Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa PODLASKA

Frezjaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam ponownie

Ponieważ mieszkam (raczej będę mieszkał :) ) w centrum to muszę zrobić szambo :wink: :evil: :x :o :evil: :cry: :oops: .W związku z tym po wielu poszukiwaniach znalazłem szczelny stalowy zbiornik , ale dopiero w Warszawie i jestem na etapie ustalania szczegółów i za tydzdień lub dwa będę musiał go wkopywać( i znowu rozebrać część podwórka.

W zasadzie to będzie jedna z ostatnich większych prac na budowie, no może jescze przyjdą (mam nadzieję że przyjdą) fachowcy ułożyć schody dębowe i mamy jescze 2 ściany zewn. nie otynkowane "barankiem" i nie pomalowane.

Piszcie co uwas się dzieje, to może łatwiej dobrnę do końca.

Deha, będzie dobrze!

Emems, parapety powiadasz?

Coś jeszcze wróble nie ćwierkają. Tynki suszę, dwa tygodnie przerwy

i trzeba będzie robić ogrzewanie w podłodze i podejścia do kaloryferów.

Tyle planów na dziś.

Pozdrawiam :p

deha

Opowiedz więcej o tym "baranku", kto?, Czym?, Za ile?

Ja też to w końcu muszę zrobić i rozważam wariant z malowaniem.

Pomóż podjąć decyzję

Witam

Dwie ściany miałem pomalowane i pokryte barankiem już 4 lata temu. Teraz muszę wykończyć 2 następne, może wykonam sam lub zlecę brygadzie, która robiła to u mego kuzyna. Baranek ten jest tynkiem Kreisel'a 2 mm i pomalowany farbą silikonową. Do tej pory pomalowane ściany sprawują się bezproblemowo i te dwie następne pomaluję tak samo.

Dzień Dobry ze Szczecina :D

Tola

na jednym z postów pisałaś, że masz w swoim projekcie "wole oka". Ponieważ temat jest mi bliski, chciałbym zapytać, jak wyszły te "oczka" i czy masz może jakieś fotografie dachu :o ?

Przepraszam grupę za prywatę i pozdrawiam ze Szczecina :D

Witam

Pozdrawiamy z Podlasia i zapraszamy serdecznie.Nie ma za co przepraszać :D

Romanie Romanie Romanie... pytasz tak daleko.. a odpowiedz leży o krok od ciebie.... zdjęcia domku Toli są u mnie na stronie... w dziale "Z pamiętnika włóczykija", a swoja droga to nie zauważyłem w domku Toli żadnych takich wynalazków :D

pozdrawiam