tola 28.12.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Anam, ja tak samo, pierwszy raz zostaję w domu, ale w gronie znajomych. Tak chciałam....a teraz trochę żal, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.12.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witanko... a ja będę w Pierzynowie na białej sali.... z Jaśkiem Poduszeskim zawsze to w kupie rażniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 30.12.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 No to dobrej zabawy życzę! Sobie też, bo i ja siedzę w domu (i tak nigdy nam się nie udaje położyć przed 24:00, więc nie odczujemy większej różnicy, poza niecodziennym hałasem za oknami). Do usłyszenia za rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.12.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 WSZYSTKIM SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU - życzy tola http://www.rybnik.pl/_files_/sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 01.01.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2005Ania i Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 03.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Święta, święta, i już po świętach... ...wiosna tuż. Chyba czas zakasać rękawy i do roboty. Zaczynam zatem robić rozpoznanie, ile kredytu na wykończenie zaciągnąć i w którym banku oraz szukać elektryka, tynkarzy, ... , ... , ... ... .. . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.01.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Wszystkiego dobrego Podlasiakom w Nowym Roku!!!!!! Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do waszej grupy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 04.01.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Wszystkiego dobrego Podlasiakom w Nowym Roku!!!!!! Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do waszej grupy. Pozdrawiam. Witamy i zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Andrzejka zostajesz pasowana na stałego bywalca Grupy Podlaskiej, a to zobowiązuje do częstego odwiedzania tej strony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.01.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Dziękuję serdecznie za ciepłe przyjęcie i za pasowanie od razu na stałego bywalca Treraz mogę spokojnie iść spać. Dobranoc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Dzieńdoberek PODLASIE..... w nowym 2005 roku ooo widze się rozmnożyła Grupa.... Powitać Powitać Andrzejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 05.01.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Wszystkiego dobrego Podlasiakom w Nowym Roku!!!!!! Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do waszej grupy. Pozdrawiam. Tym , którzy już mieszkają, życzę satysfakcji z zakładania ogrodów, oczek wodnych, rabatek, sadzenia drzewek itp, tym którzy budują , aby w tym roku mogli zamieszkać we własnym domku. Witam andrzejka a może andrzejkę ? Co tam uźródeł Biebrzy budujesz? Piękne okolice , kilka razy łowiłem w Biebrzy ryby i pływałem kajakiem. pozdruffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 [Witam andrzejka a może andrzejkę ? Co tam uźródeł Biebrzy budujesz? Piękne okolice , kilka razy łowiłem w Biebrzy ryby i pływałem kajakiem. pozdruffka Dzięki emems! Dzięki pete! Jestem andrzejka. miałam się zalogować jako andrzej- mój mąż ale dodałam -ka i wyszło andrzejka. Co buduję? Cały czas myślę intensywnie ale już coraz bliżej. Co do moich okolic to podzielam opinię, że piekne są i to wielce ale chyba i twoim terenom nic nie brakuje. Grunt to natura. Hejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 06.01.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 [quote name="andrzejkaCo do moich okolic to podzielam opinię, że piekne są i to wielce ale chyba i twoim terenom nic nie brakuje. Grunt to natura. Hejka.To prawda. Ale mnie oprócz tego , że ciągnie do lasu to jeszcze bardziej do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Nie można mieć wszystkiego. Tak myslę Ale na "ciągoty" nie ma rady - zawsze "ciagną" do tego czego nie mamy. I tak juz chyba ma być. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 07.01.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Dzięki Toli nareszcie Was znalazłem. Już sie zbudowałem i przeprowadziłem, mam nadzieję więc, że częściej będę zaglądał do "swoich". Tylko na raziem mam utrudniony dostęp do netu. Pozdro Poldek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Poldek witam serdecznie, wreszce się doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 11.01.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witajcie ziomale w Nowym Roku!! Pozdrawiam wszystkich. Mam małe pytanko. Czy może ktoś wie gdzie mogę pożyczyć detektor gazu? Płytę gazową podłączyłem i chciałbym dla pewności "obmacać" czy gdzieś nie ma "ulotu". "Fachowca" nie chce mi się fatygować, a "na Ludwika" to próba niezbyt miarodajna. Kupowanie to też wydatek bo trzeba by zapłacić 250zł, a teraz kasa na inne wydatki potrzebna mimo, że taka zabawka przydałaby się do życia coby sprawdzić przewodziki i urządzenia gazowe co jakiś czas. /gaz.jpg 3majcie się Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 12.01.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Dzieńdoberek wszystkim Hello Yeyo co do wypożyczenia detektora gazu to ni mom pojęcia.. gdzie go można wypożyczyć ale wieczorem spytam mężula może łon wi jak coś to dam znać Widze, że coraz nas więcej... ciepła zima i się rozmnażamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 12.01.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Witam wszystkich z PodlasiaPomozcie bo mi rece opadaja. Czy w Bialymstoku sa jeszcze porzadni fachowcy? Albo partacze albo nieslowni.Doradzcie kogos do klinkieru i bram wjazdowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts