klabiki 13.04.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witam. Czytam forum od jakiegoś czasu no i wreszcie postanowiłam się ujawnić. Póki co budowa w planach i to na Ziemi Łódzkiej niemniej jednak nie mogłam się nie przywitać z mieszkacami mojego kochanego rodzinnego Podlasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.04.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 KLABIKI WITAMY W KLUBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.04.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Dzień Dobry po świętach.. no i nadszedł czas budowania.. sadzenia i innych takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 A co to jest "innych takich" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.04.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 ojjj maksiu... maksiu... noooooo!!!!!! innych takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Dzien dobry ...i kosiareczke czas wyjac z piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.04.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Toluś.. żeby tylko kosiareczkę hmm.. z piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Jak nie ma sie swojej piwnicy...trza wyjac z piwnicy sasiada i przy okazji skosic mu trawniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.04.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 ...z drzewkami ...Tola a poco kosić ??.. randapem strzelić i koszenie ma sąsiad z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 14.04.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 WITAJCIE! Chciałabym dołączyć do Waszego Szanownego grona . Wcześniej zauważyłam tą grupę, ale zafascynowana "Wymianą doświadczeń" zapomniałam o "Bożym świecie". Budowa strasznie mnie wciągnęła, choć tak na prawdę to nie jestem na razie nawet właścicielem działki, ale rozplanowałam wszystko i bardzo chciałabym zacząć właściwą budowę na wiosnę 2005. Będę budować w Białymstoku (jak mi dadzą warunki zabudowy), na działce, która na tą chwilę jest własnością teściowej i jej siostry ale sprawy notarialne w toku. Superancko, że działka jest w Białymstoku, dosłownie obok przystanku (27-Lipca), tyle, że niestety wąska, bo tylko 11 metrów i w rachubę wchodzi niby pół bliźniaka, ale widzieliśmy już u architekta fajny projekt więc się zdecydowaliśmy. Zobaczymy, jak to pójdzie dalej. Pozdrawiam Was cieplutko, bo słonko grzeje naprawdę ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.04.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Witaj Zofijo... ma imenniczko ....Zofija kwiaty rozwija cudniście że tu zajrzałaś.. i więcej nas do pieczenia chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 14.04.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Witaj Zofijo... ma imenniczko ....Zofija kwiaty rozwija cudniście że tu zajrzałaś.. i więcej nas do pieczenia chleba hmmm, ZOFIJA to jednak tylko nick, ale takie imię ma moja 2-letnia córka, znaczy się Zosia albo Zofia jak kto woli, normalnie to jestem Dorota , dzięki za miłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.04.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Zaglądaj codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 14.04.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 A wy macie takie ładne obrazki, przy swoich mickach, ja też bym chciała, kto mnie oświeci jak to zrobić (już wyczaiłam, że w profilu jest takie miejsce, że trzeba wpisać adres, ale skąd ten adres???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.04.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 WITAJ ZOFIJA Zycze szybkiej realizacji planów i zamierzen. POWODZENIA Zagladaj na PODLASKA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Tola: za chwile zmiana statusu forumowego, bo wybije rowna 500postow:D, gratulacje ps. jak tam bigosik.. juz sie gotuje, bo slyszalem ze madzia sie wygadala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 15.04.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Nioooo wydało się .. że się wygadałam.. a bigosik był przepyyyyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.04.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 PROPONUJE ZMIANE STATUSUUCZCIC W PIEKNYM ZAKATKU SWIATAJEDZIEMY BALOWAC NA DOMINIKANE... http://www.clickstravel.com/upload_module/wysiwyg/Dominikana/dominikana03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.04.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 dzieńdobereczek jak przed łikendzikiem ??? Bo u mnie to będzie szalony łikent i szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 16.04.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Jak tam bliżej Białegostoku będą w tym roku targi budowlane na politechnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts