empi 17.07.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Jak zaczynałem w 2000 to myślałem, że ten etap to nie wcześniej niż 2005 ... a tu proszę .... w tym toku przeprowadzka. Sam nie znałem swego męstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Ja jakby trochę odstaję od grupy - papierki dawno za mną. W weekend zacznę układać deski podłogowe. Życzę wszystkim podlasianom rychłego osiągnięcia tego etapu. Pozdr. Ha, to już prawie mieszkasz! k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 17.07.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 No to trochę podniosłeś mnie na duchu ... Bo my mamy wstępne założenie, że właśnie w najbliższej pięciolatce się wprowadzimy do własnego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.07.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Penie jak już zaczniesz, to wyjdzie krócej:lol: Ponoć im dłużej się buduje, tym większe koszty budowy. My sobie założyliśmy, że w przyszłym roku się wprowadzimy. I mam nadzieję, że tak będzie. Tyle że nas Urząd Skarbowy goni (w ciągu dwóch lat od sprzedania mieszkania) i musimy wydać 150 tys. na cele budowlane. Więc chciał nie chciał - i tak trzeba. Z drugiej strony jakby nie US, to pewnie budowalibysmy się z bieżących funduszy i trwałoby to znacznie dłużej, a tak musimy wziąść kredyt ale będzie szybciej. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 24.07.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 No Podlasianie - idę na urlop (od poniedziałku) i mogę już wrócić z nowego domu (niestety szanse tylko teoretyczne). Życzę powodzenia w walce z materią budowlaną i papierową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.07.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Bogu dziekować... przypłyneła... blacha na dach ze Szwecjiii....... jutro ma być na placu zobaczymy !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 29.07.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 No to trochę robotki sie szykuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.08.2003 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 moze ktoś z ziomków potrzebuje fachowca do wszelkich prac budowlanych?Polecam swoje usługi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 04.08.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Dostalismy pozwolenie na budowę !!!!! Janvenovate, włsnie jesteśmy na etapie wyboru ekipy. Daj namiary na siebie, zadzwonimy i pogadamy. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.08.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Heej i mamy opóżnienia z blachą...dziś dopiero bedzie... ale to nic... bo dach pokryto membraną dachową i akurat w sobotę skończono. magero to gratulacje... uzyskania pozwolenia no i teraz dopiero się cała zabawa zacznie Pozdrawiam emems.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 11.08.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Przyjme zlecenia na wszelkie prace budowlano-remontowe.Przy okazji pozdrawiam wszystkich Podlasian;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 14.08.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 No coś podobnego... kilka miesięcy tu nie zaglądałem, bo Podlasia nie było wcale, a tu: Ponikła empi: jeśli dobrze rozumiem, to jesteśmy sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 14.08.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Magero Jak przejeżdzała przez Ponikłę, to ostatni dom (budowa) po prawej jest mój. a po lewej sš działki do sprzedania. Jestem tam codziennie po południu. Jeli masz ochotę to zapraszam Ha! Tak myślałam!!! I te działki też oglądałam, ale sprzedane zostały te najfajniejsze pod lasem, więc zrezygnowaliśmy. Poza tym do sprzedania ma działkę Twój sąsiad (troche dalej w stronę białego, nie przy samej szosie, ale trochę dalej jest gospodarstwo), i facet chce sprzedać tę częśc od drogi do domu. Dzięki za zaproszenie. W najbliższym czasie wyjeżdżam na dwa tygodnie na wczasy (ostatnie , potem kredyt nie pozwoli ), więc jak wrócimy w lipcu to pewnie kiedyś wpadniemy. karina Nie wiem, czy one aby na pewno sprzedane. Ja wolałem bliżej drogi - i tak władowałem kupę pieniędzy w wodociąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 14.08.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 podlasiacy to wszyscy sasiedzi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 14.08.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Ale w tym przypadku wchodzi w grę odległość rzędu 50 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 18.08.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 O, juz dawno nie przejeżdżałam przez Ponikłę. A chyba sie dużo zmieniło, bo Pik-u już budujesz, nie? A empi, już pewnie skończyłeś? No to coraz nas więcej w Gminie Dobrzyniewo. Ja naprawdopodobniej za tydzień-dwa ruszam z budową)) karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.08.2003 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam, mam małą prośbę czy mógłby być ktos tak miły i pozwolić obejrzeć bryłkę Domku D44 z gankiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 28.08.2003 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Witam po przerwie.Wiedziałem, że Świat jest mały, ale nie myślałem, że aż tak. Pozdrawiam sąsiada także drogą elektroniczną. U mnie dużo zaplanowanych robót nie zmieściło się w urlopie i teraz będę miał taki młyn jak Pik33 ale ja mam dużo bliżej do końca (na szczęście). Magero - teraz masz dwóch umyślnych w Ponikłej. Urlop się skończył i trzeba się brać do roboty. Pozdrawiam Podlasian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.08.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 No heeej witam Podlasie... u mnie domuś stoi w rozkwicie.. pokryty.. obity... tylko okien brak które to w następnym roczku się zakupi... a teraz to tylko jakieś drobiazgi dopracować i zabezpieczyć na zimę...Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 01.09.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Hej,planujemy na 3 wrzesnia rozpoczecie budowy. Podłączamy wodociągi i robimy wykopy pod fundamenty. W końcu, uff. Juz mam dosyć tego latania po urzędach. Marzę o tym ,żeby mieć kontakt tylko z jedną ekipą - budowlaną. Na razie wodociągi, energetyka i ekipa - wszystko to tzreba połączyć i mam już mętlik.Mam pytanko do PIk-a i empi: Nie mieliście problemów w Gminie z Panem Markiewiczem, który jest DROGOWCEM !!!! (czego nie omieszkał nam wykrzyczeć). Jest to jedyna osoba w Gminie, która robi nam problemy. Nawet się zastanawiamy, czy nie napisac oficjalnej skargi. Gość jest na tyle beszczelny, że jak do niego mówimy to się odwraca i wychodzi!!! karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts