tola 12.01.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Winner, nie pomogę, ale jestem tym tematem bardzo zainteresowana. Chciałabym wiosną zabrać się za ogrodzenie. Wspieram Cię w wołaniu o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 13.01.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Winner, nie pomogę, ale jestem tym tematem bardzo zainteresowana. Chciałabym wiosną zabrać się za ogrodzenie. Wspieram Cię w wołaniu o pomoc! U mnie słupy i bramę z klinkieru budował fachowiec z którego jestem bardzo zadowolony. Słowny, punktualny, grzeczny, dokładny. Jest z Hajnówki , ale przyjmuje zlecenia rónież z innych okolic. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.01.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Pete, jeśli możesz, podaj namiary na niego na priv, będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 13.01.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 I ja takze prosze o kontakt. Jesli to dobry wykonawca to nie musi byc na priva - niech wszyscy skorzystaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 18.01.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Powolutku płynie nam czas na Podlaskiej grupie... ale to pewnie dlatego, że na realnym Podlasiu płynie wartko i dużo się dzieje, więc na odwiedziny w wirtualnym już nie staje czasu... Ja dziś też tylko przelotem, żeby pogratulować Ci, Ememsiku droga, publikacji w Muratorze, w sondzie... Pozdrowienia gorące i już uciekam - no to trach! (choć podobno trzaskać drzwiami nieładnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 18.01.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ja dziś też tylko przelotem, żeby pogratulować Ci, Ememsiku droga, publikacji w Muratorze, w sondzie... A ja nie czytałem Muratora, bo po przeprowadzce mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 18.01.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Dzieńdoberek .... Jaka sonda??? Ja nic niewiem zresztą muratora coraz mniej czytam teraz przyszedł czas na inne lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 19.01.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ostatnio to i ja nie kupuję i nie czytam... ale moja żona kupuje i czyta!Najciekawsze rzeczy - czyta na głos albo podsuwa mi pod tzw. nos. Stąd nie jestem jeszcze zupełnie zanalfabetyzowany. Ale może jeszcze przyjdą dla nas lepsze czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajek 20.01.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witam wszystkich z Podlasia Pomozcie bo mi rece opadaja. Czy w Bialymstoku sa jeszcze porzadni fachowcy? Albo partacze albo nieslowni. Doradzcie kogos do klinkieru i bram wjazdowych. Pozdrawiam wszystkich Podlasian Jesli chodzi o plot to u mnie i moich sasiadow w Dobrzyniewie plot kompletny (z 3 stron siatka z przodu slupki klinkierowe przesla - sztachety na belkach stalowych) robil bialostocki fachowiec wyspecjalizowany tylko i wylacznie w tego typu pracach. Ja i moi sasiedzi jestesmy zadowoleni z jego pracy: solidny, slowny i niedrogi. Zainteresowanym moge podac namiary na pryw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.01.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 No i zasypało nasze Podlasie białym śnieżkim. Nie wiem jak u was ale u mnie drogi niedługo będą ciężkie do przejechania. Dzieciaki będą miały radochę na ferie- oczywiście jak się nie stopi tak szybko jak napadał ten piękny śnieżek. Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.01.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 noooooooo napadało... a wiało że isć niebyło można... jak to u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ursyn 21.01.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 24.01.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Witam wszystkich z Podlasia Pomozcie bo mi rece opadaja. Czy w Bialymstoku sa jeszcze porzadni fachowcy? Albo partacze albo nieslowni. Doradzcie kogos do klinkieru i bram wjazdowych. Pozdrawiam wszystkich Podlasian Jesli chodzi o plot to u mnie i moich sasiadow w Dobrzyniewie plot kompletny (z 3 stron siatka z przodu slupki klinkierowe przesla - sztachety na belkach stalowych) robil bialostocki fachowiec wyspecjalizowany tylko i wylacznie w tego typu pracach. Ja i moi sasiedzi jestesmy zadowoleni z jego pracy: solidny, slowny i niedrogi. Zainteresowanym moge podac namiary na pryw. Pajek dzieki za odzew. Udalo mi sie znalezc dobrego wykonawce. Widzialem 4 jego ogrodzenia. Bardzo porzadnie wykonane. W kazdym razie jeszcze raz dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egeria 24.01.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Witam!!! Szanowni Forumowicze jestem na etapie poszukiwania architekta, który dokona adaptacji projektu do działki oraz doprojektuje mi piwnicę. Z tego co się zdążyłam zorientować ceny w Białymstoku są tak rózne i nie wiem czy wynika to z profesjonalizmu czy z innych względów. Poza tym zależy mi na kimś kto jest "sprawdzony".Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 25.01.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 egeria chcesz solidnie i tanio?Czy wymyślnie i drogo? bo jak to pierwsze to mogę kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 25.01.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Swojego architekta raczej nie bede polecal ale podobno Sobieszuk z MTM Styl jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egeria 25.01.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 chcesz solidnie i tanio? oczywiście że chcę bardzo chcę bardzo !!!!!!!z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 31.01.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 To ja rodacy Nie było mnie troszku bo urlopik mały na przeprowadzkę. ZNACZY JUŻ MIESZKAM NA NOWYCH ŚMIECIACH !!!! Jeszcze dużo do zrobienia i WYDANIA KASY (shit) ale mieszkać się da. Teraz zaczynam oszczędzać na docieplenie i elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 31.01.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ha a ja nie bede ocieplal wogole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Winner, a co Tobie tak ciepło?Liczysz na ocieplenie klimatu, czy ściany jednowarstwowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts