nicola77 05.03.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wszystkich Podlasiaków!Jestem co prawda z lubelskiego ale w nazwie miasta jest Podlaska Swój dom już zbudowałam i mieszkam lecz stale coś poprawiam W razie czego służę pomocą CZY PRZYJMIECIE MNIE DO GRUPY Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 05.03.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 nicola77 najważniejsze że "podlaska". Witaj w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 05.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ja również ciepło witam nicola77 Kochani nie wiem czy wiecie - ale idzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 06.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Wczoraj słoneczko tak pięknie świeciło. Aż się chciało żyć. A dzisiaj... chmury, chmury, chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 06.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Cześć u mnie z rana też padało , ale teraz widać przebłyski słońca.Dzięki za miłe przyjęcie do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 06.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Nicola77. Witaj, jasne, że Cię przygarniemy...co sobie tak sama będziesz! A dziś u mnie na wiosce ...zima, nawet wspomnienia po slońcu nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 tolu, ja także bede miała salon od strony południowej i liczę na promyki słońca nawet zima, bo to sama przyjemność. Czy możesz mi podać jaką masz szerokość okapów dachu? Bo słyszę różne opinie, że wystarczy 50cm, ale inni przekonują że 80cm jest ok. A może i wy Panowie doradzicie... Mikazuu u mnie jest pewnie 80cm. Nikola witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 07.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Czołem kochani PODLASIANIE ,dlaczego nic nie piszecie.Jest tak pięknie za oknem słoneczko świeci ,wiosna .Pora brać się do roboty ,ja dzisiaj wystawiłam ławeczkę przed dom i z sąsiadką piłam kawkę .Rewelacja .Polecam wszystkim tęskniącym do lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 07.03.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Czołem kochani PODLASIANIE ,dlaczego nic nie piszecie.Jest tak pięknie za oknem słoneczko świeci ,wiosna .Pora brać się do roboty ,ja dzisiaj wystawiłam ławeczkę przed dom i z sąsiadką piłam kawkę .Rewelacja .Polecam wszystkim tęskniącym do lata. nicola, z ta ławeczką to rzeczywiście super idea, ale... najpierw trzeba mieć taras! mój instnieje tylko na papierze - pewnie jak większości z naszej grupy... tolu, thx za wymiary okapów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wreszcie piękny dzień, spędzony w ogrodzie. Sprzątanie rabat, przycinanie drzew. I pierwsze wystawienie krzesła na taras i twarzy ku słońcu I niech już tak zostanie, bez zapowiedzi pogorszenia pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 07.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wreszcie piękny dzień, spędzony w ogrodzie. Sprzątanie rabat, przycinanie drzew. I pierwsze wystawienie krzesła na taras i twarzy ku słońcu I niech już tak zostanie, bez zapowiedzi pogorszenia pogody ECHHHHHHHHH Na razie - tylko pozazdrościć. Rozkoszuj się powietrzem i słońcem w cieniu własnego wymarzonego domu za nas wszystkich - którzy walczą z urzędasami, papierkami, masjstrami z jedną naga na wyspach, hurtowniami, rabatami i wszystkimi innymi wiatrakami które dają końcowy wynik - schorowanego, roztrzęsionego, ale szczęśliwego człowieka w cieniu własnego domu z kawą na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 RobSto, ja też walczę z wykonawcami, źle zrobioną robotą i tym wszystkim, przez co trzeba przejść, by wreszcie zamieszkać. A do zamieszkania jeszcze trochę i czasu i cierpliwości. A dziś dowiedziałam się, że sąsiad dostał pozwolenie na rozbudowę budynku i przekształcenie go w 4-ro kondygnacyjny budynek wielorodzinny. Do tego na parterze 100 metrowy lokal handlowo-usługowy i podziemne garaże. A miało być tak pięknie cisza i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 07.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 To sąsiad może od razu hotel postawi!!!Z lądowiskiem i kręglarnią!!! SZCZERE wyrazy współczucia.Tola przypomnij mi gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A jeśli zrobi dom weselny i orkiestra dęta co sobotę Chodziły też słuchy, że będzie Dom spokojnej starości, lub taki dom, co to czerwone żarówki ma w oknach odpukać w niemalowane Buduję w Kleosinie. Ładne i spokojne miejsce teraz, ale co będzie potem? Geodeci już się uwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 07.03.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 To i ja się przyłączę do powitań- nicola77, witaj w klubie No proszę, wiosna przyszła, na forum widać wyraźne ożywienie A i kolejna strona nam przybyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 07.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Tolu,jak to się stało, że sąsiad dostał pozwolenie a Ty nie zostałaś o tym powiadomiona? O ile sie nie mylę- jeżeli Twoja działka przylega to jego- powinnaś dostać powiadomienie z gminy o planowanej przebudowie. Jezeli nie- masz prawo wnieść odwołanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 07.03.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 O ile wiem, informowany jesteś jak zmienia się właściciel, a jak coś majstrujesz na swojej działce to sąsiada nie trzeba informować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Robin od sąsiada dzieli mnie szerokość ulicy, tak więc nie jestem stroną. Prawnie nie, ale praktycznie...to jest obok. Nie wiem co tam będzie, ale mam jakieś niedobre przeczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 07.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 tola nie przejmuj się na zapas. Może sąsiad otworzy sanatorium, to jeszcze skorzystasz Uszy do góry!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Do sanatorium to się trzeba wybrać z daleka od domu i rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts