 17.07.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Empi - pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts