emems 13.12.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Ależ się pięknie Mocium Panie zrobiło Jak tam u was przedświąteczny czas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 13.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Ależ się pięknie Mocium Panie zrobiło Jak tam u was przedświąteczny czas??? A my samotrzeć w ten przedświąteczny czas dokonaliśmy peregrynacyi na nowe lokum własnym domem zwane. Tako też i czwartą istotę naszą bestyję czworonożną zabralim , ku jej szczęsciu ogromnemu. Ten uroczysty czas Narodzenia Dzieciątka we własnym lokum świętować będziem czego i Wam życzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 13.12.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 pete.... gratulacje, że w nowym domu zamieszkaliście i ten najpiękniejszy czas w roku spedzicie na swoim LUUUUUUUUUUUU za pete niech ci się w nim szczęści i niczego niezabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.12.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Pete gratuluję przeprowadzki i świąt w prawdziwym domu.Niech będą radosne do końca świata i o jeden dzień dłużej.I nie zapominaj o stronie "podlaskiej", bo my tu ciągle jeszcze walczymy i o dobre rady upominać się będziemy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 13.12.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Pete gratuluję przeprowadzki i świąt w prawdziwym domu. Niech będą radosne do końca świata i o jeden dzień dłużej. I nie zapominaj o stronie "podlaskiej", bo my tu ciągle jeszcze walczymy i o dobre rady upominać się będziemy. Pozdrawiam serdecznie. Dziękuję za życzenia. Chyba jestem uzależniony od forum i napewno będę tu zaglądał. Przecież na przeprowadzce budowa domu się nie kończy, to wręcz dopiero początek tego co się z własnym domem wiąże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 13.12.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 No to wszystkiego, wszystkiego na nowym miejscu życia, i taaaakich żubrów w ogródku (no, może kawałek dalej za płotem)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 13.12.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 No to wszystkiego, wszystkiego na nowym miejscu życia, i taaaakich żubrów w ogródku (no, może kawałek dalej za płotem)! Żubry, jelenie, sarny mam rzeczywiście za płotem jakieś 500-1000 m. Natomiast na podwórku bywają zające, bażanty, jaszczurki a czasami nawet zaskrońce, nie mówiąc o żabach, ropuszkach i innym drobiazgu. Takie są uroki mieszkania blisko lasu. Mnie to akurat absolutnie nie przeszkadza. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 13.12.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Ja aż takiego kalibru fauny z okna nie uświadczę, ale wszelakiego drobiazgu, od gryzoni przez gady po insekty włącznie ze stanowiskiem rzadkich, chronionych tygrzyków (pająk) mam pod dostatkiem. I też mi to absolutnie nie przeszkadza... Tym bardziej pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 13.12.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 WitamGratuluję zakończenia tego etapu budowania i życzę mnóstwo Zdrowia i miłych wrażeń oraz wiele wspaniałych dni w nowym lokum oraz Pogodnych i Wesołych Swiąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Dzis ostatni dzień licytacji, kończymy licytować o godzinie 20.00Jeśli nie masz jeszcze przezentów świątecznych, zastanów się czy nie przydałoby Ci się coś z naszej licytacji. Stan licytacji na 16.12.2004 godz. 08:00 1. Obrazek namalowany przez Osowę - 100 zł2. Obrazek 'Anioły Dobroci' wyszyty przez Tolę - 260 zł3. Obrazek 'Bluszcz' namalowany kredką przez Osowę - 50 zł4. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems - 125 zł5. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems - 79 zł6. Kubek nr 1 z logo Muratora - 50 zł7. Kubek nr 2 z logo Muratora - 30 zł8. Kask budowlany nr 1 z logo Muratora - 140 zł9. Nowy kalendarz na 2005 z reprodukcjami obrazów malarza Thomasa Kinkade od Ewak39 - 130 zł10. Piękne czerwone pudełko od Preev - 50 zł11. Obrazek od Engi - 60 zł12. Eliksir rozweselający od Edzi - 75 zł13. Serwetka od Marii - 45 zł14. Świeca - rzeźba od Mari - 40 zł15. Wielofunkcyjny scyzoryk Muratora - 100 zł16. Kask budowlany nr 2 z logo Muratora - 110 zł17. Kask budowlany nr 3 z logo Muratora - 80 zł18. Kubek nr 3 z logo Muratora - 20 zł19. Płyta: 'Cegiełka na rzecz ofiar powodzi. Moja i twoja nadzieja' od Pattaya - 40 zł20. Płyta Elli Fitzgerald - 10 zł21. Piękne czerwone pudełko nr 2 - 25 zł Oferta specjalna:Fotel z podnóżkiem od firmy Yanomebel - 300 złFotel naprawdę jest fajny, a obecnie wylicytowana cena jest poprostu śmiesznie niska, fotel możesz obejrzeć pod linkiem W sumie: - 1919 zł z licytacji internetowej - 770 zł z licytacji i zbiórki na spotkaniu grupy szczecińskiej - 255 zł z licytacji spotkaniu grupy łódzkiej - 200 zł zebrane przez Ewak39 łącznie 3144 zł Licytacja internetowa kończy się 16 grudnia o godz. 20.00 Serdecznie zapraszamy do wsparcia zbiórki pieniędzy dla Nikoli, zarówno poprzez licytacje jak i dobrowolne wpłaty na konto. licytacja internetowa http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: KONTO: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących „Człowiek - Człowiekowi” ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury Edzia&Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 19.12.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 No co podlasianie! Nasza strona na samym dole klubu budującego!Ja rozpakowuję skrzynki, worki, wiercę dziury w niedawno malowanych i "oglazurowanych" ścianach aby powiesić ato kinkiet a to osprzęt w łazience itd. 2 dni temu zainstalowaliśmy telefon i tv. Neostradę też mam przeniesioną ale nie miałem już czasu żeby podłączyć komputer ( korzystam z netu w pracy).pzdr zapracowanych podlasian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.12.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 pete.... to masz już jak w domu ] a było malować... teraz dziur narobisz... i znów do gipsowania i malowania... chyba że zostawisz myszkom na mieszkanie... Podlasie zasnęło przed świętami może się troszę ożywi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.12.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Ciągle pada śnieg, niech zasypie nas! Wreszcie zrobiło się świątecznie, choć z miotełką wokół samochodu trzeba będzie potańczyć. A na balkonie stoi już wielgachna, pachnąca choinka PETE, ale Ci fajnie, a przed domem renifery świecące już stoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.12.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 U mnie choinka w wiaderku na podwórku czeka na sukienkę a ja dziś do domu bede musiała sie dokopać gdyż mi droge powrotną zasypie tylko skąd tu łopaty do śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.12.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Madzia, ta żółta jest Twoja, miałam dwie http://www.nomi.com.pl/uplimg/ins200x400-29970209.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 21.12.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Ciągle pada śnieg, niech zasypie nas! Wreszcie zrobiło się świątecznie, choć z miotełką wokół samochodu trzeba będzie potańczyć. A na balkonie stoi już wielgachna, pachnąca choinka PETE, ale Ci fajnie, a przed domem renifery świecące już stoją? Pogoda dzisiaj jest piękna. Przed świętami jeszcze zamontują nam meble w kuchni, trochę będzie można uporządkować część gratów. Mieszka się wspaniale. Gdyby nie to , że rano trzeba iść do pracy to lepiej niż na urlopie. Nawet mimo tego , że w domu pracy mnóstwo, ale to całkiem inaczej człowiek odbiera i nawet nie jest tym zmęczony. Choinkę ustawimy na tarasie przed salonem. Co do reniferów to chyba widziałem przelatujące , ale mogło mi się wydawać po 2 Lechach pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.12.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 WESOŁYCH ŚWIĄT Wszystkiego co najlepsze, cudownych prezentów http://www.media-style.com/gfx/assets/christmas.gif ślicznej choinkihttp://www.mardigrasbeadsonline.com/christmas%20tree.jpg i grzecznych gościhttp://members.aol.com/walkswithjesus8/AniEeyoreChristmas.gif a na cały rok... miłości i pokojuhttp://www.harmonize.com/tricountyharmonizers/hearts.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 25.12.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 "Abyśmy zauważyli to co umyka nam każdego dnia, Abyśmy obdarowywani byli najpiękniejszymi uczuciami, Abyśmy je odwzajemniali..." Spokoju, radości i ciepła na nadchodzące Świeta życzy Podlasiakom DEHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.12.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 I Podlaska zasnęła snem zimowym po zyczeniach i obrzarstwie światecznym tylko Gdzie ta zima ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 28.12.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 A ja myślę że wszyscy odpoczywaja aby być w formie na Sylwestra A własnie co robicie w Sylwestra bo ja pierwszy raz od x lat nie idę na żaden bal i już dzisiaj trochę żałuję ale może jakaś prywatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts