emems 02.09.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Heeej Kochani U mnie akurat teraz w domciu robimy kanalizację !!! Coraz piękniej się robi... naokoło... jabłonie kwitną... i jak to cudnie wygląda jabłka niżej a kwiatki wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 05.09.2003 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Mam parkiet!Za dwa tygodnie jeszcze cyklinowanie i lakierowanie a w międzyczasie glazurnik skończy swoją działkę a ja zamontuję oczyszczalnię i zbiornik na gaz (jeśli pogoda pozwoli). Zostanie kuchnia i biały montaż. No szczegółowe plany już są - zobaczymy co z realizacją.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 08.09.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Komu dobrze.. Ale ja mam nieprzekraczalne terminy bankowe - 30 listopada 2003 mam być tam wprowadzony i zameldowany... więc będziemy ostro gonić... No, na razie trzeba zrobić dach, a potem to już nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 10.09.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Witam witam.... u mnie kanalizacja i woda w domu z ziemi wyprowadzona... zostało jeszcze wodę do sieci podłączyć.. i tu bedzie problem.. kanalizacja już do sieci jest podłączona! Pięknie się dzieje u mnie na budowie cudownie.. jastem pełna podziwu. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 11.09.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 A ja potrzebuję dekarzy. Jak dotychczas wszystkie ekipy - zajęte, terminy paźdxiernikowe. Jak ktoś ma namiary na dekarzy którzy układają dachówkę cementową... dajcie znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.09.2003 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Cicho na podlasiu,wszyscy chyba na grzybach:)Jak nie grzyby to ryby,budowac nikt nie buduje:PA swoja droga to macie jakies miejsca na grzyby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.09.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Cicho bo wszyscy korzystają z ładnej pogody i........ budują U mnie już prawie fundamenty są. Jestem też pełna podziwu. Wodociagi już mam. Prąd na budowę też mam. Więc czego mi jescze trzeba ??? PIENIĘDZY!!! W sprawie grzybów, to oczywiście, że są . Ekipa rano zanim zacznie budować, idzie na grzyby i codziennie zbierają chłopaki całe wiadro grzybków!!! Szkoda, że kompletnie się nie znam z mężem na grzybach, ale może ktoś nam kiedyś pomoże i coś się uda zebrać. Pik-u, ciągle szukasz dekarzy? Mogę zpytać swojego majstra. Poza tym czytałam na stronie ARt-MEdia, że chwalił swoich dekarzy a on buduje niedaleko, więc może tam spróbuj. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.09.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 A poza tym, Pik-u, to Ty już kryjesz dach????!!!! Chyba naprawdę muszę się przejechać do Ponikłej, bo jak tam byłam jakiś czas temu to nic nie było. Masz jakiś kosmicznych robotników!!!To się chwali, oczywiście.karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 16.09.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Kryję dach (to znaczy szukam dekarza) i robię elektrykę (to już dłubię samodzielnie), do tego zamówiłem już tynkarza i okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.09.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Magero,wy karmicie robotnikow grzybkami samymi??Oj dlugo nie pociagno:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.09.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Oni sami się karmią A że grzybki mają za darmo.... Mam tylko nadzieję, że się znają na tych grzybkach karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.09.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 cienko z zapłatą skoro na grzybki się chłopaki udają I tak długo nie pociągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.09.2003 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Długo nie muszą wystarczy jeszcze dwa-trzy tygodnie. Byle dom wybudowali k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.09.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 O rany, na moim kopie jest 7:42 O szóstej rano jeszcze nigdy nie siadałam do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.09.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 a ja siadam rano,poranna kawa i net zamiast gazetki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.09.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Oj, ja na razie w wynajmowanym mieszkaniu nie mam sieci, więc korzystam w pracy. Więc 6:42 na pracę, to stanowczo za wcześnie karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.09.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Heeej kobietki.... widzę że na Podlasiu to tylko kobietki budują o Panów jakoś trudno Magero jak u ciebie domek? Opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 23.09.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Ano się buduje !!! I to szybko, nie nadążam za chopakami. I bardzo dobrze. Fundamenty już są, i kawałek ścian. W tym tygodniu zaczną stropy, więc jakoś leci. A jak forsa z konta leci ! Istne tornado!!! karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 23.09.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Nie wiecie, gdzie można zamówić strop terriva, oprócz Śniadowa? pilnie poszukuję karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.09.2003 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 heej Magero i to wszystko na tych grzybkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts