tola 01.04.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 NO TAK, sloneczko juz jest, marzec sie skonczylkwiecien zawitala tu cichooooooszaaaaaa .....halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.04.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Fajnie ze doszła i do was ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.04.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Jest booooooskoooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Jeszcze chwilka i wybiegniemy boso i sie w trawie wytarzamy,wianek z mleczu upleciemy,kwiaty wisni powachamy,zabierzemy z pól chochola,na kwiatuszku siadzie pszczola... http://strony.ac-net.pl/anemari/fotogal/janik/pszczolka/wiosna_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 02.04.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Dziś rano u nas można było założyć łyżwy i pojeździć po zamarzniętych rozlewiskach na łąkach. Ale wiosna i tak !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.04.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Dzień Dobry pete identycznie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Wierzba kotki wypuściła,Bo nie straszna już jej zima.EMEMS, PETE patrzą smutnie,Mrozik rzekę skuł okrutnie. Nie ma biedy, zimy nie ma,Wiosny wszak wyglądać trzeba.Słonko, rosa, mlecz i trawa,Taka czeka nas zabawa.Spójrzcie szybko na to zdjęcie,Wiosna robi nam przyjęcie !! http://www.ids.poznan.pl/sp1s/strony/kronika/5_image/wiosna.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 03.04.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Fajny kącik biologiczno-meteorologiczny... Może jednak znacie też jakiegos architekta z Białegostoku, który zajmuje się adaptacją gotowych projektów i załatwianiem wszystkich ZUD-ów itd... aby mieć szybko gotowy komplet dokumentów do wniosku o pozwolenie na budowe? Muszę drugą chatę budować, a mój nie przychodzi na umówione spotkania No i nie wylewajcie dziecka z kapielą. 5-7 lat temu 14-go kwietnia dowalilo tyle śniegu, że ho, ho. Już nie pamietacie? Ja profilaktycznie zmieniam opony ostatniego dnia kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 03.04.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Wierzba kotki wypuściła, Bo nie straszna już jej zima. EMEMS, PETE patrzą smutnie, Mrozik rzekę skuł okrutnie. Nie ma biedy, zimy nie ma, Wiosny wszak wyglądać trzeba. Słonko, rosa, mlecz i trawa, Taka czeka nas zabawa. Spójrzcie szybko na to zdjęcie, Wiosna robi nam przyjęcie !! Aż się cieplej zrobiło. Dzisiaj ślicznie świeci słońce a ja niestety drugą dobę w pracy i nici ze spacerów, podziwiania wiosny i prac w domu. Chociaż wczoraj zamówiliśmy po miesięcznych podchodach, sporach i walkach ze sprzedawcami ( typu- nie mamy ale mogą sobie państwo zamówić z katalogu to sprowadzimy) terakotę do salonu, kuchni i całego parteru. Uff! Aż lżej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.04.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Ja tez przed koncem kwietnia opon nie zmienie, ale dlatego, ze musze w tym roku kupic nowe-letnie Jutro PALMOWA NIEDZELA, czy palemki ustrojone? http://www.point.travel.pl/g/specj/wielkanoc_42x50.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 03.04.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Nas tez nie stać na letnie opony może pod koniec kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 05.04.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 ArtMedia sprawdź priv A opony już zmieniłem, żeby nie straszyć wiosny(a tak naprawdę dlatego, że zimówki dostały guzów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.04.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Powitać w lekko pokapujący poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.04.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 [/b]HEJ PODLASIE ....i znowu poniedzialek, jak postepy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 06.04.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 [/b]HEJ PODLASIE ....i znowu poniedzialek, jak postepy na budowie? Hej! Ja mam zamiar dzisiaj zaorać działkę i posiać trawę. Szukam także wykonawcy płotu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.04.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 PETE, tylko pozazdroscic. U mnie na budowie zastój az do maja Za to na osiedlu stan zagrozenia, gaz sie ulatnia, niebezpieczenstwo wybuchu. Trzeba zmykac za miasto, szukac skowronków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 06.04.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 PETE, tylko pozazdroscic. U mnie na budowie zastój az do maja Za to na osiedlu stan zagrozenia, gaz sie ulatnia, niebezpieczenstwo wybuchu. Trzeba zmykac za miasto, szukac skowronków.... Skowronki są u mnie obok działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.04.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 witanko a u mnie wymiatanie kurzy... wędzenie.. malowanie jajek i inne takie tam .. a ptasiory to spać niedają.. ich tu do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.04.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Nawet sobie Tola nie zdajesz sprawy jaki będzie u Ciebie na budowie ruch w maju.......uuuuuaaaćććććććććć już nic nie mówie więcej... bo biją pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.04.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Tak maksiu... Cicho bądź!!! bo zapeszysz ..."roboty budowlane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts