tola 29.11.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Nie tylko panowie narzekają, ja też się męczę po tej zmianie. Ale u mnie to na pewno starość. Drzewa zasadzone, syn już wyrósł z wieku przedszkolnego, dom stoi, a oczy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 30.11.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Dziś ważny dzień - przeskoczony kolejny etap - dostałem POZWOLENIE NA BUDOWĘ i to w expresowym tempie 16 dni Prę całą parą ku kolejnych przeszkodom Huuuura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 GRATULKI RobSto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.12.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Gratulki RobSto Teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 01.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 no proszę, RobSto, gratulacje! Niezłe tempo jak na załatwienie pozwolenia Działaj, potem jak przejdziesz faze papierków- wszystko bardziej cieszy Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina67 02.12.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witam wszystkich z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 02.12.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Cześć Halinko67, widzę że to pierwszy wpis. Śmiało rozwijaj skrzydła Dzięki innym za gratulacje, miło wiedzieć że jest wsparcie w GRUPIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina67 04.12.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Tak to dopiero moje początki pisania na forum, ale czytam posty od roku.Buduje dom drewniany/z rozbiórki/ w Dojlidach Górnych. Obecnie jestem na etapie stan surowy otwarty. Dom jest pokryty blachodachówka i zabezpieczony na zime . Pozostałe remonty ruszą dopiero na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 04.12.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Tak to dopiero moje początki pisania na forum, ale czytam posty od roku. Buduje dom drewniany/z rozbiórki/ w Dojlidach Górnych. Obecnie jestem na etapie stan surowy otwarty. Dom jest pokryty blachodachówka i zabezpieczony na zime . Pozostałe remonty ruszą dopiero na wiosnę. To niedaleko mnie. Ja buduję (już mieszkam) w Stanisławowie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.12.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 No to chyba mniej więcej wybrałem projekt. Mniej więcej znaczy tyle, że chciałbym zbudować Koronę z pracowni http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=763 Jednak chciałbym ją troszkę zmodernizować, czyli zmniejszyć o około 20-25% i przerobić na szkieletówkę. Z moich obliczeń wychhodzi, że będzie w tej wersji znacząco tańsza w budwie od wersji tradycyjnej.Jedyne co chciałbym zachować to garaż 2 stanowiskowy. Może macie jakieś spostrzerzenia w tym temacie? Jeżeli tak to prosiłbym o nie. Pozdrawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 06.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ładny domek, ale dach ma bardzo skomplikowany - potrzebny bardzo dobry cieśla i dekarz. Jeśli chcesz zmniejszyć o 25% to musisz projekt zrobić od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 06.12.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja też sugeruję poszukać takiego projektu gdzie zmian będzie 5-10%, bo za adaptację zapłacisz fortune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Jak na razie znalazłem projektanta który zgodził mi sie na zrobienie tego projektu od początku do końca za 3000 pln. Generalnie ma pomniejszyć dom i pokazać jakby wyglądał w wersji szkieletowej jeżeli nie będzie mi się podobał to zmniejszamy w wersji tradycyjnej murowanej z bardzo podobnym rozkładem wnętrz. We wtorek powinienem mieć dokładniejsze dane i ewentualne rysumki. Jeżeli dostanę to od projektanta jakieś próbne szkice to pokażę na forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina67 07.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam wszystkich !!!Wiem że to nie biuro ogłoszeń, ale słyszeliście może o działce do sprzedania blisko Białegostoku i nie bardzo drogiej !! Pomagam szukać koleżane, bo jak zobaczyła moją budowe to zachorowała na dom. Teraz męczy męża /ma sie ten chłopina/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nie bardzo drogiej tzn. po ile za metr? Ile tych metrów czy arów ma być? W jakim miejscu mniej więcej? Uzbrojona czy nie? Daj choć troszkę więcej informacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 07.12.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Też jestem zainteresowany działką w okolicach Olmont, Stanisławowa, Dojlid Górnych. Ale ceny teraz są szalone - może lepiej poczekać do wiosny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 08.12.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Nie sądzę ażeby na wiosnę potaniały. Ale w tych okolicach można jeszcze znaleźć kilka ciekawych działek. Tylko trzeba szukać jeżdżąc po ludziach, lub liczyć się z wydaniem kilku tysięcy dla agencji. Przede wszystkim proponuję przejżeć studium przestrzennego planu zagospodarowania, (jest doobejrzenia w UG Juchnowiec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 08.12.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 CoolaTT czyżbyś miał jakieś namiary ? Jezeli tak to wrzuć na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina67 10.12.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 działka około 1000 m2 50-60 zł za m2okolice Olmont ignatek Księzyna Hryniewicz Stanisławowa najlepiej uzbrojona /chociaz w tej cenie pewnie trudno bedzie /Pozdrawiam w deszczowa niedzielę. Byłam na działce i popatrzyłam na swoj biedny domek/zmoczony/.Zimy nie widac jest byle jak smętnie szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina67 10.12.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Podziwiam Tolę ma tak piękny ogród ze nawet teraz jest na co popatrzec i pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts