mago 11.12.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam Czy ktoś z szanownych grupowiczów współparacował lub korzystał z usług projektanta architektury i kierownika budowy Pana Romana Lisa z Marek k/Warszawy? Jeżeli tak to proszę o wszelkie informacje i opinie na temat takiej współpracy, ponieważ rozważam możliwość skorzystania z jego usług. Za wszelkie informacje z góry dziekuję. Ja się z tym nazwiskiem na naszym forum nie spotkałam. Piohal Te 146 zl płacone przy składaniu o warunki przyłączenia zaliczane jest póżniej w koszt całkowitego podlączenia .Tańsze jest podłączenie napowietrzne jak również pózniejsze opłaty stałe.Opłata za podłączenie jest uzależniona od ilości zgłoszonego zapotrzebowania KW.(przydziału).Chyba wychodzi coś około 140 zł za 1 KW Z tego co słyszałam to jeśli masz ziemne ,to skrzynkę osadza się w parkanie i energetykę interesuje tyko to co od słupa do skrzynki , reszta czyli od skrzynki do budynku robisz na własny koszt- kopanie ,materiał itd ,czyli też drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.12.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No to my już po... Tosia ma 3200 i 51 cm. Przepraszam, że na forum a nie na priv - ale to chyba wybaczycie Paweł - św. Zofia - położna Renata - tak wspaniałej kobiety jeszcze nie spotkałem !! Polecam !!!! Wszystko w porządku, dziewczyna zdrowa i... cudowna ! Uffff, ...jeszcze tylko dom skończyć... :-D jupi !!! GRATULACJE!!! I duuużo zdrowia ( ..i snu) dla małej i mamy. GRATULACJE I POWODZENIA http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/osobki/baby/20.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.12.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 WitamNo i mamy zimę i pierwszy prezent pod choinkę : Mam, mam WZ - czytaj głośno wrunki zabudowy UFFF nareszcie po 5 miesiącach i 6 dniach.Pozdrawiam wszystkich sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 13.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witajcie,ja teraz to tylko z "doskoku" zaglądam, bo mnóstwo spraw na głowie... a doba ma tylko 24 godziny. Tinus i Linka - gratuluję córci!I jeśli dobrze główkuję, to koleżance mojej córki urodziła się siostrzyczka?? Czy mogę tę wiadomość przekazać Zuzi P. z przedszkola Przy Lesie?Proszę o potwierdzenie...Emma - a gdzie masz tę swoją oczekiwaną niescaloną działkę? Gdzieś niedaleko nas?Olenko - czy dalej podtrzymujesz dobre zdanie o panu kominkarzu?U nas zaczął się czas zmian wystroju wnętrz - przybyli tynkarze!zaczyna robić się ładnie(j). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.12.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 kochani fotki fotki ślijcie co by oczy nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 13.12.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam.Na wiosnę planuję rozpocząć budowę domu w Jabłonnej (okolice Chotomowskiej) Szukam dobrej ekipy do wykonania stanu surowego.Informacje proszę przesyłać na prywatny adres. Z góry dziękuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witajcie, mogę tę wiadomość przekazać Zuzi P. z przedszkola Przy Lesie? Proszę o potwierdzenie... Pozwole sobie na taki mały off topic : Czy ktoś z Was prowadza może pociechy do przedszkola Przylesie II na ul. Dębowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 14.12.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witajcie, mogę tę wiadomość przekazać Zuzi P. z przedszkola Przy Lesie? Proszę o potwierdzenie... Pozwole sobie na taki mały off topic : Czy ktoś z Was prowadza może pociechy do przedszkola Przylesie II na ul. Dębowej? Ja już zakończyłem (młoda chodziła od początku istnienia, jeszcze w poprzedniej-poprzedniej lokalizacji), na kolejną wizytę muszę poczekać ze 2-3 lata Ale elzie23 zostało jeszcze chyba pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 14.12.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witajcie, mogę tę wiadomość przekazać Zuzi P. z przedszkola Przy Lesie? Proszę o potwierdzenie... Pozwole sobie na taki mały off topic : Czy ktoś z Was prowadza może pociechy do przedszkola Przylesie II na ul. Dębowej? Ja już zakończyłem (młoda chodziła od początku istnienia, jeszcze w poprzedniej-poprzedniej lokalizacji), na kolejną wizytę muszę poczekać ze 2-3 lata Ale elzie23 zostało jeszcze chyba pół roku Ja zaczynam prowadzać swojego starszaka. To dopiero początki, pełną parą ruszamy na wiosnę Elza23 napisała: Emma - a gdzie masz tę swoją oczekiwaną niescaloną działkę? Gdzieś niedaleko nas? A to w okolicach Milenijnej / Dworkowej - scalona już jest -właśnie się dzieli... Pzdr, Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 15.12.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam, my też już zakończyliśmy edukację w przedszkolu - chodzimy teraz do zerówki w szkole . Ale przedszkole wspominam (tzn. co ja mogę - wspomina Zuzai) bardzo dobrze. Chodziła chętnie, atmosfera była bardzo miła. Emma - piękna lokalizacja tej Twojej przyszłej działki. Życzę, by się udało wszystko załatwić pomyślnie- należy Ci się, za tę determinację w poszukiwaniach. A tak z czystej ciekawości, jeśli mogę zapytać - po ile "chodzą" teraz działki w naszej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 15.12.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 CZEŚĆ mam na imie VIKTORIA jestem dużą 51cm dziewczynką o dość sporej wadze 3750 urodziłam się wczoraj i TATUŚ z MAMUSIĄ namówił mnie bym się przedstawiła . Od następnego roczku razem z rodzicami też będę budowała DOMEK,serdecznie pozdrawiam bliskich i dalekich sąsiadów w doli i niedoli budowlańca . http://img184.imageshack.us/img184/7676/vikiwy1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 15.12.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 CZEŚĆ mam na imie VIKTORIA jestem dużą 51cm dziewczynką o dość sporej wadze 3750 urodziłam się wczoraj i TATUŚ z MAMUSIĄ namówił mnie bym się przedstawiła . Od następnego roczku razem z rodzicami też będę budowała DOMEK,serdecznie pozdrawiam bliskich i dalekich sąsiadów w doli i niedoli budowlańca . http://img184.imageshack.us/img184/7676/vikiwy1.th.jpg WOW - oj piękny prezencik pod choinkę. ŻYCZYMY MALEJ VIKTORII ZDRóWKA a dla WAS KOCHANI RODZICE PRZEDE WSZYSTKIM DUZO RADOśCI,CIERPLIWOśCI,UśMIECHU NA CO DZIEN, SNUUUUUUUUUU ORAZ JAK NAJMNIEJ KłOPOTóW Z MALENSTWEM. Paweł uściski dla Reni i małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 15.12.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zdrówka dla VIKTORII, brawa dla dzielnej MAMY i 2KC dla dumnego TATY http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/17.gif http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/63.gif Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.12.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 CZEŚĆ VIKTORIA :lol: http://img184.imageshack.us/img184/7676/vikiwy1.th.jpg GRATULACJE CUDOWNIE WSPANIALE Wracajcie szybko do domu i jak najszybciej przeprowadzajcie się do waszego pałacu Pozdrowienia dla Reni i ucałowania dla Viktorii Trzymajcie się ciepło.. :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 16.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Naj, naj, naj. Bo co tu można dodać? Dużo miłości i cierpliwości!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 16.12.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 CZEŚĆ mam na imie VIKTORIA jestem dużą 51cm dziewczynką o dość sporej wadze 3750 urodziłam się wczoraj i TATUŚ z MAMUSIĄ namówił mnie bym się przedstawiła . Od następnego roczku razem z rodzicami też będę budowała DOMEK,serdecznie pozdrawiam bliskich i dalekich sąsiadów w doli i niedoli budowlańca . http://img184.imageshack.us/img184/7676/vikiwy1.th.jpg Dużo zdrowia dla Was wszystkich . Pzdr, Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 16.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 . A tak z czystej ciekawości, jeśli mogę zapytać - po ile "chodzą" teraz działki w naszej okolicy? Hmm.. dużo za dużo. Kupując po tej cenie co Wy, zostałoby mi prawie na stan surowy otwarty. Pzdr, Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 17.12.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Ale TU się dziejeGratulacje dla dumnych Tatusiów i szczęśliwych MamŁadny prezent Sobie sprawiliście a i frekwencję na Święta też zapewnioną macie, bo pewnie rodzina Wam się zwali coby osobiście nowe latorośle obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 17.12.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Ha.. nie wiem jak u mnie będzie z czasem więc.. Życzenia Świąteczne czas zacząć Więc życzę WAM radosnych, zdrowych, miłych Świąt Odpoczynku i nabrania sił do dalszych prac budowlanych, wykończeniowych i urządzenia się według Waszych planów-aby te domy stały się ostoją szczęścia i radości-żeby spełniły się Wasze marzenia WESOŁYCH ŚWIĄTSZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 17.12.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Witam. Już tylko tydzień czeka mnie od uprawomocnienia się pozwolenia na budowę. Wraz z żoną chcemy dołączyć do osób które postanowiły wybudować swój dom w gminie Jabłonna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts