deha 31.01.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 To ja rodacy Nie było mnie troszku bo urlopik mały na przeprowadzkę. ZNACZY JUŻ MIESZKAM NA NOWYCH ŚMIECIACH !!!! Jeszcze dużo do zrobienia i WYDANIA KASY (shit) ale mieszkać się da. Teraz zaczynam oszczędzać na docieplenie i elewację. Gratulacje Życzę aby mieszkało się wygodnie i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 01.02.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Jednowarstwowe to oszczednosc pieniedzy ktorych brakuje wlasnie na koncu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 YEYO..... boskoooooo... GRATUULKIIIIIIi a poco docieplać jak na nowych śmieciach zagrzebiesz sie w nie i będzie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.02.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 egeriaa....... odbierz poczte na priv!!!!bo już ta wiadomość do skrzynki przymarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam Podlasie.Może się umówimy na wspólne lepienie bałwana?Śnieg taki piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 02.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dobry pomysl! Albo jeszcze lepszy na sanki w Ogodniczkach. W Oszolomie mozna kupic superkuper czyli takie spodnie z guma na tylku do slizgania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Muszę Podlaską trochę do góry podciągnąć, bo zaraz spadnie na drugą stronę. Witam wszystkich. Tylko kogo właściwie witam, czy tu jeszcze ktoś bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 09.02.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ja bywam jamoze wszyscy tak jak ja zaczeli juz sezon budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 10.02.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_071 11.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witam wszystkich Podlasiaków Czy jak jest spory wiatr tak jak teraz, to też jest u was chłodniej w domkach ? Mam takie wrażenie u siebie na poddaszu, że jednak mimo wszelkich izolacji trochę ciepełka wywiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.02.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ...tak, tak, w moim domku jest bardzo zimno...ale ja jeszcze nie mam pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 12.02.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Witam wszystkich Podlasiaków Czy jak jest spory wiatr tak jak teraz, to też jest u was chłodniej w domkach ? Mam takie wrażenie u siebie na poddaszu, że jednak mimo wszelkich izolacji trochę ciepełka wywiewa. Witam Ja u siebie nie zauważam różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 21.02.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam!Coś chyba zawiało mieszkańców Podlasia - nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 22.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Strasznie smutno tu mamy. Fakt sama za często tu nie zaglądam , ale postaram się to poprawić. Może tak na początek pytanko gdzie konkretnie się budujecie. Ja buduje się w Białymstoku, oś Dziesięciny a jak wy i czy jesteście zadowoleni z lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 23.02.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 no to se pogadalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 24.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam!!! Dzisiaj znowu sypneło śniegiem. Ale że aż wszystkich zasypało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.02.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cześć. Mnie jeszcze nie zasypało choć mało juz brakuje. Romario czy można gdzieś zobaczyć twój domek SZukałam ale nic nie znalazłam. Źle szukam czy nie ma żadnych zdjęć Asiulek DZiesięciny to chyba niezła lokalizcja jak na domek. A może trochę wiosny zimą http://kongresonkol.io.gliwice.pl/piotr/1maki.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.03.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Chyba całe Podlasie nie tylko zasypane śniegiem ale i zamrożone mrozikiem. Ale dziś już marzec a więc wiosna tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam słoneczne Podlasie. Codziennie odkopuję samochód z parkingu, gdzie ta wiosna, gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 01.03.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Codziennie odkopuję samochód z parkingu, gdzie ta wiosna, gdzie? Chyba przez ten śnieg nie może przebrnąć?! Tola, a u nas w domu już wiosna, dzięki ............ Aniołom Dobroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts