nicola77 07.04.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wiosna idzie, z wiosną święta życzę więc całej grupie Podlaskiej jajek kolorowych , smacznej szyneczki , mokrego śmingusa i bardzo szybkiego i taniego budowania. Nikola z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 WESOŁEGO ŚWIETOWANIA WAM PODLASIANIE http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/wielkanoc/linie/3.gif U WAS TEŻ BYŁO DZIŚ BIAŁO I ZIMOWO Z RANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 09.04.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam serdecznie grupę podlaską Święta się praktycznie skończyły, pozwolenie na łapie to pomyślałem, że dołączę P.S. gdzieś widziałem, że ktoś planuje ogrzewanie ziemne... może jakieś szczegóły? jaka pompa? odwierty czy poziomo, a może studnie?? no i jaki koszt?? P.S. A tak poza tym życzę, żeby się koniunktura na materiały zawaliła i wszystko wróciło do normy (znaczy ceny i uprzejmi sprzedawcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 09.04.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Przy okazji chciałbym zapytać czy ktoś ma może jakiś garaż nadający się na budowę?? Albo namiary na kogoś kto takowe robi za rozsądne pieniądze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 10.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 mam już pozwolenie na budowę! No to gratulacje. Teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 10.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Możecie udzielić mi bliższych informacji na temat giełdy staroci w Kiermusach kiedy się odbywa i czy warto się tam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 10.04.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 shrekus witam ciepło nową "twarz" vittorio widzę że się znalazłeś - nie było Cię chyba ponad miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 10.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 mam już pozwolenie na budowę! No to gratulacje. Teraz to już z górki Dziekuję bardzo!!!! Ty jeden zauważyłeś Ale czy z górki reszta pójdzie to raczej wątpię... chociaż zaczęliśmy z kopyta. Nie ma co czekać na powrót ery "normalnych cen i miłych sprzedawców" albo dużych rabatów. Dziś kupiłam bloczki fundamentowe (w Księżynie sa po 2,20 zl czyli cena poszła ostro w górę ). W najbliższych dniach zamawiam drzewo na więźbę i stal. Ale może ktoś z was ma do odprzedania deski na szalunki? Bo z drewnem też są kłopoty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 10.04.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 no ja już bloczki i stal zamówiłem ponad miesiąc temu, więc chyba trochę grosza ocaliłem. dziś też wpłaciłem zaliczkę na dach (też po cenach ze stycznia). w dodatku znalazłem dobre dojście do kredytu, więc może coś się uda wynegocjować... zagadką jest tylko cena cegły, bo też po "znajomości":) Żeby tylko tak dalej....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 11.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Nigdzie nie ma bloczków!!!!! A w Silikatach nowa dostawa poszła za 13zl/szt! To o 1zl więcej niż podawali w zeszłym tygodniu.... Kiedy to sie skończy?! shrekus, a z czego budujesz? i gdzie? może po sąsiedzku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 11.04.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 O ile dobrze pamiętam - ceramikę widziałem wczoraj w liroyu Silikaty wydają po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 11.04.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 vittorio widzę że się znalazłeś - nie było Cię chyba ponad miesiąc Wiesz jak to jest, ostatnio tempo w jakim załatwiam formalności odbiera mi chęć do wszystkiego, choć z drugiej strony to jak tak patrzę na wasze problemy z materiałami to może i lepiej że w tym roku nie zdążę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 11.04.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 chcę budować z Lewkowa i mam nadzieję, że tak będzie:) a buduję się w Dzikich i znowu trzeba będzie dawać w łapę, żeby spod lady coś dostać... durny ten kraj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mikazuu wybacz, zauważyłe że dostałaś pozwolenie ale jakoś tak wyszło, że zapomniałem skomentować... To przez to całe zamieszanie świąteczno-instalacyjne. Swiateczne- bo wiadomo- śneg zaskoczył, a instalacyjne- bo hurmem mój dom został zdobyty przez ekipę instalatorów od CO, CW itp srututu. Podziałali, uciekli, jutro wracają... Ale równe chłopy- dziś pomogli mi rozładować calutkiego Stara materiałów- nakupiłem na zapas wełny i cementu bo drożeje. Sam mialbym teraz ręce do kostek a tak sięgają tylko do kolan Shrekus witaj, miło widzieć nową twarz Powienienem powiedzieć- witaj sasiedzie bo buduję obok Dobrzyniewa i do mnie masz rzut beretem. (tyle, że po drodze rzeka więc wilgoć zakłóciłaby lot koszący) Niezły popytam o tę giełdę, jak coś zanjdę- dam znać. I tak w ogóle- jest super bo słoneczko znowu grzeje a u mnie pięknie schną tynki Pozdr. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.04.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mikazuu wybacz, zauważyłe że dostałaś pozwolenie ale jakoś tak wyszło, że zapomniałem skomentować... To przez to całe zamieszanie świąteczno-instalacyjne. Swiateczne- bo wiadomo- śneg zaskoczył, a instalacyjne- bo hurmem mój dom został zdobyty przez ekipę instalatorów od CO, CW itp srututu. Podziałali, uciekli, jutro wracają... Ale równe chłopy- dziś pomogli mi rozładować calutkiego Stara materiałów- nakupiłem na zapas wełny i cementu bo drożeje. Sam mialbym teraz ręce do kostek a tak sięgają tylko do kolan Shrekus witaj, miło widzieć nową twarz Powienienem powiedzieć- witaj sasiedzie bo buduję obok Dobrzyniewa i do mnie masz rzut beretem. (tyle, że po drodze rzeka więc wilgoć zakłóciłaby lot koszący) Niezły popytam o tę giełdę, jak coś zanjdę- dam znać. I tak w ogóle- jest super bo słoneczko znowu grzeje a u mnie pięknie schną tynki Pozdr. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mikazuu wybacz, zauważyłem że dostałaś pozwolenie ale jakoś tak wyszło, że zapomniałem skomentować... To przez to całe zamieszanie świąteczno-instalacyjne. Swiateczne- bo wiadomo- śneg zaskoczył, a instalacyjne- bo hurmem mój dom został zdobyty przez ekipę instalatorów od CO, CW itp srututu. Podziałali, uciekli, jutro wracają... Ale równe chłopy- dziś pomogli mi rozładować calutkiego Stara materiałów- nakupiłem na zapas wełny i cementu bo drożeje. Sam mialbym teraz ręce do kostek a tak sięgają tylko do kolan Shrekus witaj, miło widzieć nową twarz Powienienem powiedzieć- witaj sasiedzie bo buduję obok Dobrzyniewa i do mnie masz rzut beretem. (tyle, że po drodze rzeka więc wilgoć zakłóciłaby lot koszący) Niezły popytam o tę giełdę, jak coś znajdę- dam znać. I tak w ogóle- jest super bo słoneczko znowu grzeje a u mnie pięknie schną tynki Pozdr. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewidar 11.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Pozdrawiam gorąco Grupę Podlaską. Forum czytam od dawna, jednak dopiero dziś się zarejestrowałam. Buduję własciwie zaczynam budować dom w Białymstoku . Jestem na etapie wykopów. W związku z tym potrzebuję wielu informacji. Gdzie zamawiałiście gotową więźbę, Do Robin 2 czytałam, że niezlych miałeś wykonawców proszę podaj namiary na dekarza , chcę umówić się na lipiec. Przeczytałam Wasze dzienniki . Fajne domki już powstały, w takim tempie ,że trudno uwierzyć. Do ponownego zobaczenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewidar 11.04.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Pozdrawiam gorąco Grupę Podlaską. Forum czytam od dawna, jednak dopiero dziś się zarejestrowałam. Buduję własciwie zaczynam budować dom w Białymstoku . Jestem na etapie wykopów. W związku z tym potrzebuję wielu informacji. Gdzie zamawiałiście gotową więźbę, Do Robin 2 czytałam, że niezlych miałeś wykonawców proszę podaj namiary na dekarza , chcę umówić się na lipiec. Przeczytałam Wasze dzienniki . Fajne domki już powstały, w takim tempie ,że trudno uwierzyć. Do ponownego zobaczenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mikazuu wybacz, zauważyłem że dostałaś pozwolenie ale jakoś tak wyszło, że zapomniałem skomentować... To przez to całe zamieszanie świąteczno-instalacyjne. Swiateczne- bo wiadomo- śneg zaskoczył, a instalacyjne- bo hurmem mój dom został zdobyty przez ekipę instalatorów od CO, CW itp srututu. Podziałali, uciekli, jutro wracają... Ale równe chłopy- dziś pomogli mi rozładować calutkiego Stara materiałów- nakupiłem na zapas wełny i cementu bo drożeje. Sam mialbym teraz ręce do kostek a tak sięgają tylko do kolan Shrekus witaj, miło widzieć nową twarz Powienienem powiedzieć- witaj sasiedzie bo buduję obok Dobrzyniewa i do mnie masz rzut beretem. (tyle, że po drodze rzeka więc wilgoć zakłóciłaby lot koszący) Niezły popytam o tę giełdę, jak coś znajdę- dam znać. I tak w ogóle- jest super bo słoneczko znowu grzeje a u mnie pięknie schną tynki Pozdr. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 11.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ShrekusMój kolega z pracy buduje z lewkowa tylko ,ze on zaczyna gdzieś w lipcu Jak dzwonił w poprzednim tygodniu to powiedzieli mu ,że dostawa na czerwiec po 6 zł szt.Jeśli chcesz to mogę go zapytać jak wygląda sprawa z lewkowem.Pytanie na kiedy ty chcesz te pustaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts