pete 27.04.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 żółtej, więc Złotoria, mimo, że dobra to odpada. A może jeśli chcesz żółtą cegłę to zamów żółtą pełną silikatową- Silikaty Białystok.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 WITAJCIE ZIOMKI - /tak to sie teraz mowi/ Wczoraj trzy godziny przekopywalam na forum temat tynkow! ...a wnioski? - mozna taki, i mozna taki!! Podpowiedzcie jaki tynk wewnetrzny wybraliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 28.04.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Cementowo-wapienny, z agregatu + gładź gipsowa. Ale czy drugi raz wybrałbym to samo nie wiem. W sumie jest dobry, ale i gipsowy nie gorszy. Chyba "wsio rawno"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 28.04.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Na dzień dzisiejszy zdecydowany jestem na tynk gipsowy z agregatu mam nawet namiary na solidną firmę z Białegostoku na miejscu biorą podobno 18zł na Knaufie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 ...no wlasnie, dwie wypowiedzi i dwie rózne, a ja dalej w kropce ale chyba bedzie tradycyjny, mamy dobra ekipa, pozwolili wczesniej zamontowac drzwi garazowe i obiecali nie zachlapac - zobaczymy!! dzieki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.04.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witam Obiecali , nie obiecali lepiej zabezpiecz sama lub wymagaj tego od wykonawcy, bo później to będzie już za późno( niestety wiem to z autopsji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.04.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 WITAJCIE wrócilam z budowy skonana! Mamy na dzialce 200%gliny. wiekszosc jest wyschnieta i zbrylona na kamien.Wybieralismy te "kamienie", a wiec gline z gliny kiedys Kopciuszek wybieral groch z popiolu i mysle.....ze mial lepiej ode mnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 30.04.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 WITAJCIE ZIOMKI - /tak to sie teraz mowi/ Wczoraj trzy godziny przekopywalam na forum temat tynkow! ...a wnioski? - mozna taki, i mozna taki!! Podpowiedzcie jaki tynk wewnetrzny wybraliscie?? Cze ziomale - tak się teraz mówi. Tolu ja mam tynk gipsowy maszynowy i mogę go absolutnie polecić. Ekipę też. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.05.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Dzieki PETE, ale decyzja zapadla, bedzie tradycyjny i juz.A czy wybór dobry, czy nie - czas pokaze.Masz racje, ze - cze ziomale, syn mnie poprawil!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.05.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Witam w zawierusze zmian i nowości. Może się uspokoi i będe tu częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Cze Madziucha! Jak tam się miewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.05.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Miewać się miewam... po Zakopanem jestem pełna życia a wokół życie szaleje.. moja doba trwa 48 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaB 05.05.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 WITAJCIE ZIOMKI - /tak to sie teraz mowi/ Wczoraj trzy godziny przekopywalam na forum temat tynkow! ...a wnioski? - mozna taki, i mozna taki!! Podpowiedzcie jaki tynk wewnetrzny wybraliscie?? Cze ziomale - tak się teraz mówi. Tolu ja mam tynk gipsowy maszynowy i mogę go absolutnie polecić. Ekipę też. Pozdrawiam. Temat bardzo wdzieczny - tynki... Ale ja szukam zewnetrznych. Czy Bolix polecacie (silikatowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.05.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ja stawiam na sylikonowy choć drogi ... pozywiom uwidzim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 06.05.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Tolu Opowiadaj jak tam na targach czy są w ogóle jacyś wystawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 WITAJCIENiezly, przed chwilą podłączyłam komputer po kilkudniowej naprawie.Targi w tym roku wyjatkowo mizerne, pogoda też! BBBrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 DZIEN DOBRY !!Witam wszystkich nieobecnych, niesmiałych, zapracowanych, budujących...co słychać w zyciu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 12.05.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Tola ja nadal jestem w szoku po wizycie u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.05.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 wdech ,wydech....zaczynam się obawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.05.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 No to ja też jestem w szoku.... i nie widać żeby miał ten szok minąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts