trach 20.10.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Nie, trochę się przeliczyłem - na dziś bez tarasu wystarczy z zapasem 8,5 metra, jak dobrze policzyć. Chyba rzeczywiście na Podlasiu zastój w interesach, sądząc po sennym tempie "postowania" . Do jutra! Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.10.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 sennie sennie... ale pracowicie U nas już prawie odpoczywanko z budową, mąż kończy obróbkę balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 21.10.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Czyli prawie finisz... Zazdroszczę... Ale pocieszam się, że za rok-dwa inni będą mi zazdrościć ! C'est la vie ! ------------------ Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.10.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Gdzie tam koniec koniec to bedzie za parę ładnych latek... teraz na zimę.. przerwa.. w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.10.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Witam jesiennie. Mokro, wilgotno, a u nas wylewki posadzek. Czy to wyschnie w taką pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.10.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Toluś ... wyschną wyschną... tylko żeby sie nierozeschły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 22.10.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Witam wszystkich podlasiaków, jak tam wasze wychuchane domki?Muszę podzielić się z wami moim szczęściem bo już w końcu będziemy mieć odeskowany i opapowany dach, a miał być już miesiąc temu.Może macie namiary na jakichś dobrych i niedrogich elektryków, ludzi od alarmów, centralnego i wody oraz tynkarzy, to bardzo proszę o wiadomość na priva.Teraz aż chce się jechać na działkę i popatrzeć na nasz piękny i cieplutki domek........., ale się rozmażyłem.pa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 25.10.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witam jesiennie. Mokro, wilgotno, a u nas wylewki posadzek. Czy to wyschnie w taką pogodę? Witam Tolu posadzki napewno wyschną, nasze były wylewane rok temu 28 października, a jak pamiętacie zapewne pogoda była gorsza niż w tym roku. Ja co prawda po kilku dniach zacząlem dogrzewać kozą (a nawet dwiema). Życzę powodzenia i wytrwałości. Jak są już posadzki to teraz będzie już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.10.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witajcie Deha, a mnie się zdaje, że teraz to dopiero będzie pod górkę, zwłaszcza dla mnie. Tysiące decyzji do podjęcia, konfrontacje pomysłów z cenami itd. Pozdrawiam wszystkich wykańczających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 25.10.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Czy to znaczy, że jak już będzie WIECHA, to powinniśmy się przenieść z Wymiany doświadczeń do wątku dla wykańczających ??? Ja tam nie czuję, żeby to było "wykańczanie" - jeszcze ponad 50% do zrobienia. Wykańczać to będę, jak będę dobierał mebelki do zabudowy, żyrandole, glazurę i baterie, a tu przede mną jeszcze tymczasem dachówka, działówka, stolarka, a i garaż z warsztatem (od zera, ale muszę go w stanie surowym postawić, bo prąd ciągnę pod jego okapem - inaczej się nie dało, bobym musiał mieć na samym środku podwórza słup vis a vis wejścia)... Ten tydzień czekam na więźbę, ale mam co robić: oprysk zaoranego pod lasek kawałka (0,5 ha) przeciw pędrakom (lubię różne żyjątka, nawet chrząszcze, ale NIE W TAKIEJ ILOŚCI - zimuje ich na tym areale lekko licząc ze ćwierć miliona sztuk) i, jeśli zdążę, posadzenie około 3 tysięcy sadzonek: sosny, brzozy, dębu, lipy i trochę krzewów... Ale jak to wszystko urośnie... już się nie mogę doczekać !!! Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 27.10.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Jak to dobrze, że na Podlasiu życie płynie powoli i statecznie. Przynajmniej nie trzeba się z niczym spieszyć, nawet z pisaniem postów. Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Trach, pozdrawiam Widzę, że bedziesz szalał jak gajowy Marucha! Za parę lat do Ciebie przyjadę po choinkę przed Świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 27.10.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 O! To muszę przewidzieć trochę świerczków. Tylko co zrobić, żeby nie ukradli? Bo takie plantacyjne, znaczy się przewidziane do wycięcia, to bym wolał już za płotem posadzić, ale niestety w mojej wioseczce chłopeczki kradną co lepsze drzewka... Sołtysowi buchnęli, to co, moje oszczędzą? Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Po posadzeniu drzewek postaw tabliczkę z trupią czaszką i ostrzezeniem, że są spryskane silnie trującą substancją na ćmy złośliwe . Dotknięcie powoduje wystąpienie trwałych plam na skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.10.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Toluś... genialne A mi mały kiziak wyżarł azalię od Agacki i stratował wszystkie truskawki... ale śliczny był... taki kędziorek.. bo miał kręconą sierść... co niespotykane u źrebaków... przynajmniej ja niewidziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.10.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 On śliczny a azalia.... Jak nie wyżarł z korzeniami może się odbije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.10.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Azalia była śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 03.11.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ewentualnym gościom zdziwionym zastojem w wątku, wyjaśniam: W tym tygodniu było ochłodzenie - Grupa Podlaska zapadła w sen zimowy... W przyszłym ma być cieplej, to się jeszcze pewnie na chwilę obudzi, a potem to już chyba do młodych kartofli będzie tylko chrapanie . Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.11.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Andrzeju, optymizmu troszkę. Podlaska po ciężkim sezonie ogłosi stan zamrożenia budowlanego i jak zasiądzie na forum to opowieści się sypną w milionach postów!...rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.11.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 no... cisza nastała na naszej grupie... .. bo się wszyscy zaszyli na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts