tola 13.12.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Śpiochy! Zbudzic się! Mikołaj o Was zapomni! Oj niestrasz Robin, cały rok grzeczna byłam, przykro by mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 14.12.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ja właśnie się obudziłem;-)Ale za oknem szaro,ponuro,a było tak cudowniw.Może jeszcze spadnie śnieg?A jak postępy na budowach?Może potrzebny wykonawca do czegoś?tak emerygency.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.12.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 No i nareszcie ktoś tu coś skrobnął A śnieg jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 14.12.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Tolu, obawiam się, ze chocbym się zaparł, postawił okoniem i wykopał wokół Twojego domu fosę i postawił ostrokół- to i tak Mikołaj by do Ciebie zawitał.A wiec- "strachy na Lachy". Tym niemniej- jak sama widzisz- podziałało! Ktoś się odezwał! No to jeszcze raz: śpiochy!!! pobudka!!! Do kalwiatur! I pisać o swoich przemysleniach. Pozdrawiam wszystkich czuwających. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Ciche piękno Bożego Narodzenia ogrzewa dom i opromienia serca. Niechaj święta wypełnią się tym pięknem, a Nowy Rok przyniesie wiele szczęścia http://www.kartki.mocny.com/data/media/1/20051221034409.jpg wesołych świąt zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radosnych Świąt, odpoczynku, odstresowania, dużo uśmiechu i pięknego spaceru po zaśnieżonym lesie... życzę Wam wszystkim http://www.naprezent.pl/obrazki/4/bn4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 24.12.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Świąt wypełnionych radością i milością,niosących spokój i odpoczynek.Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Ania i Mikołaj http://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka2009.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga20 28.12.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witajcie Mam problem z moim biznes planem na zaliczenie.Piszę o gospodarstwie agroturystycznym na Podlasiu. Interesują mnie cenny ziemi rolnej i działek budowlanych w okolicach zbiornika wody w Siemianówce. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Ceny orientacyjne oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Niech Nowy Rok przyniesie wam radość, miłość, pomyślność i spełnieniewszystkich marzeń a gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowychmarzeń, bo tylko one nadają życiu sens! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 11.01.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witajcie Mam problem z moim biznes planem na zaliczenie.Piszę o gospodarstwie agroturystycznym na Podlasiu. Interesują mnie cenny ziemi rolnej i działek budowlanych w okolicach zbiornika wody w Siemianówce. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Ceny orientacyjne oczywiście Rzadko ostatnio zaglądam na forum. List dość leciwy ale odpowiem. Pzred 8 laty kupiłem 2 działki rekreacyjne z pozwoleniem na zabudowę letniskową całoroczną nad Siemianówką ( łącznie ok. 2500 m2) za 15 kzł,czyli nieco ponad 6 zł/m2. Po 2 latach dotarły media- woda i energia elektryczna, w b.r kanalizacja. Przed 6 miesiącami miałem ofertę kupca na moje działki 30 kzł, lecz jej nie przyjąłem. Na przetargach w Gminie Narewka cena z ub. roku to od ok. 12 zł /m2. W dalszej odległości od zbiornika można kupić działki od rolników. Najwięcej się dowiesz dzwoniąc do UG w Michałowie i Narewce, obydwie gminy mają też swoje strony internetowe. Ja swojej nie sprzedam Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edja 16.01.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Właśnie jestem na etapie robienia przyłącza elektrycznego i zmartwiła mnie cena jaką Pan elektryk sobie za to zarzyczył prawie 4 tys. Czy faktycznie w naszym regionie są takie ceny za przyłącze trzyfazowy i całą papierologie, a może powinnam poszukać kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 13.02.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Hej Podlasianie!!!Gdzie ta wiosna?Widział kto ją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 16.02.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Hej ziomale. Poszukuję wspólników do pozyskania własnymi ręcyma drewna kominkowego z lasu (trzebierz, gałęziówka, bale ). Posiadam piłę motorową i chęci. Poszukuję kogoś ze środkiem transportu Żuk lub lepiej coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_071 22.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witajcie Podlasiacy Szukam działki budowlanej w naszych stronach. Około 500-1000 m2, do 15 km od miasta. Bardzo bedę wdzięczny za wszelkie info. Proszę na prv. aby nie zaśmiecać wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 01.03.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ...tuż tuż Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 02.03.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witajcie Podlasiacy Szukam działki budowlanej w naszych stronach. Około 500-1000 m2, do 15 km od miasta. Bardzo bedę wdzięczny za wszelkie info. Proszę na prv. aby nie zaśmiecać wątku. Jateż chętnie poproszę o info. Oczywicie , jesli kto mógłby co podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.03.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 zima trzyma:( ale w takim domku może cieplej?? http://www.earthhandsandhouses.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 14.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Zima trzyma... u nas też A cio to się stało że Podlasiaki tak mało piszą? Paluszki do klawiszy przymarzły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 15.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Właśnie jestem na etapie robienia przyłącza elektrycznego i zmartwiła mnie cena jaką Pan elektryk sobie za to zarzyczył prawie 4 tys. Czy faktycznie w naszym regionie są takie ceny za przyłącze trzyfazowy i całą papierologie, a może powinnam poszukać kogoś innego Trochę drogo, chyba, że w grę wchodzi stawianie słupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 15.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam wszystkich czyżby już wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts