pawel i renia 12.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 serdeczne dzięki oczywicie o kominku i powietrzu do niego nie zapomnimy bo to prawie najważniejszy mebel w domu i ma działać jak trzeba, a co do kanalizacji stanu 0 to nasz p.JAN na dzisiejszym spotkaniu wszystko nam ŁOPATOLOGICZNIE WYTŁUMACZYŁ zaczynam poza tym pomału rozglšdać się za materiałem na CIANY U220 i WIĘ?BE może jakie propozycje co- gdzie - za ile - inne POZDRO...... i może się troche pochwale oj zapowiada się kolejny napięty koniec tygodnia będzie się działo oj działo { ciany fundamentu,kanalizacja stanu 0, chudziak} a to kilka fotek z dzi; http://img174.imageshack.us/img174/7521/tablicaal1.th.jpghttp://img174.imageshack.us/img174/9245/sprztyyk4.th.jpg http://img174.imageshack.us/img174/1886/kontrolahk1.th.jpgbaczne oko patrzy http://img174.imageshack.us/img174/967/jestuo8.th.jpgJEST PIERWSZY MUR a tu warjacje na temat EKIPY http://img301.imageshack.us/img301/8431/1nf2.th.jpg dobry pomysł trzeba zrobić liste chętnych do spotkania a co do miejsca to może Dziki Zakštek w Choszczówce - Robiii - Paweł i Renata - carpedijem - mik 99 - mago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 13.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 zaczynam poza tym pomału rozglšdać się za materiałem na CIANY U220 i WIĘ?BE może jakie propozycje co- gdzie - za ile - inne O więźbie pisałem tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=19812&postdays=0&postorder=asc&start=3221 Reszta na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.09.2006 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Weekend zapowiada się słonecznie, może nasze spotkanie zrobimy "na grzybach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 13.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Weekend zapowiada się słonecznie, może nasze spotkanie zrobimy "na grzybach"? Oj tak, oj tak!!!! Bo ja się w innym wypadku w ogole w tym roku na grzyby nie wybiore Słuchajcie jestem zakochana w "naszej wiosce"... od dwóch dni przychodza do nas sarny... zaczynam załować, że mam ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.09.2006 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Oj tak, oj tak!!!! Bo ja się w innym wypadku w ogole w tym roku na grzyby nie wybiore Słuchajcie jestem zakochana w "naszej wiosce"... od dwóch dni przychodza do nas sarny... zaczynam załować, że mam ogrodzenie Przez naszą działkę spacerują nocą dziki, co skłoniło nas w końcu do ogrodzenia posesji. W przyszłym tygodniu zamkniemy drogę "nocnym markom" i skrót do sklepu, naszym sąsiadom. Mamy nadzieję, że szybko się do ogrodzenia przyzwyczaimy. Jak mało kto przez całą budowę obchodziliśmy się bez potrzeby zakładania nawet prowizorycznej siatki i co ciekawe nic nam (poza szpadlem), nie zginęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 14.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam,Czy ktoś ma namiary na fachowca od zdejmowania chumusu ?I przy okazji potem wykopał by kilka dziurek pod fundament. Dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 14.09.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 bierzcie Ułanowicza 603355612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 14.09.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 he he - mój majster też go poleca - czyli musi być dobry w ryciu ziemi.Dzięki za potwierdzenie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 14.09.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 działał u mnie, u kilku innych osób z grupy, a także na działce waszych sasiadów (tam, gdzie aktualnie robią fundamenty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 he he - mój majster też go poleca - czyli musi być dobry w ryciu ziemi. Na mojej działce jak na razie to tylko dziki ryją ale za to gratis Miło się czyta o tym, że już tyle osób ruszyło z budową. Powiem po cichu że nie wszyscy się już ujawnili Wszystkim budującym wiatru w skrzydła i pieniążków na własne konta! Mieszkającym spokoju i radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 14.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Nie wiecie czy gdzieś w okolicy mogę kupic kosę? Taka prawdziwą, normalna kosę do koszenia ręcznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 14.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a my polecamy p.ARTURA koparkowego był u nas 2 razy i nie zawiódł solidny, sprawdzony, godny polecenia a poza tym to jutro ZALEWAMY POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 14.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Nie wiecie czy gdzieś w okolicy mogę kupic kosę? Taka prawdziwą, normalna kosę do koszenia ręcznego... Mój mąż mówi, że widział takowe sprzęty w GS-ie w Legionowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 14.09.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Co do zestawienia zrobionego przez Pawłą i Renię: (odwaliliście kawał roboty ): zauważyłam, że niektóre osoby są odnotowane dwukrotnie: elza23: 31 i 49 *Piotrek*: 32 i 64 Michkas: 27 i 74 Macki2: 42 i 88 Aneta Swiercz-Gradkowska (zakładając, że to ta sama osoba co AnetaSGradkowska): 19 i 90. Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 15.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Kosę można kupić w OBI koło Kauflandu. Ostrze (ale nie wiem czy tak to się fachowo nazywa) kosztuje około 60-80 pln. W zależności od rozmiaru. Do tego rękojeść (ale to to już na pewno się tak nie nazywa ) za około 65 pln. Niestety rękojeść jest nowej generacji i nie wygląda tak klasycznie jak ze starych rycin... Sprawdziłem - działa. Jest to na regałach w okolicy elektrycznych podkaszarek. Do tego jeszcze osełka i ... można zacząć walczyć z przyrodą. Ja przez pół dnia ogarnąłem około 200-300 m2 ale byłem ze trzy razy bliski zawału serca PS. Paweł i Renia - dzięki. Już dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 15.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dzięki wielkie za namiary UKF a jakbyś tak jeszcze mi podpowiedziała, gdzie jest GS w Legionowie? Tinus i Linka też wielkie dzięki Ten patyk do kosy to się chyba nazywa "kosisko" - ja potrzebuję je jednak takie staroświeckie... po prostu pożyczyłam od kogoś kosę i w czasie koszenia kosisko, które ma juz ze 40 lat wzięlo i pęcło... to wypadałoby odkupić A sobie też chcemy kosę kupić bo to się zawsze może przydać a jeść nie woła i nie śmierdzi Mój mąż kosił w zeszłą sobotę, ładnie mu to szło nawet... ale potem przyjechał teść i normalnie mi szczęka opadła jak zobaczyłam jak on kosi się zastanawiam może ja kosiarki kupowac nie będę tylko co tydzień obiadki dla teściów robić? Grazia111 masz tą sama ekipę od murowania co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 15.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 He,he - u mnie było podobnie. Kosisko stare i się ułamało. Pojechałem do OBI i jak zobaczyłem to "nowoczesne" to się spytałem gdzie się baterie wkłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 15.09.2006 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A tak na marginesie ---- młodzieży .....kosisko to nie pulpit od tego waszego łaptopa . Tu trzeba delikatnie , z uczuciem - koszenie jest pieszczotą , która jednoczy czasami stare czasy z waszymi . Z waszymi piszę specjalnie z małej litery cobyście mogli zakonotować - a jednocześnie podtrzymać tradycję naszą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 15.09.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 kosisko się samo nie łamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 15.09.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A czy , czy ktoś Wam młodzieży przekazał jak wybiera się to ostrze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts