tola 01.03.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Dziękuję Darku, nie byłam pewna...jak przyjmiecie Anioły..... teraz jestem już o nie spokojna, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 02.03.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam! Słuchajcie mili podlasianie - coś się nie zanosi na wiosnę patrząc na to co się dzieje za oknem! Jak myślicie kiedy zima się skończy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 15 marca Romario i nie wyrażam zgody na wersję późniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 02.03.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam! Droga Tolu - Trzymam Cię za słowo!!! Myślę że 15 marca to ostateczny termin....[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 04.03.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Witam! Znowu cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.03.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Romario, nie piszę, bo zaklinam wiosnę... dałam słowo, muszę go dotrzymać.... ...żeby łatwiej ją było sobie wyobrazić: http://www.stare-juchy.pl/lato/latojpgd/wiosna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.03.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Kiedy ta piękna wiosna do nas zawita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Tolu gratulki I różyczka dla ciebie od nas wszystkich http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty/124d.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Andrzejko dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 06.03.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Witajcie po pewnej przerwie. Nie zaglądałam, bo kurcze nie sądziłam, że papierzyska tak mogą życie obrzydzić, buuu. Nawet perfidnie się cieszę, że zima sie przedłuża, bo zawsze to jakaś wymówka, że nie tylko z powodu papierów start sie opóźnia... Plan był taki, że po świętach mielismy się zabrać do roboty, a to okazuje się, że w ZUDie trzeba czekać coś 2 tygodnie, potem dopiero pozwolenie, a ja sąsiadów mam we świecie, a pocztę za nich odbierają rzadko, więc same doręczenia pocztowe się ciągną. Ale biadolę w Świętą Niedzielę. Pocieszam się, że przy budowie pośpiech nie jest wskazany, zresztą przeprowadzka planowana na nastepne wakacje, więc chyba termin bezpieczny.... Powiedzcie mi proszę, jak wygląda procedura przy pozwoleniu na budowę, ile czasu wam zajęło od złożenia wniosku? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 06.03.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Witam! Od złożenia wniosku do otrzymania pozwolenia na budowę - minął czas 14 dni - starostwo w Białymstoku a potem uprawomocnienie się tej decyzji w międzyczasie zgłoszenie do nadzoru budowlanego i po odczekaniu przepisowego terminu można zaczynać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 07.03.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Witam!Podlasianie (szczegónie Ci z Białegostoku) - jaka firma sprzedaje przydomowe oczyszczalnie trzykomorowe(np Piplife) w Białymstoku? Kto z Was ma oczyszczalnie, jakie są Wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 08.03.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam! Od złożenia wniosku do otrzymania pozwolenia na budowę - minął czas 14 dni - starostwo w Białymstoku a potem uprawomocnienie się tej decyzji w międzyczasie zgłoszenie do nadzoru budowlanego i po odczekaniu przepisowego terminu można zaczynać.... Romario! Jak to w międzyczasie? w okresie 14 na uprawomocnienie składałeś zawiadomienie o rozpoczęciu prac? Tak można? Mja architekt mówi, że 14 dni a potem te 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 08.03.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam!Zofija - gdy biegnie termin 14 dni - po 7 dniach za namową Pani kierownik ze starostwa złożyliśmy zawiadomienie i tak dwa terminy leciały w tym samym czasie - "ponoć" jest to pewne naciąganie prawa ale u nas się sprawdziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 09.03.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam! dwa terminy leciały w tym samym czasie - "ponoć" jest to pewne naciąganie prawa ale u nas się sprawdziło... dobrze wiedzieć, może i u nas się przyda, dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.03.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Romario, nie piszę, bo zaklinam wiosnę... dałam słowo, muszę go dotrzymać.... ... Chyba Toli udalo się zaklinanie wiosny, bo slońce jakoś mocniej grzeje i coraz przyjemniej się robi na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 16.03.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam! No i co z tą wiosną!!!Jak patrzę przez okno i widzę padający śnieg - to myślę że Tola chyba zaklęcia pomyliła...Może jak wszyscy razem będziemy zaklinać to coś z tego będzie - co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.03.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Zaczynam. Czary mary, czary mary, a kysz zimo, a kysz Wiosno przybywaj http://www.spbarwaldsr.iap.pl/konkurs/marzanna_001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Płyń sobie MarzannoSzumiącym potokiem,Nad morze szerokie,Nad morze głębokie.Zgiń, przepadnij zimo,I nie wracaj do nas,Na przyjęcie wiosnyOtwórzmy ramiona.(Wanda Chotomska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.03.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Poddaję się, chyba razem z tą Marzanną do morza spłynę Widzicie co się dzieje za oknem.....to ponad moje siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts