andrzejka 27.07.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Od wiosny tu nie zaglądałam A widze że nas tu przybyło Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie dachu Czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę kryjącą blachodachówką Oczywiście! Czekam w takim razie Bo chyba nic nie przeoczyłam Oczywiście jest ale namiarów nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 28.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Od wiosny tu nie zaglądałam A widze że nas tu przybyło Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie dachu Czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę kryjącą blachodachówką Oczywiście! Czekam w takim razie Bo chyba nic nie przeoczyłam Oczywiście jest ale namiarów nie widzę Bo to był taki maliutki żarcik. Tak na poważnie to podaję namiary: Radziszewski Tomasz tel. 0605 580 653 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 29.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Radziszewski mi tez wycenial daszek. Byl polecony wiec pewnie dobry ale najdrozszy. Najtanszy i najlepszy byl kalinowski bogdan ale nie wiem czy on kryje blachodachowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 29.07.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Radziszewski mi tez wycenial daszek. Byl polecony wiec pewnie dobry ale najdrozszy. Najtanszy i najlepszy byl kalinowski bogdan ale nie wiem czy on kryje blachodachowka. Nie chce Go (Radziszewskiego) zbytnio reklamować, ja jestm bardzo zadowolony (cena + jakość ). Przy wyborze wykonawcy istotna jest cena, ale zadowolenie klientachyba naj... P.S. Co to znaczy najlepszy i kto to ocenił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 29.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Najlepszy z opinii znajomych i ludzi z tego fachu a nawet konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 29.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Najlepszy z opinii znajomych i ludzi z tego fachu a nawet konkurencji. Najleszy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 29.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Tomka daszek tez widzialem. Wygladal rownie dobrze jak moj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 30.07.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 A czy ktoś z podlasian buduje lub budował dom z bali??? Ja będę taki prawdopodobnie budować i zaczynam zbierać info na ten temat. Czy jest ktoś "z domu z bali"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Dzięki za namiary napewno się skontaktuję z jednym a jak znajdę namiary to i z drugim Fakt cena jest ważna ale i jakość też ma duże znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 01.08.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Daszki dobrze tez robi Maistkowski z Super Dachu. Jednak byl zbyt drogi. Warto jednak wpasc do niego i porozmawiac na ten temat. Jest bardzo mily cierpliwy i wszystko objasni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 01.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Forumowiczów z Podlasia!Będę kolejny, na razie Białystok a w planach gmina Dobrzyniewo. Może ktoś z Was ostatnio cos tam budował?Udanych wakacji!Robin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 02.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klekot 03.08.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Forumowiczów z Podlasia! Będę kolejny, na razie Białystok a w planach gmina Dobrzyniewo. Może ktoś z Was ostatnio cos tam budował? Udanych wakacji! Robin2 Jestem w trakcie. pozdrowienia Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 03.08.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 No w koncu klekot wrocil!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 04.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Hallo Deha! Hallo Klekot!skoro część masz już za sobą, podziel się informacją, czy dom który budujesz jest murowany czy w szkielecie? I tak na marginesie, Drodzy Podlasianie, czy ktoś z Was budował (lub jeszcze buduje) kanadyjczyka? czy ktos z Was już w nim mieszka? Chcę postawić taki dom pod Dobrzyniewem i ciekaw jestem, jak się on spisuje w naszym (podlaskim) klimacie? Jakie ma wady? Jakie czyhają na mnie pułapki? Kto zechce podzielić się ze mną doświadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 05.08.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No właśnie, też chętnie poczytam. ja coprawda chcę mieć dom z bali ale o szkieletowych mogę się też czegoś dowiedzieć. Jak tam ludziska?? Jest ktoś z domu z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 05.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Drogi ROBINI2Przejrzałam sobie parę stron wstecz i nie uwierzysz, kto budował dom w stylu kanadyjki???Sama autorka forum emems[/color Nie wiem czy mogę podawać stronę www z jej domkiem ale jest to adres z tego forum tyle, że kilka stron wcześniejhttp://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31333 Pozdrawiam Gocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Hallo Gocha!A więc budujesz (albo zamierzasz budować) dom z bali? Widziałem taki jeden, ładnie wykonany tuz pod Białymstokiem, w Stanisławowie. Do niedawna stała przy nim tablica z numerem telefonu do wykonawców, właściciel tego domu wystawił ją zmęczony ciagłymi pytaniami.A ja chcę szkielet ale jeszcze nie zdecydowałem się na projekt.Pozdrawiam!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 07.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Roberciku, a jak to wygląda finansowo? ja już sama nie wiem co wybrać. Póki co jestem dopiero na etapie szukania działki w okolicach Białego. Dzięki za namiary w Stanisławowie. W tygodniu muszę się tam przejechać. Ja wybrałąm już kilka projektów ale oczywiście to muszę odłożyć na dalszy plan, teraz działka zawraca mi głowę.Budować napewno się będę. Mam zamiar kupić w tym roku działkę i przwez zimę załatwić parę spraw związanych z budową.Pozdrawiam i czekam na Twoje relacje.Projekt robisz swój indywidualny czy wybierasz z gotowych?Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 08.08.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Gocha, nie wiem ile to kosztuje, raczej skłaniam się w kierunku szkieletu. Podam Ci natomiast namiary na ekipę, która ten dom budowała: to jacyś fachowcy z Sokółki, tel (85)7111919, numer mam od własciciela domu. Pytałem go o wrażenia, mieszka w tym domu od poprzedniej jesieni. Był zadowolony i z samej ekipy, i z komfortu w domu. Nie będę Ci pisał o szczegółach, mam nadzieję, ze uda Ci się porozmawiać z właścicielem domu. Dodam, że vis a vis stoi drugi dom z bali, duzo wiekszy, ale na jego temat nic nie wiem.Mam kolezankę, która od chyba dwóch lat mieszka w domu z bali ale starym, przeniesionym z jakiejś wsi. Jezeli chcesz, popytam ją o szczegóły. Co do mnie- właśnie ogladałem w gminie decyzję o warunkach zabudowy dotycząca mojej działki. Nie powiem Ci jednak nic o cenach- ja dostałem działkę za darmo. W zasadzie, powinienem zacząć już pisać forumowy dziennik budowy, bo teraz zaczyna się prawdziwa jazda. A projekt? Oglądałem mnóstwo ale i tak muszę zacząc przeglądać je na nowo, pod kątem uwarunkowań z DWZIZP. Prawdopodobnie będzie to jakiś projekt gotowy. No własnie, Forumowicze, kto z Was buduje według gotowego projektu, a kto robił specjalnie na własne potrzeby? I ile to naprawdę kosztowało?Pozdrawiam!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts