zofija 19.09.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Hej, Hej, budujący Podlasianie (i Podlasianki oczywista też). Budowa bądź co bądź ma ruszyć na wiosnę, ale uzyskałam radę (dzięki MEDYK ), co by szukać już ekipy. Zatem zwracam się do Was z prośbą o ewentualne polecenia Waszych ekip. Moja planowana budowa to parterowy z poddaszem, podpiwniczony, silikat 18cm na pióro/wpust, na klej, dachówka cementowa. Mam nadzieję, że jesteście ze swoich ekip zadowoleni i będę miała w czym wybierać Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.09.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Hello Podlasiaki Jak tam po trzęsionku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 22.09.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Hello Podlasiaki Jak tam po trzęsionku Dom stoi nienaruszony. Ja nawet nic nie poczułem. Ale żeby ziemia się poruszyła to jak pisze Hemingway potrzeba innych warunków pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.09.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Znaczy jakich? Pytam tak z czystej ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.09.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 A ty już byś chciala wszystko wiedzieć.... ciekawa jestem co poruszysz żeby przyjechac do mnie na kompocik i grzybki i do Toli na bigosik i rafaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Ech dziewczyny, chętnie bym Wam coś upichciła. Jutro niedziela, żadnej budowy, trzeba iść na jesienny spacer http://www.zosia.piasta.pl/mini%20galeria_pliki/img.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.10.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Specjalna licytacja Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy. licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 15.10.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 No i cisza na Podlasiu... zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 15.10.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Mróz za mordę wziął i trzyma -Od Zamościa idzie zima, od Zamościa idzie zima... (Garczarek "Płyta") * Pozwalam sobie zameldować się tutaj po raz pierwszy ale mam nadzieję nie ostatni. Moje Siedlce (tu mieszkam) i Żelków tuż pod nimi (tu się buduję) są dziś w województwie mazowieckim, ale to jest granda. Od średniowiecznej osady przez stolicę carskiej guberni i aż po siedzibę diecezji podlaskiej czyli siedleckiej Siedlce zawsze były Podlasiem i Podlasiem jeszcze będą (zachodnim bo zachodnim ale zawsze)! Sprawiedliwość dziejowa musi być! A zatem pozdrawiam gospodarza (emems) i jego gości. Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 15.10.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Witanko Trach.... zaglądaj tu często nawet gdy nadchodzi czas zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 15.10.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Obiecuję... jeśli mnie nie zasypie . Trach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 16.10.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Od średniowiecznej osady przez stolicę carskiej guberni i aż po siedzibę diecezji podlaskiej czyli siedleckiej Siedlce zawsze były Podlasiem i Podlasiem jeszcze będą (zachodnim bo zachodnim ale zawsze)! Sprawiedliwość dziejowa musi być Witaj Trach, odemnie(Siemiatycze)do Siedlec to tylko trochę ponad 50km, czyli całe nic. ps. Mój Dyrektor jest z Siedlec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 18.10.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witanko Anam Witam wszystkich jesienią... Ja w sobotkę popracowałam w ogrodzie.... ostatnie szlify przed zimą ... jeszcze chochoły porobić przyjdzie i będzie można zaszyć się z kubasem herbatki pod kocyk z dobrą książką ..... o budowaniu albo o ogrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 18.10.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam zatem, witam Rodaczkę, Mrs. Anam ! Jak następnym razem będę przejeżdżał przez Siemiatycze, cieplej na to miasteczko spojrzę . Pozdrawiam - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.10.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witaj Trach.Kiedyś w czasach studenckich, jechaliśmy paczką w góry do Krościenka.Czekajac na pociąg w W-wie, dosiadł sie do nas chłopak z plecakiem, który wybierał sie nad morze. Tak nam się fajnie rozmawiało, że zmienił plany i dolaczył do nas. Spędziliśmy razem dwa tygodnie, zostały czarno-białe zdjęcia. Ten chłopak był z SIEDLEC. Nigdy więcej go nie spotkałam. Może to byłeś TY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.10.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witanko Toluś.. Gdzie się podziewasz ??? Dawno cie niebyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.10.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witaj Ememsik, a tak gdzies biegam po okolicy , babiego lata szukam, majstra od wylewek też. A jak prace budowlane podlasian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 19.10.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Niestety, tolu kochana, takiego epizodu w życiorysie nie mam (a szkoda) . Tym niemniej, jeśli dobrze interpretuję dwutygodniowy pobyt w Krościenku, to może dałoby się tego człowieka rozpoznać po zdjęciach, jeśli by Ci na tym tak z ciekawości zależało. Zresztą Siedlce nie są takie duże, a moja żona większość Siedlczan zna osobiście, a jak jeszcze nie zna to pozna niezadługo (ponieważ albo ich leczyła, albo leczy, albo będzie leczyła) . Pozdrawiam - Andrzej (Trach) (i na dziś - dobranoc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.10.2004 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Dzień dobry bobry Własnie opowiadajcie co tam u was na budowach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 20.10.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Ano u mnie nic. Dziś wiozę do tartaku listę elementów więźby do przygotowania. Będzie tego 11 metrów. Do wiechy jeszcze trochę... Pozdrawiam - Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts