tola 14.06.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Strona podlaska obrosła mchem, paprocie hulają,żywego ducha już nie uswiadczysz...niektórzy się pobalsamowali, reszta wyjechała...a mogło być tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 15.06.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam Albo na budowie od rana do wieczora koczują. Już za momencik, już za chwileczkę ...... przeprowadzka będzie się kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.06.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 DEHA - opowiadaj, szczegóły proszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 15.06.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Deha.. Deha..... Deha.... opowiadaj szybciorem. migusiem...... jak i co i kiedy????? a na parapetówe to kiedy przyjeżdżamy do ciebie [no bo delegacja forumowiczów byc musi na kazdej budowie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.06.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 DEHA, może jakieś zdjęcia swego domku byś nam pokazał? Moglibyśmy podpowiedzieć, w których miejscach umiescić parapety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.06.2004 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witam w piątek, jutro sobota i znów trzeba odpoczywać, grilować, pić piwo...nic nie robić, albo robić co się lubi... Całe szczęście, że potem znowu będzie poniedziałek ja w niedzielę odpoczywam.. leżę leżę spię i palcem nieruszam http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield225.gif Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.06.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Wojciooo.. jak ty to wszystko wiesz a tak wogóle to moc uścisków. kope latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 17.06.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam Zdjęcia jak najbardziej, w najbliższym czasie . Czekam na parapety na montaż schodów i usilnie szukam zbiornika na szambo,kończę układać terakotę w wiatrołapie i korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.06.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 SZDOM POZDRAWIAM tola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch ziemi 17.06.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam Podlasian. Jestem tu nowy i dopiero sie rwę, żeby wbić łopatę. Czy ktoś z Was wie może, gdzie w okolicy Wasilkowa można znaleźć ziemię do podwyższenia działki? To co na razie znalazłem w Białymstoku jest na razie za drogie. Potrzebuję tego całą górę. Pozdrawiam. Krzych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.06.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj Duchu Ziemi! Miałam ten sam problem. Potrzebowałam kilkudziesięciu wywrotek ziemi. Ale buduję po drugiej stronie Bialegostoku w Kleosinie i tu całą wiosnę polowałam na ziemię. Zaglądaj na "podlaską"i opowiadaj o postępach w budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 18.06.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Witam Podlasian. Jestem tu nowy i dopiero sie rwę, żeby wbić łopatę. Czy ktoś z Was wie może, gdzie w okolicy Wasilkowa można znaleźć ziemię do podwyższenia działki? To co na razie znalazłem w Białymstoku jest na razie za drogie. Potrzebuję tego całą górę. Pozdrawiam. Krzych. Po co ziemia przed budowa. Pod lawy nie mozna wsypac. Lepiej zbierz humus z calej dzialki, postaw dom, dosyp piachu i roplanruj humus. Ja tak nie zrobilem .... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 18.06.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 WitamTo fakt, myślę że lepiej potem niż teraz. Mój znajowy najpierw wyrównał, a potem częćś tej ziemi wywiózł przy okazji sprzątania razem ze śmieciami i gruzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witanko Jak miło i Podlasie ruszyło!!!!!!! Szturrrrrmemmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klekot 21.06.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ja tez szukam ziemi z tym ze w okolicach Dobrzyniewa.i btw witam wszystkikch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.06.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witaj Klekot... ojj rozrasta się rozrasta grupa.. czyżby epidemia..... i jaka miła..... to Podlasie zaczyna rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.06.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Przybyło nam dwóch nowych Krzysztofów, może zostaną na dłuzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klekot 22.06.2004 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Zostaną , im dluzej licze ile bedzie nas kosztowala budowa tym lepiej widze ze forum bedzie moim domem przez dluuuuuuugie lata :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 22.06.2004 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Klekotjak coś znajdziesz to daj znać ja będę kopał staw więc będzie dużo tej ziemi ale to nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Witam wszystkich! U mnie dziś zakończono tynki wewnętrzne. Panowie się wyprowadzili. Szukam dobrego fachowca od płyt karton-gips. Jesli mozecie kogoś dobrego polecić, to bardzo proszę. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts